banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Winterkamp in Hoevelaken

Nieuws afbeelding 22-11-2020 Vinden jullie het ook zo jammer dat er in de kerstvakantie niet getraind wordt? Dan hebben wij een prima invulling voor jullie vakantie gevonden want het winterkamp van Hockeywerkt komt naar MHCH!

Lees meer

Boekjes grote clubactie

Nieuws afbeelding 17-11-2020 Nog 1 week! Uiterlijk 23 november moeten de boekjes van de grote clubactie ingeleverd zijn. De box staat in de hal van het clubhuis maar inleveren bij je trainer mag ook. Zijn jullie ook zo nieuwsgierig wat de opbrengst is en wat de club er mee gaat doen??

Lees meer

Corona-update, jeugd t/m A blijft trainen

Nieuws afbeelding 5-11-2020 Na de persconferentie van 3 november hebben we gekeken wat dit voor ons als MHC Hoevelaken betekent, hierbij een overzicht:
Competities:

Lees meer

De competitie gaat weer beginnen

Nieuws afbeelding 2-9-2020 Komend weekend gaan we beginnen met de competitie. Iets waar we als vereniging al maanden naar uitkijken maar het zal wel anders gaan dan we gewend zijn. Om dit in goede banen te leiden moeten we rekening houden met de Corona-richtlijnen die zijn uitgevaardigd door het RIVM.

Lees voor je bezoek aan onze club goed onze protocollen die je in de bijlage kunt vinden!

Lees meer

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter