banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Terugblik pubquiz 18 november

Nieuws afbeelding 2-12-2023 Op 18 november vond hét topevenement voor 18+ ers plaats bij onze vereniging.

Er werd gestart met een heerlijk stampottenbuffet, mede mogelijk gemaakt door Keurslagerij Steltenpool. De sfeer zat er toen al goed in. Na het opruimen van het servies, bestek en de overgebleven eetresten arriveerden de overige deelnemers en kon de quiz beginnen: "May the odds be ever in your

Lees meer

Heren 45-1 kampioen overgangsklasse in wedstrijd tegen rivaal MHC Leusden

Nieuws afbeelding 2-12-2023 Op zondag 26 november zijn de heren 45-1 kampioen geworden in de wedstrijd tegen rivaal MHC Leusden.

Beide teams streden om de kampioenstitel. Waarbij Hoevelaken voldoende had aan een gelijkspel.

Lees meer

Hockeyfeesten O16 & O18 waren groot succes!

Nieuws afbeelding

18-11-2023 Vijf hockeyclubs uit Amersfoort en omstreken & Jongeren café Karseboom slaan handen in een en organiseren met groot succes weer "echteā€¯ Hockey feesten! 

Lees meer

Terugblik ALV donderdag 2 november

Nieuws afbeelding

5-11-2023 Tijdens de ALV waren er zo'n 20 (ouders van) leden aanwezig. Hieronder volgt een korte samenvatting van deze bijeenkomst.
We kijken terug op een mooi seizoen waarin we weer voor het eerst volle competities hebben kunnen spelen. Zowel op het veld als in de zaal. We hadden maar liefst 3 kampioensteams, waarvan 1 team zelfs op het veld, als in de zaal, kampioen is geworden. 

Lees meer

Eervolle vermeldingen MHCH

Nieuws afbeelding

5-11-2023 Tijdens de ALV van 2 november jl. is een aantal eervolle vermeldingen gedaan. Hieronder een opsomming van deze leden, met groot hart voor onze mooie hockeyvereniging: Bijzondere dank uitgesproken voor: Enrico van Delden

Lees meer

Werf een nieuw lid en scoor een tegoedbon bij van Duinkerken!

Nieuws afbeelding

6-4-2023 We hebben sinds dit seizoen een speciale aanbrengactie! Als je een nieuw jeugdlid aanbrengt bij MHCH krijg je een tegoedbon bij van Duinerken van maar liefst € 30,-! De voorwaarden die hieraan verbonden zijn: - het lid moet zich inschrijven voor een  jongste jeugd, jeugd of jong senioren (funkeys t/m 25 jr) team - het moet een nieuw lid zijn - ook als het lid zich tijdens het

Lees meer

Kampioensweekend bij MHCH!

Nieuws afbeelding

5-6-2023 Afgelopen zaterdag vond er, zowel op zaterdag, als op zondag een ongekend feestje plaats bij MHC Hoevelaken!

Lees meer

Terugblik paasclinic 8 april

Nieuws afbeelding

11-4-2023 Wat was het prachtig weer tijdens de paasclinic afgelopen zaterdag.

Er werd door Bovelander een waar circuit opgesteld waardoor er op verschillende (spel)onderdelen is getraind. Zo werd er bijvoorbeeld gewerkt aan de conditie tijdens het "mijnenvegen". Er werd getraind op verschillende spelsituaties en er was een knotshockey arena.

Lees meer

Heren Sevens 1 - een vriendenteam wat kampioenwaardig blijkt!

Nieuws afbeelding

1-6-2023 De mannen van heren Sevens 1 flikken het gewoon weer! Na hun promotie vorige periode vanuit de 2e klasse zijn ze nu kampioen geworden van de 1e klasse. Wat een enorme prestatie voor dit mooie team. Hun drive om te winnen is groter dan ooit!

Lees meer

Sportminded - Hockey- en voetbalsponsoren welkom bij Serva Volvo Nijkerk

Nieuws afbeelding

17-5-2023  
Voor de negentiende keer in bijna veertien jaar hebben de sponsorcommissies van sc Hoevelaken en de Mixed Hockey Club Hoevelaken een avond mogen organiseren voor hun belangrijkste sponsoren. Onder de naam Sportminded Hoevelaken, waarin ook de Rabobank Eemland Amersfoort participeert, werden de genodigden woensdag 10 mei 2023 ontvangen bij Serva Volvo Nijkerk, zelf één

Lees meer

Uurtje over?

Nieuws afbeelding

27-3-2023 Heb jij af en toe een uurtje over en vind je het leuk om meer mensen te leren kennen? Misschien kun je één van de clubcommissies ondersteunen.

Lees meer