banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Velden en clubhuis gesloten

Nieuws afbeelding 25-3-2020 Het is een triest gezicht maar het is niet anders. In verband met het coronavirus zijn de velden en het clubhuis voor iedereen verboden gebied. We hopen jullie heel snel weer terug te zien op het veld of langs de lijn!

Lees meer

Uitreiking prijzen Grote Clubactie: opbrengst € 900

Nieuws afbeelding 13-3-2020 Op de eerste speelzaterdag na de winterstop zijn de prijzen uitgereikt aan de jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht voor de Grote Clubactie. Er is in totaal bijna 900 euro opgehaald dat gebruikt zal worden voor het aanleggen van een veranda.

Lees meer

Geen trainingen en wedstrijden tot 6 april a.s.

Nieuws afbeelding 12-3-2020 De hockeybond heeft per onmiddellijk alle trainingen en competitiewedstrijden in heel Nederland afgelast t/m 6 april. Dit in verband met de uitbraak van het coronavirus. Ook het clubhuis zal deze weken gesloten blijven. Wij als MHC Hoevelaken scharen ons achter deze beslissing. 

Lees meer

Coronavirus

7-3-2020 Als aanvulling op het advies van het RIVM over de basishygiëne adviseert de KNHB bij de wedstrijdende komende periode de handshake met medespelers, tegenstanders en scheidsrechters te vermijden. Natuurlijk vragen wij hockeyers elkaar nog steeds een prettige wedstrijd toe te wensen maar daarbij raden we aan een alternatief voor de handshake te gebruiken. Ontvang je clubgenoten,

Lees meer

Twitter