banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Geen training tijdens de feestdagen

Nieuws afbeelding 14-5-2020 Donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag, en maandag 1 juni, Tweede Pinksterdag, zijn er geen trainingen. Vrijdag 22 mei is er geen keeperstraining.
Jeugdteams die zich aangemeld hebben om te willen trainen op deze dagen krijgen zo spoedig mogelijk bericht of dit door kan gaan.
We trainen door t/m 26 juni.

Lees meer

Op deze manier gaan we veilig hockeyen!

Nieuws afbeelding 4-5-2020 De (jongste) jeugd mag weer gaan hockeyen en dat is geweldig! Maar om dat op een veilige manier te kunnen doen zijn er ook flink wat afspraken die we met elkaar moeten maken. Daarvoor zijn ons protocollen aangereikt door NOC*NSF en de KNHB en zijn afspraken gemaakt met de gemeente Nijkerk. Zie de bijlage onderaan dit bericht!

Lees meer

Velden en clubhuis gesloten

Nieuws afbeelding 25-3-2020 Het is een triest gezicht maar het is niet anders. In verband met het coronavirus zijn de velden en het clubhuis voor iedereen verboden gebied. We hopen jullie heel snel weer terug te zien op het veld of langs de lijn!

Lees meer

Coronavirus

7-3-2020 Als aanvulling op het advies van het RIVM over de basishygiƫne adviseert de KNHB bij de wedstrijdende komende periode de handshake met medespelers, tegenstanders en scheidsrechters te vermijden. Natuurlijk vragen wij hockeyers elkaar nog steeds een prettige wedstrijd toe te wensen maar daarbij raden we aan een alternatief voor de handshake te gebruiken. Ontvang je clubgenoten,

Lees meer

Twitter