banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Klusdagen 17 en 18 augustus - kom je helpen?

Nieuws afbeelding woensdag 10-7 Om in het nieuwe hockeyseizoen een vliegende start te maken willen we het clubhuis weer een lik verf geven. We doen dit graag samen met een aantal vrijwilligers in het weekend van 17 en 18 augustus. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle aanwezige vrijwilligers worden voorzien van de juiste middelen en materialen om deze klus te klaren. 

Lees meer

Belangrijke informatie vanuit beheer - kleedkamer 3 is gesloten van 23 tot en met 25 juli

Nieuws afbeelding woensdag 10-7 Tot onze grote ontzetting is er boktor aangetroffen op de opslagzolder boven de kleedkamers. 

Lees meer

Hockeybeginnersclinic voor kinderen én volwassenen - 21 september (9.30 uur - 11.30 uur)

woensdag 10-7 Op zaterdag 21 september organiseren we een beginnersclinic voor kinderen én volwassenen. We maken er een gezellige hockeyochtend van waarbij je kunt kennismaken met deze super leuke teamsport! De clinic bieden we gratis aan. Je kunt tijdens deze clinic gebruikmaken van een leenstick. Bij het aanmelden heb je de mogelijkheid om gelijk voor € 25,-  een hockeystick

Lees meer

MHC Hoevelaken gaat samenwerking met HC Nijkerk aan voor JO12

Nieuws afbeelding maandag 1-7 Landelijk staan de ledenaantallen van hockeyverenigingen onder druk, dus hebben de technische commissies van HC Nijkerk en MHC Hoevelaken de afgelopen maanden heel wat uurtjes gestoken in het opzetten van een samenwerking voor de jongenslijn. 

Lees meer

Terugblik ALV 27 juni

Nieuws afbeelding maandag 1-7 Afgelopen donderdag, 27 juni 2024, was er een extra Algemene Ledenvergadering die goed werd bezocht. Er waren onder andere 3 oud-voorzitters aanwezig tijdens deze extra ALV; naast hun grote betrokkenheid bij onze gezellige familieclub, hadden ze deze keer nog een extra reden voor hun aanwezigheid.

Lees meer

Ontvang nu € 125,- Rabo SportCadeau als bijdrage aan je sportlidmaatschap

Nieuws afbeelding dinsdag 18-6 Rabobank bestaat 125 jaar en om dat te vieren is er tijdelijk de Rabo Sportactie. Hiermee wil Rabobank jonge sporters van 10 t/m 20 jaar steunen met €125,- Rabo SportCadeau. Dit is een eenmalige bijdrage voor het sportlidmaatschap.

Lees meer

Extra ALV over nieuwe bestuursleden en VOG: 27 juni a.s.

Nieuws afbeelding donderdag 6-6 Het bestuur nodigt alle leden van MHC Hoevelaken uit voor een extra Algemene LedenVergadering (ALV) op 27 juni 2024 om 20:00 uur in ons clubhuis.

Lees meer

Teamindelingen 2024-2025

Nieuws afbeelding vrijdag 31-5 De nieuwe teamindelingen voor volgend seizoen zijn bekend. Bekijk ze door in te loggen:
1. Log in op de mhch.nl site (niet in de app).
2. Gebruik je lidnummer om in te loggen.
3. Ga naar 'club' > klik op 'documenten'.
4. Daar zie je 'teamindeling' staan.
Weet je je login niet meer? Neem dan contact op met [email protected]

Lees meer

Kom je ook naar Let's Stick Together? - Zaterdag 22 juni

Nieuws afbeelding donderdag 30-5 Zaterdag 22 juni kijken we vooruit naar volgend seizoen met de Let’s Stick Together-dag. Daar wil je bij zijn!
Alle jeugdspelers en hun ouders zien we 22 juni graag op het volgende tijdstip:
·09.00 - 10.00 uur: Funkey's & Benjamins, O8, O9 en O10 met hun ouders
·10.15 - 11.15 uur: Teams O12 en O14 met hun ouders

Lees meer

Feestelijke seizoensafsluiting op vrijdag 21 juni!

Nieuws afbeelding maandag 27-5 Op vrijdag 21 juni vindt de kampioenshuldiging plaats en zullen we het seizoen feestelijk afsluiten. 
Vanaf 18.30 uur zal er een borrel zijn met hapjes voor iedereen en voor de kids zullen er frietjes en snacks zijn! Om 19.00 uur vindt de kampioenshuldiging plaats.

Vanaf 21.00 uur juichen we met elkaar het Nederlands elftal naar de overwinning!

Lees meer

Denk mee met MHCH en geef onze jeugd een mooie buitenplek!

Nieuws afbeelding maandag 6-5 De afgelopen 2 jaar is er met de Grote ClubActie en Rabo Clubsupport flink wat geld opgehaald. Het wordt tijd dat we dit geld gaan besteden aan, zoals afgesproken, de vernieuwing van het buitenterrein!
Om mee te denken over de vernieuwing voor het MHCH buitenterrein zijn we op zoek naar ouders, leden én jeugdleden die willen meedenken en/of meewerken in een werkgroepje.

Lees meer

Party-time bij MHCH - 1 juni 2024 vanaf 20.00 uur

Nieuws afbeelding maandag 6-5 Lieve LEDEN en OUD-LEDEN,
Het is zover!! 🪩🩷💃🏼Dames Jong 1 presenteert op 1 juni 2024 het gezelligste feest van Hoevelaken in 2024! 
Swingen, dansen en beuken op de lekkerste nummertjes met de leukste DJ Morr-is @morris.entertainment 🎉🍸

Lees meer

Feestochtend bij MHCH: Officiële opening veld 2

Nieuws afbeelding zaterdag 20-4 Vanochtend is ons mooie 2e waterveld officieel geopend door wethouder Rohen. Het was een waar feest met een echt lint, een reuzen-schaar die werd gehanteerd door ons jongste jeugdlid Evert-Jan van Leeuwen, taartjes van bakkerij Toebast en heerlijke ijsjes voor de (jongste) jeugd. Ook onze topkeepster, Jette de Bont, had een belangrijke rol. Zij moest het doelpunt van wethouder Rohen stoppen. Dit

Lees meer

Reminder: Opzeggen voor 1 mei!

Nieuws afbeelding donderdag 18-4 We hopen natuurlijk dat je volgend seizoen lekker blijft hockeyen bij onze mooie vereniging. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, denk er dan aan om je lidmaatschap vóór 1 mei op te zeggen via de ledenadministratie op [email protected] 

Lees meer

Uitnodiging feestelijke opening veld 2 zaterdag 20 april 11.00 uur

Nieuws afbeelding woensdag 10-4 Er wordt inmiddels al druk gespeeld en getraind op ons mooie nieuwe veld, maar volgende week zaterdag, 20 april om 11.00 uur, zal wethouder Rohen ons veld officieel en feestelijk komen openen. 
We nodigen jullie graag uit om bij deze bijzondere gelegenheid aanwezig te zijn. We beloven er een feestelijk moment van te maken. 

Lees meer

MHCH goes international!!

Nieuws afbeelding vrijdag 29-3 Afgelopen woensdag speelden onze toppers van DO25 een wedstrijd tegen DO25 Dromore (Belfast, Ierland). De dames hebben allemaal heel erg hard gewerkt. MHCH heeft gewonnen met maar liefst 3-0! Chapeau dames! Of laten we zeggen "comhghairdeas"!!!
Het feest nadien was absoluut op z'n Iers, groots en gezellig!! 

Lees meer

Let op: extra ALV 28 maart gaat *niet* door

Nieuws afbeelding vrijdag 22-3 ***** Let op: Extra ALV van 28 maart gaat niet door *****
Het bestuur heeft besloten om de extra Algemene LedenVergadering (ALV) van 28 maart 2024 niet door te laten gaan. We nemen meer tijd voor het maken van de plannen voor renovatie en vernieuwing van ons clubhuis. Zodra de plannen verder zijn uitgewerkt zullen we deze ALV opnieuw inplannen om de aangepaste plannen te

Lees meer

Heren Sevens, dubbel winst in eigen "huis"

Nieuws afbeelding woensdag 20-3 Afgelopen vrijdag was het wederom feest in ons clubhuis aan de Weidelaan! Op deze, voor H7-1, belangrijke speelavond, werd er maar liefst twee maal gewonnen op eigen bodem. 

Lees meer

Extra ALV over renovatie clubhuis [Gaat NIET door]

Nieuws afbeelding vrijdag 23-2 [Update 20 maart 2024: deze extra ALV gaat niet door en is uitgesteld. Het bestuur zal deze opnieuw inplannen zodra dat mogelijk is. ]

Lees meer

Update veld 2: bijna klaar - nog niet betreden aub!

Nieuws afbeelding zaterdag 17-2 De aanleg van ons mooie nieuwe waterveld verloopt voorspoediger dan in eerste instantie gedacht. De verwachting is zelfs dat we er voor Pasen nog op kunnen hockey'en!
Maar tot de officiële opening mag er NIET op gelopen worden! Want het lijkt al klaar en bespeelbaar, maar dat is helaas nog niet het geval! 

Lees meer

Hockey beginnersclinic op 24 maart en 7 april

Nieuws afbeelding maandag 29-1 Wil je hockey komen proberen bij onze gezellige familieclub?
Kom naar onze jaarlijkse beginnersclinics op 24 maart en 7 april.
In twee super toffe clinics leer je de bal slaan, stoppen en spelen we wedstrijdjes.

Met een groepje kinderen van jouw leeftijd en een eigen trainer ga je een ochtend lekker buiten hockeyen.

Lees meer

Aanleg waterveld is begonnen

Nieuws afbeelding dinsdag 23-1  
Goed nieuws, de vervanging van veld 2 is nu echt in volle gang. Er komt een mooi nieuw waterveld. Vorige week is er al nieuwe LED verlichting aangelegd en gisteren is er dan daadwerkelijk gestart met de aanleg van een nieuw hockeyveld!

Lees meer

Nieuwjaarswens 2024 - met een nieuw veld en nog veel meer

Nieuws afbeelding vrijdag 12-1 Beste leden, ouders, trainers en vrijwilligers,
Allereerst wensen we iedereen een gelukkig, voorspoedig en vooral sportief 2024!
We kunnen vooruitkijken naar een prachtig nieuw jaar.
Het zaalseizoen is nog in volle gang en na de voorjaarsvakantie kunnen we eindelijk weer het veld op met z’n allen. Wat een mooi vooruitzicht.

Lees meer

Heren 45-1 kampioen overgangsklasse in wedstrijd tegen rivaal MHC Leusden

Nieuws afbeelding zaterdag 2-12 Op zondag 26 november zijn de heren 45-1 kampioen geworden in de wedstrijd tegen rivaal MHC Leusden.

Beide teams streden om de kampioenstitel. Waarbij Hoevelaken voldoende had aan een gelijkspel.

Lees meer

AFGELAST: Alle thuiswedstrijden op zaterdag 2 december 2023

Nieuws afbeelding vrijdag 1-12 Alle thuiswedstrijden op zaterdag 2 december zijn afgelast vanwege het koude weer.

Lees meer

Terugblik pubquiz 18 november

Nieuws afbeelding maandag 20-11 Op 18 november vond hét topevenement voor 18+ ers plaats bij onze vereniging.

Er werd gestart met een heerlijk stampottenbuffet, mede mogelijk gemaakt door Keurslagerij Steltenpool. De sfeer zat er toen al goed in. Na het opruimen van het servies, bestek en de overgebleven eetresten arriveerden de overige deelnemers en kon de quiz beginnen: "May the odds be ever in your

Lees meer

Hockeyfeesten O16 & O18 waren groot succes!

Nieuws afbeelding zaterdag 18-11 Vijf hockeyclubs uit Amersfoort en omstreken & Jongeren café Karseboom slaan handen in een en organiseren met groot succes weer "echte” Hockey feesten! 

Lees meer

Wederom kampioenstitel voor heren Sevens 1

Nieuws afbeelding maandag 13-11 Het begint bijna eentonig te worden met de resultaten van heren Sevens 1. Afgelopen vrijdag zijn zij wederom kampioen geworden! Chapeau voor dit mooie vriendenteam wat zorgt voor een enorme impuls, op zowel hockeykwaliteit als gezelligheid (zie foto), voor onze mooie vereniging!

Lees meer

Zaalhockey info avond 8 november 20.00 uur

zondag 5-11 Het zaalhockeyseizoen staat voor de deur. Daarom organiseren we op 8 november een info avond over zaalhockey!
Iedereen die geintresseerd is, is welkom vanaf 20.00 uur in ons clubhuis aan de Weidelaan.
De eerste zaalwedstrijden starten op 9 december 2023.

Lees meer

Terugblik ALV donderdag 2 november

Nieuws afbeelding zondag 5-11 Tijdens de ALV waren er zo'n 20 (ouders van) leden aanwezig. Hieronder volgt een korte samenvatting van deze bijeenkomst.
We kijken terug op een mooi seizoen waarin we weer voor het eerst volle competities hebben kunnen spelen. Zowel op het veld als in de zaal. We hadden maar liefst 3 kampioensteams, waarvan 1 team zelfs op het veld, als in de zaal, kampioen is geworden. 

Lees meer

Eervolle vermeldingen MHCH

Nieuws afbeelding zondag 5-11 Tijdens de ALV van 2 november jl. is een aantal eervolle vermeldingen gedaan. Hieronder een opsomming van deze leden, met groot hart voor onze mooie hockeyvereniging: Bijzondere dank uitgesproken voor: Enrico van Delden

Lees meer

Algemene Ledenvergadering 2-november-2023

Nieuws afbeelding woensdag 11-10 Het bestuur nodigt alle MHCH-leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op 2 november 2023 om 20.00u in het clubhuis. Tijdens deze ALV wordt het financieel jaar 2022-2023 afgesloten en wordt de begroting voor het seizoen 2023-2024 behandeld. Verder staat het af- en aantreden van bestuursleden op de planning, waarbij er nog gezocht wordt naar een voorzitter. Eventuele kandidaten voor de

Lees meer

Glow in the dark herfstavond op 11 november (JJ & O12)

Nieuws afbeelding dinsdag 10-10 Op zaterdagavond  11 november van 18:00 tot 20:00 uur organiseren we een Glow in the dark herfstavond voor alle onder 12 teams en jonger. Het wordt een spectaculaire avond waarin we oud Hollandsche spelletjes in een herfst/Glow in the dark thema gieten dus meld je nu snel aan.

Lees meer

Uitnodiging pubquiz (18+) 18 november

Nieuws afbeelding dinsdag 10-10 Op 18 november vindt er weer een pubquiz (18+) plaats in ons gezellige clubhuis. Deze keer een beetje anders dan anders want je hebt de mogelijkheid om een lekkere stamppot te komen eten. De kosten voor het stampotten-buffet bedragen € 15,- per persoon*.  Voor de pubquiz kun je je met je team (3-5 personen) aanmelden.

Lees meer

Wil jij ook de spelregels van (zaal)hockey beter leren kennen?

Nieuws afbeelding maandag 2-10 Meld je dan nu aan voor het behalen van je clubscheidsrechterskaart!
Op een laagdrempelige manier (online) leer je meer over de spelregels en verschillende spelsituaties. Het behalen van je scheidsrechterskaart verplicht je niet om wedstrijden te gaan fluiten, maar zorgt voor meer inzicht over de (zaal)hockeyregels. Als ouder, coach en teammanager kun je hierdoor een nóg betere

Lees meer

De GroteClubActie is begonnen!

Nieuws afbeelding maandag 25-9 Afgelopen zaterdag ging de GroteClubActie van start!
Inmiddels zijn er al bijna 200 loten verkocht voor onze club. Chapeau aan onze Funkeys en O8 t/m O12 teams!

Lees meer

Uitnodiging Heren Sevens 1 - 10 november 2023 vanaf 20.00 uur

Nieuws afbeelding woensdag 20-9 Op vrijdagavond 10 november wordt er thuis gespeeld door de Heren Sevens 1.
Vanaf 20.00 uur start de gezelligheid en om 20.30 wordt de eerste wedstrijd van die avond gespeeld. Het zou natuurlijk geweldig zijn als jullie ze komen aanmoedigen! Zeker omdat het team op deze avond kampioen kan worden! Hoe meer supporters, hoe meer vreugd. Zoals jullie van dit team gewend zijn zorgen ze

Lees meer

Vriendjes- en vriendinnetjestraining op maandag 9 oktober

Nieuws afbeelding woensdag 20-9 Lijkt het je leuk om met een vriendje of vriendinnetje samen te hockey'en? Dan is nu je kans!
Op maandag 9 oktober is er weer vriendjestraining bij MHCH. 
Voor de kinderen tot met 8 jaar kan worden meegetraind van 16.45 – 18.00 uur.  De kinderen in de leeftijd van 9 en 10 jaar trainen van 17.45 – 19.00 uur.

Lees meer

Help mee en stem op MHC!

Nieuws afbeelding woensdag 6-9  
Stem op MHCH tijdens de Rabo ClubSupport actie!
Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Ongeacht afkomst, kleur, geaardheid, geloof, beperking of leeftijd. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport, hobby tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt Rabo ClubSupport lokale verenigingen

Lees meer

Update over vervanging veld 2

Nieuws afbeelding zaterdag 2-9 Zoals beloofd in de afgelopen nieuwsbrief geven we hierbij graag aanvullende toelichting over de situatie met veld 2 en zetten we de plannen uiteen voor vervanging.

Lees meer

Kampioensweekend bij MHCH!

Nieuws afbeelding maandag 5-6 Afgelopen zaterdag vond er, zowel op zaterdag, als op zondag een ongekend feestje plaats bij MHC Hoevelaken!

Lees meer

Let's stick together op zaterdag 24 juni

Nieuws afbeelding vrijdag 2-6 Nu de teamindelingen bekend zijn is het tijd om na te denken over volgend seizoen!
Op 24 juni vindt ons jaarlijkse kennismakingsevent plaats: Let's stick together! (LST)

Houd je mailbox en de website in de gaten voor de (aanvangs)tijden en super leuke vacatures voor onze commissies!
We zien jullie graag allemaal op 24 juni.

Lees meer

Kom je zondag ook kijken naar onze senioren teams?

donderdag 1-6 Hockey is een teamsport en daar weten wij bij MHCH alles van! 
Voor de spelers in het veld voelt het goed om aangemoedigd te worden vanaf de zijlijn.

Lees meer

Teamindelingen 2023-2024

Nieuws afbeelding donderdag 1-6 De teamindelingen voor volgend seizoen voor jeugd en junioren (t/m O18) zijn bekend. Bekijk ze door in te loggen:
1. Log in via de mhch.nl site (niet via de app).
2. Gebruik je lidnummer om in te loggen.
3. Ga naar 'club' > klik op 'documenten'.
4. Daar zie je 'teamindeling' staan.

Lees meer

Heren Sevens 1 - een vriendenteam wat kampioenwaardig blijkt!

Nieuws afbeelding donderdag 1-6 De mannen van heren Sevens 1 flikken het gewoon weer! Na hun promotie vorige periode vanuit de 2e klasse zijn ze nu kampioen geworden van de 1e klasse. Wat een enorme prestatie voor dit mooie team. Hun drive om te winnen is groter dan ooit!

Lees meer

Kom je ook naar the Golden Party?

Nieuws afbeelding dinsdag 30-5 Op 17 juni (16.00 uur - 21.00 uur) vieren we feest! We zetten dan de vrijwilligers en de kampioenen in het zonnetje tijdens the Golden Party! Kom jij ook?

Lees meer

Sportminded - Hockey- en voetbalsponsoren welkom bij Serva Volvo Nijkerk

Nieuws afbeelding woensdag 17-5  
Voor de negentiende keer in bijna veertien jaar hebben de sponsorcommissies van sc Hoevelaken en de Mixed Hockey Club Hoevelaken een avond mogen organiseren voor hun belangrijkste sponsoren. Onder de naam Sportminded Hoevelaken, waarin ook de Rabobank Eemland Amersfoort participeert, werden de genodigden woensdag 10 mei 2023 ontvangen bij Serva Volvo Nijkerk, zelf één

Lees meer

3 keer gratis meetrainen!

Nieuws afbeelding woensdag 19-4 Vond je de vriendjes- en vriendinnetjestraining leuk afgelopen maandag? Of werd je juist super enthousiast van onze mega toffe beginnersclinic? Kom dan 3 keer gratis meetrainen bij onze vereniging.  
Aanmelden kan via: [email protected] 

Lees meer

Terugblik paasclinic 8 april

Nieuws afbeelding dinsdag 11-4 Wat was het prachtig weer tijdens de paasclinic afgelopen zaterdag.

Er werd door Bovelander een waar circuit opgesteld waardoor er op verschillende (spel)onderdelen is getraind. Zo werd er bijvoorbeeld gewerkt aan de conditie tijdens het "mijnenvegen". Er werd getraind op verschillende spelsituaties en er was een knotshockey arena.

Lees meer

Vriendjes- en vriendinnetjestraining op maandag 17 april

Nieuws afbeelding donderdag 6-4 Op maandag 17 april is er weer vriendjes- en vriendinnetjestraining voor de jongste jeugd. De kinderen kunnen deze uitnodiging doorsturen naar hun vrienden. Zo laten we nog meer kinderen meegenieten van deze prachtige sport én onze gezellige club!

Lees meer

Werf een nieuw lid en scoor een tegoedbon bij van Duinkerken!

Nieuws afbeelding donderdag 6-4 We hebben tot eind 2023 een speciale aanbrengactie! Als je een nieuw jeugdlid aanbrengt bij MHCH krijg je een tegoedbon bij van Duinerken van maar liefst € 30,-!
Deze actie liep tot eind 2023 en is verlopen.

Lees meer

Kom jij ook naar de paasclinic?

Nieuws afbeelding woensdag 29-3 MHCH organiseert dit jaar een speciale paasclinic voor haar jeugdleden! De clinic zal worden gegeven in samenwerking met Bovelander. De clinic voor de jongste jeugd vindt plaats van 10.30 uur - 12.00 uur De clinic voor de jeugd vindt plaats van 12.30 uur - 14.00 uur Na de clinic krijgen de kinderen drinken en een snack. Ook zijn we nog opzoek naar enthousiaste ouders of

Lees meer

Uurtje over?

Nieuws afbeelding maandag 27-3 Heb jij af en toe een uurtje over en vind je het leuk om meer mensen te leren kennen? Misschien kun je één van de clubcommissies ondersteunen.

Lees meer

Schoolhockey was een groot succes!

Nieuws afbeelding vrijdag 24-3 MHC Hoevelaken organiseerde ook dit jaar weer schoolhockey voor álle basisscholen in Hoevelaken. Ruim 850 kinderen uit 43 klassen maakten deze weken kennis met hockey. Basisschool de Hoeve trapte af op maandag 13 maart en 't Blokhuus sloot af op 24 maart. We zagen veel enthousiaste en fanatieke kinderen op het veld.Lees meer

Terugblik kidsevent 15 maart

Nieuws afbeelding vrijdag 24-3 Op woensdag 15 maart stonden we met een knotshockey opblaasveld op de Brink in Hoevelaken tijdens het jaarlijkse kidsevent. Mede dankzij de leuke, sportieve activiteiten, het gratis ijsje van de Happy Food én het  zonnige weer was dit een gezellige en sportieve middag!

Lees meer

Dames O25-2 zaalkampioen!

Nieuws afbeelding donderdag 23-3 Inmiddels is het alweer eind maart maar willen we toch nog graag terugblikken op een fantastisch, corona-maatregel-vrij, zaalseizoen! Dat het succesvol is gebleken bewijzen de dames van DO25-2 met hun prachtige kampioenschap!! 

Lees meer

Gevonden voorwerpen graag voor 1 april ophalen

Nieuws afbeelding dinsdag 14-3 We houden het clubhuis graag schoon en netjes. Daarom het verzoek om de komende twee weken een keer een kijkje te nemen in de gevonden voorwerpen hoek in de hal van het clubhuis.

De spullen die niet zijn opgehaald voor 1 april, worden gedoneerd aan een goed doel!  Dank voor jullie medewerking!

Lees meer

Hockeyseizoen opzeggen voor 1 mei

Nieuws afbeelding dinsdag 14-3 We hopen natuurlijk dat iedereen graag wil blijven hockey'en bij onze gezellige hockeyclub, maar mocht dat onverhoopt niet zo zijn, vergeet dit dan niet aan ons door te geven. Je moet dit voor 1 mei doorgeven want anders ben je de contributie verschuldigd voor het seizoen 2023/2024. 

Lees meer

Spelregelavond op vrijdag 10 maart

dinsdag 28-2 Wil je het team van je kind beter kunnen begeleiden als spelbegeleider? Of wil je een kickstart maken voor het behalen van je online KNHB clubscheidsrechter certificaat? Kom dan op vrijdag 10 maart van 19.00 uur - 21.00 uur naar het clubhuis voor de spelregelavond.

Lees meer

Pubquiz op 25 maart

Nieuws afbeelding vrijdag 17-2
Poets je kennis van zinloze feiten alvast maar op.... de befaamde MHCH pubquiz komt er weer aan! Op zaterdag 25 maart staat de quizmaster voor je klaar in het clubhuis. Ga met je team de strijd aan voor de wisselbeker en uiteraard eeuwige roem.  Hieronder alle praktische info op een rijtje: Het is voor 18+leden, ouders van leden en je mag ook een

Lees meer

Hockey beginnersclinic 2 & 16 april

Nieuws afbeelding maandag 2-1 Wil je hockey komen proberen bij onze leuke club?
Kom naar onze jaarlijkse beginnersclinics op 2 en 16 april. In twee toffe clinics leer je de bal slaan, stoppen en spelen we wedstrijdjes. Met een groepje kinderen van jouw leeftijd en een eigen trainer ga je een ochtend lekker buiten hockey'en. Deelname is € 20,- en hiervoor krijg je 2 leuke, sportieve ochtend én jouw eigen

Lees meer

Heren Sevens promoveren naar 1e klasse

Nieuws afbeelding zondag 6-11 Op vrijdagavond 4 november is het heren Sevens team van MHCH kwartaal kampioen geworden. Het heren Sevens team speelt sinds dit seizoen voor het eerst mee met de Hockey7 competitie. Er zijn 7 wedstrijden gespeeld in het eerste blok, waarbij er slechts 1 punt verloren is gegaan. Door deze uitzonderlijke prestatie promoveert het team voor het tweede blok naar de 1e klasse! Een enorme topprestatie

Lees meer

Save the date - Algemene Ledenvergadering

Nieuws afbeelding vrijdag 14-10 Het bestuur nodigt alle MHCH-leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op 10 november 2022 om 20.00u in het clubhuis. Tijdens deze ALV wordt het financieel jaar 2021-2022 afgesloten en wordt de begroting voor het seizoen 2022-2023 behandeld. Verder staat het af- en aantreden van de bestuursleden Hein Brans (voorzitter), Margo van Dijk (secretaris) en Lonneke van Lierop (secretaris) op de

Lees meer

Inschrijving Halloween 2022 geopend!

Nieuws afbeelding woensdag 12-10 Kom jij ook griezelen op zaterdag 5 november? De leukste Halloween tocht van Hoevelaken start om 18.30 uur en is speciaal voor de Funky's, Benjamins, F, E, en D-teams. Je kunt je vanaf nu inschrijven via dit formulier 

Lees meer

MHCH Pubquiz 19 november

Nieuws afbeelding dinsdag 11-10 Poets je kennis van zinloze feiten alvast maar op.... de befaamde MHCH pubquiz komt er weer aan! Op zaterdag 19 november staat de quizmaster voor je klaar in het clubhuis. Ga met je team de strijd aan voor de wisselbeker en uiteraard eeuwige roem.  Hieronder alle praktische info op een rijtje: Het is voor 18+leden, ouders van leden en je mag ook een introducee

Lees meer

Wil je training geven? Er is nog plek!

vrijdag 19-8 We zijn nog op zoek naar een aantal enthousiaste trainers. Als je hockeyt en training zou willen geven in seizoen 2022-2023 dan is dit je kans!
Stuur een e-mail aan [email protected]. Het geeft niet als je nog niet weet welke tijdstippen je training kunt geven, dan kun je dat later alsnog even laten weten.

Lees meer

10 september openings-BBQ MHC Hoevelaken

Nieuws afbeelding dinsdag 26-7 Lekker eten, buiten, gezellig en elkaar weer ontmoeten. Wij hebben nu al zin in de grote openings-BBQ op 10 september!
Vorig seizoen was een groot succes, dat smaakt naar meer. Daarom beginnen we ook dit seizoen met een BBQ bij ons op de hockeyclub om de start van het nieuwe seizoen samen te vieren. Als BBQ-commissie zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.
Kaartjes kopen

Lees meer

Geanimeerde bijeenkomst Sportminded Hoevelaken

Nieuws afbeelding vrijdag 8-7 Voor de achttiende keer sinds 18 november 2009 organiseerden de sponsorcommissies van voetbalvereniging sc Hoevelaken en Mixed Hockey Club Hoevelaken, in samenwerking met Rabobank Amersfoort Eemland, een bedankavond voor hun belangrijkste sponsoren. De genodigden werden ontvangen bij AFAS in Leusden en werden daar bijgeschoold in kunstgeschiedenis en leiderschapsstijlen. Als dank voor hun

Lees meer

Hein stopt als voorzitter

Nieuws afbeelding dinsdag 21-6 Zoals aangekondigd in de laatste ledenvergadering treedt Hein eind van het jaar terug als voorzitter van onze club. Hij heeft dan 7 jaar in het bestuur gezeten. ‘Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, met een leuke groep en we hebben de afgelopen jaren ook mooie dingen kunnen doen als club. Ik denk echter ook dat het tijd wordt andere mensen in de gelegenheid te stellen dit te doen'

Lees meer

Job Krediet hangt zijn stick aan de wilgen

Nieuws afbeelding maandag 20-6 Afgelopen seizoen was definitief het laatste seizoen van Job Krediet. Een mijlpaal, want Job stond letterlijk aan de wieg van onze club en is jarenlang voorzitter geweest. Job heeft zowel de pul van verdienste mogen ontvangen, is lid van verdienste en terecht tot erelid van onze club benoemd in 1990. Hiermee blijft Job voor altijd aan onze club verbonden en we hopen hem nog regelmatig op

Lees meer

Kampioenen MHCH

Nieuws afbeelding maandag 20-6 Op de laatste zaterdag van het seizoen zijn Jongens D1 en Jongens C1 kampioen geworden. Het is ze die dag allebei gelukt de nummer 1 uit de pool te verslaan. Twee super spannende wedstrijden waren het, waar het tot het eind toe niet zeker was of het ze zou lukken. Mede door de enorme groep met fans die er stonden, lukte het ze om in het laatste kwart toe te slaan. Ook Meisjes 8E1 heeft op

Lees meer

Nieuwe trainer bij MHCH: John Nijhuis

Nieuws afbeelding donderdag 26-5 John Nijhuis komt vanaf komend seizoen MHCH versterken. John zal een belangrijke rol gaan spelen bij de trainingen voor jongensteams en de A / B / (jong)senioren lijnen.
John heeft jarenlange ervaring als trainer/coach. De afgelopen jaren was hij bij HC Eemvallei actief als trainer/coach van onder andere Heren-1. De jaren daarvoor deed hij datzelfde bij HC Nijkerk.

Lees meer

Super Sunday

Nieuws afbeelding maandag 16-5 Aanstaande zondag is het druk bij MHCH! Vanwege alle thuiswedstrijden is het opnieuw Super Sunday. Kom jij onze spelers aanmoedigen? Vanaf 11 uur starten de wedstrijden. 
Zoals altijd op Super Sunday staat er iets extra's op het menu; dit keer de broodjes worst. Dit wil je niet missen toch?!

Lees meer

Let op: Wild wild west feest gaat niet door

Nieuws afbeelding woensdag 4-5 ***** Let op: Themafeest Wild Wild West gaat niet door! *****
Helaas zijn er onvoldoende kaarten verkocht voor het Wild Wild West feest op zaterdag 21 mei. Daarom heeft de activiteitencommissie vandaag het besluit genomen om het feest te annuleren. Jammer, maar helaas.... 

Lees meer

Win - Win voor jongenshockey: MHC Leusden en MHC Hoevelaken slaan de handen ineen

Nieuws afbeelding zaterdag 16-4 Zowel Leusden als Hoevelaken gaan hockey aantrekkelijker maken en houden voor jongens van 12 jaar en ouder. We zien bij jongenshockey de nodige uitdagingen. Zo zitten in sommige teams bijvoorbeeld veel meer spelers dan we willen en in andere juist te weinig. Daarom slaan we de handen ineen.
Combinatie jongensteams

Lees meer

Opzeggen voor 1 mei

Nieuws afbeelding maandag 4-4 Ga je volgend jaar niet verder met hockey? Jammer! Maar vergeet niet je lidmaatschap op te zeggen voor 1 mei 2022. Mail de opzegging naar [email protected]. Let op: de opzegging is pas definitief als je hier per mail een bevestiging van hebt ontvangen. Dus even je mailbox in de gaten houden. 

Lees meer

Prijzen Grote Club Actie uitgereikt

Nieuws afbeelding dinsdag 22-3 Met bijna 400 loten en € 1.000 aan opbrengst was de inzet van onze jongste leden weer top afgelopen najaar! Mirthe van 't Hoff (33 loten) en Joep Ooink (34 loten) streden samen om de 2e en 3e prijs, waar Sanne van den Heuvel met 42 loten er met de 1e prijs vandoor ging. De prijzen van TGI vielen in de smaak en ook 'De Gillende Keukenmeid' ontvangt het best verkopende team weer met open

Lees meer

Luc Kemps 12,5 jaar hoofdtrainer MHCH

Nieuws afbeelding maandag 14-3 Luc is al ruim 12,5 jaar bij MHC Hoevelaken actief als hoofdtrainer. Hij heeft aan de wieg gestaan van het concept train de trainers. Ook heeft hij een paar jaar geleden nog actief meegewerkt aan het jeugdhockeyplan. Luc is bijna niet weg te denken bij ons op het veld, vandaar dat Hein Brans hem afgelopen zaterdag een mooie cadeaubon mocht overhandigen namens de club. Luc, geniet van een lekker

Lees meer

Pubquiz

Nieuws afbeelding woensdag 9-3 Ben jij degene die altijd alles weet als er een quiz is op tv? Of alle weetjes heeft op een feestje? Dan is dit je kans om te strijden voor eeuwige roem.  Op zaterdag 26 maart is het tijd voor de enige echte MHCH Pubquiz. De pubquiz is voor alle 18+ leden, ouders van leden en je mag ook een introducee meenemen. Je speelt met een team van 4, max 5, personen. Opgeven kan via dit

Lees meer

Beginnersclinic op 3 en 10 april

Nieuws afbeelding dinsdag 8-3
Op zondag 3 en 10 april worden er weer beginnersclinics georganiseerd. In twee toffe clinics leren kinderen de bal slaan, stoppen en spelen ze wedstrijdjes. Deelname kost 20 euro en hiervoor krijgen ze ook nog eens een gratis stick, bitje en bal! Wil je een keer hockey proberen en kijken of je het leuk vindt? Aarzel dan niet je op te geven via dit formulier.

Lees meer

Heren 1 wint van Flevoland H1

maandag 30-5 Zondag 29 mei speelden de Heren 1 tegen Flevoland Heren 1, de uitwedstrijd was gewonnen door de heren met 3-8. Dus zou je denken dat deze wedstrijd ook met winst afgesloten kon worden, zeker als je de wedstrijd van vorige week in overweging neemt.

Lees meer

Laatste trainingen voor zomerstop

Nieuws afbeelding woensdag 25-5 Het hockeyseizoen zit er weer bijna op. Voordat iedereen gaat genieten van de zomervakantie, hierbij de info over de laatste trainingen: 

Lees meer

Heren 1 tegen Zwaluwen: 1-2 winst

Nieuws afbeelding maandag 23-5 Zondag 22 mei speelden de Heren 1 tegen de Zwaluwen in Utrecht. Zoals elke wedstrijd in de tweede seizoenshelft was dit ook weer een belangrijke voor klasse behoud. Coach Berkhout had voorafgaand aan de tweede seizoenshelft gezegd dat ze het in alle returns beter wilden doen. Er moet gezegd worden dat tot nu toe dat aardig gelukt is. Tegen de top 4 in de derde klasse werd dan wel verloren, het

Lees meer

Nog 1 team voor Volvo Familietoernooi

zondag 1-5 Op 16 mei vindt het Volvo Familietoernooi plaats bij MHCH. Alle informatie is te vinden op http://mhch.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=295&m=3 

Er kan nog 1 team meedoen. Stel een team samen van minimaal 8 en maximaal 15 spelers en schrijf je in via 

Lees meer

Nieuw semi-waterveld en een oefenveldje voor MHCH

Nieuws afbeelding vrijdag 22-4 De gemeenteraad heeft dinsdag 19 april jl. ingestemd met de realisatie van een semi-waterveld op veld 1. Ook zal er een nieuw oefenveldje worden aangelegd achter het clubhuis. 
Een semi-waterveld heeft een veel mooiere en snellere rol dan een zand ingestrooid veld en bovendien is spelen op een semi-waterveld minder blessuregevoelig.

Lees meer

Meivakantie al vanaf 22 april

woensdag 20-4 Vanaf maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei 2016 zijn er bij MHCH geen trainingen. In week 19 worden de trainingen hervat ivm de wedstrijden het weekend daarna. Let op: op vrijdag 22 april is er ook geen keeperstraining voor de jongste jeugd en de jeugd teams.
Ook op maandag 16 mei 2de pinksterdag vervallen de trainingen.

Lees meer

Foto's Beginnersclinic

Nieuws afbeelding dinsdag 19-4 De Beginnersclinic van 2016 was afgelopen zondagochtend 17 april. Wat is dat toch leuk om te zien: al die kinderen die met hun eigen nieuwe hockeystick en -bal de beginsel van het hockeyen leren. Door onze clubfotograaf zijn weer mooie foto's gemaakt, die te bekijken zijn  http://www.mhchfotoboek.nl/#!album-127

Lees meer

Shoot-out toernooi dinsdag 19 april

woensdag 13-4 Olivier Callenbach uit de Heren 1 organiseert a.s. dinsdag 19 april het Shoot-out toernooi voor de D, C en B-jeugd. De D-teams worden om 17.15u verwacht (start toernooi om 17.30u) en de C en B-teams om 18.45u (start toernooi om 19u). Veel succes allemaal! 

Lees meer

Trainingen woensdag 13 april afgelast

woensdag 13-4 Alle trainingen van woensdag 13 april zijn allemaal afgelast vanwege het slechte weer.

Lees meer

Reminder: opzeggen lidmaatschap voor 1 mei

zondag 3-4 We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar er kunnen altijd redenen zijn waarom je het lidmaatschap van MHCH moet opzeggen. Even als reminder: de opzegging moet voor 1 mei a.s. binnen zijn bij de ledenadministratie. Meer informatie op

Lees meer

Prijsuitreiking Grote Clubactie

zaterdag 2-4 Eind vorig jaar hebben de jeugdleden van MHCH weer loten van de Grote Clubactie verkocht. Totaal zijn er 669 loten verkocht met een opbrengst van ruim €1.500,- voor de club.

Lees meer

Nieuwe spelregelcursus in april

zaterdag 2-4 Ook dit voorjaar wordt er weer kosteloos een spelregelcursus aangeboden aan ouders, die de regels (beter) willen leren kennen.  De cursus bestaat uit een e-learning module van de KNHB, aangevuld met een instructieavond op 14 april.  

Lees meer

Beginnersclinic op 17 april a.s.

vrijdag 1-4 Kom kennismaken met hockey bij MHCH!
Kinderen die het leuk vinden hockey uit te proberen, kunnen meedoen aan een clinic en 3 trainingen.  Deze zijn bestemd voor jongens en meisjes van groep 2 t/m 7 van de basisschool (minimaal 6 jaar). Je leert hoe je moet slaan en flatsen en natuurlijk worden er wedstrijdjes gespeeld en leer je een aantal spelregels (wist je trouwens dat je nooit

Lees meer

Volvo Familietoernooi 2016 op 16 mei

Nieuws afbeelding donderdag 31-3 Het voorjaar is begonnen en dat betekent dat ook het jaarlijkse Volvo Familietoernooi er alweer snel aan komt. Traditiegetrouw vindt dit toernooi plaats op 2e Pinksterdag en dat valt dit jaar op 16 mei.  Er is plaats voor 12 familie- en vriendenteams (minimaal 8/max. 15 personen). Voorwaarde is wel dat je een ontzettend goed humeur meeneemt! Het wordt een toernooi wat in het teken staat

Lees meer

Morgen en maandag geen trainingen!

Nieuws afbeelding donderdag 24-3 Vanavond zijn er gewoon trainingen volgens het normale schema.  Morgen is het Goede Vrijdag en is er geen keeperstraining. Ook maandag op 2e Paasdag zijn er geen trainingen. Fijne Paasdagen allemaal! 

Lees meer

Verslag: 20 maart was het Dolle Zondag

Nieuws afbeelding maandag 21-3 Dit seizoen viert de Mixed Hockeyclub Hoevelaken met diverse festiviteiten uitbundig haar 40-jarig bestaan. Het heuglijke feit wordt luister bijgezet met een jubileummagazine. Het eerste exemplaar van het magazine is afgelopen zondag 20 maart uitgereikt door samenstellers Jos Bouten en vormgever Joep van Gestel aan voorzitter Hein Brans.

Lees meer

Voorbereidingen teams volgende seizoen

zondag 13-3 De tweede helft van het seizoen is begonnen. Dit betekent dat de Technische Commissie start met beoordelingen van de spelers als voorbereiding op de teamindelingen van volgend jaar. Leden van de commissie junioren en de Technische Commissie staan de komende weken dus weer langs de lijn om te kijken naar wedstrijden en de tactische vaardigheden, spelinzicht en motivatie van spelers te beoordelen.

Lees meer

Wedstrijden Jongste Jeugd afgelast

Nieuws afbeelding zaterdag 12-3 Alle wedstrijden voor de Jongste Jeugd zijn vandaag (zaterdag 12 maart) afgelast.  De Junioren wedstrijden gaan wel gewoon door vandaag. 

Lees meer

Dolle Zondag 20 maart a.s.

woensdag 9-3
Op zondag 20 maart is het vanaf 12 uur DOLLE ZONDAG. De eerste zondag van de 2e helft van het seizoen 2015-2016, waarbij de beide eerste teams thuis spelen (Dames 1 om 12.45 uur, Heren 1 om 14.30 uur. Denk ook aan muziek, BBQ, hapjes en drankjes. Het jubileumboek wordt uitgereikt aan de voorzitter en ook worden het vernieuwde/vergrote terras en de nieuwe picknicktafels - gefinancierd

Lees meer

Jubileumboek te koop in clubhuis

Nieuws afbeelding woensdag 9-3 Dit seizoen viert de Mixed Hockeyclub Hoevelaken met diverse festiviteiten uitbundig haar 40-jarig bestaan. Het heuglijke feit wordt luister bijgezet met een jubileummagazine, waarvan het eerste exemplaar op 20 maart, uitgeroepen tot Dolle Zondag, wordt uitgereikt in het clubhuis en daar voor vijf euro verkrijgbaar is.

Lees meer

Save the date: 16 mei Volvo Familietoernooi

Nieuws afbeelding dinsdag 8-3 Save the date: maandag 16 mei 2016 Volvo Familietoernooi! Dit jaar organiseert MHCH op 2e Pinksterdag weer een gezellige en sportieve dag. Zet deze datum alvast in je agenda! Meer informatie volgt binnenkort.

Lees meer

Spelregel wijziging mbt aanvallende vrije slag

maandag 7-3 Spelregelwijziging per direct m.b.t. een aanvallende vrije slag binnen het 23-metergebied.  
De nieuwe regel luidt: de bal mag niet de cirkel in gespeeld worden voordat de bal vijf meter heeft gerold of voor deze is aangeraakt door een speler van de verdedigende partij. 

Lees meer

Alle oefenwedstrijden zaterdag afgelast

Nieuws afbeelding zaterdag 5-3 Het heeft hard gevroren vannacht, veel harder dan verwacht. Dat betekent dat de hele dag de velden onbespeelbaar zijn. Alle wedstrijden vandaag zijn dus afgelast. 

Lees meer

Extra ALV over vervanging veld: 3 maart a.s.

Nieuws afbeelding zaterdag 20-2 Via deze weg nodigt het bestuur alle leden van MHC Hoevelaken uit voor een extra Algemene LedenVergadering (ALV) op 3 maart a.s. om 20.00 uur

Lees meer

Ook donderdag en vrijdag geen training

Nieuws afbeelding woensdag 17-2 Alle trainingen voor de rest van de week zijn afgelast: de velden blijven te hard en het is daardoor niet verantwoord om te trainen. 
Daarom: een fijne vakantie!

Lees meer

Trainingen dinsdag en woensdag afgelast

dinsdag 16-2 De trainingen van dinsdag 16 februari en woensdag 17 februari gaan niet door. Maandag werden de velden snel glad en trainingen gestopt. En de aankomende dagen blijft het vriezen. Natuurlijk is veiligheid voor de spelers het belangrijkste; vandaar dit besluit.

Lees meer

AMC zoekt jonge sporters met polsblessures

dinsdag 16-2 Het Academisch Medische Centrum (AMC) is op zoek naar sporters (zowel jongens en meisjes, in de leeftijd tussen 12 en 25 jaar) die veel sporten en die wel eens polsklachten hebben of hebben gehad. Het doel van dit onderzoek is het uiteindelijk kunnen helpen van jonge sporters en hun ouders middels een SOS-wrist app: wat te doen wanneer er polsklachten optreden, moet je wel of niet naar een

Lees meer

Heren 1 kampioen in de zaal

maandag 15-2 Afgelopen zondag was het zover: de laatste dag van de zaalhockey competitie voor MHCH Heren 1. Het eerste herenteam uit Hoevelaken moest aantreden in Galgenwaard tegen Zwaluwen H1 en Maarssen H1. De eerste wedstrijd tegen de Zwaluwen wonnen de heren overtuigend met 7-2. 

Lees meer

Veldtrainingen starten weer!

Nieuws afbeelding woensdag 10-2 Na dit weekend is zaalhockey afgelopen en gaan ook de junioren teams weer het veld op. Vanaf maandag 15 februari starten daarom de veldtrainingen weer volgens het normale trainingsschema. Maak een goed begin van de tweede helft van het seizoen en kom allemaal weer lekker buiten trainen!   In de voorjaarsvakantie (22 t/m 26 februari) komen de trainingen te

Lees meer

MC3 kampioen in de zaal!

dinsdag 9-2 MC 3 heeft 11 van de 12 wedstrijden gewonnen. Zondagmiddag 7 februari in de Slag spande het er om, Leusden moest nog even overwonnen worden! Ook Leusden stond er goed voor: als Leusden met de winst aan de haal zou gaan, was Leusden kampioen geworden. 

Lees meer

Cursus hardlopen in Hoevelaken

donderdag 28-1 Hockeyclub Hoevelaken biedt -na het grote succes voorgaande cursussen- wederom een cursus ''Leren Hardlopen" aan! Iedereen van 18 jaar en ouder kan meedoen aan deze cursus!  Of je nu lid bent van MHC  Hoevelaken of niet, man of vrouw, jong of oud. 

Lees meer

Pim Verwers overleden

vrijdag 22-1
Gisteren bereikte ons het droevige nieuws dat Pim Verwers is overleden. Hoewel al enige tijd bekend was dat hij een ongelijke strijd moest voeren, kwam dit bericht toch onverwacht. Pim was sinds 1978 lid en speelde tot 2014 in veteranen L. 

Lees meer

Vrijdag geen keeperstraining

woensdag 20-1 Ter aanvulling op het bericht van gisteren: ook de keeperstraining van aanstaande vrijdag 22 januari komt te vervallen. 

Lees meer

Woensdag (20/1) geen training

Nieuws afbeelding dinsdag 19-1 Ook morgen (woensdag 20 januari) gaan de trainingen buiten niet door vanwege de winterse omstandigheden. 

Lees meer

Trainingen maandag 18 januari gaan niet door

maandag 18-1 De trainingen van 18 januari gaan niet door, omdat het veld door de vorst te hard is en daardoor dus niet goed bespeelbaar.

Lees meer

Foto's Push&Plons toernooi 2015

Nieuws afbeelding dinsdag 5-1 Push & Plons Toernooi 2015 was weer een groot succes! Op 29 en 30 december hebben vele teams weer gestreden om de eerste prijs tijdens het unieke Push & Plons toernooi. Lekker hockeyen, veel doelpunten, heerlijk lunchen met patat en natuurlijk ook lekker zwemmen in De Slag. Organisatie en scheidsrechters: bedankt! En natuurlijk ook alle teams die hebben mee gedaan dit jaar heel erg

Lees meer

Morgen veldtraining jongste jeugd

Nieuws afbeelding zondag 3-1 Jippie, de jongste jeugd start morgen weer met de veldtrainingen.  Ook op vrijdagavond is er weer keeperstraining voor de jongste jeugd. 
De junioren hockeyen nog even door in de zaal. Zij mogen in de week van 15 februari weer het veld op voor de trainingen. 

Lees meer

Midwinter knakworst clinic Amersfoort Dames 1

Nieuws afbeelding woensdag 2-12 Wegens succes herhaald: de midwinter knakworst clinic bij AMHC! 
Het is bijna winter en dat betekent dat zaalhockey weer begint. Maar niet iedereen gaat zaalhockeyen. Daarom organiseert Dames 1 van Amersfoort Mixed Hockey Club (AMHC) op hun club bij Sportpark Birkhoven voor de E- en F-Jeugd een Midwinter Knakworst Clinic.

Lees meer

Alle trainingen zijn afgelast!

dinsdag 1-12 De technische commissie heeft zojuist besloten dat alles trainingen op het veld van de rest van de week worden afgelast. Er ligt teveel water op het veld. 

Lees meer

Spoedbericht: trainingen gaan niet door!

maandag 30-11 Alle trainingen vanavond van de 8-tallen, junioren, senioren gaan niet door vanavond.  Het Sinterklaasfeest voor de jongste jeugd (tot en met 6-tallen) gaat binnen gezellig door in ons clubhuis. 

Lees meer

Hoor de wind waait door de bomen....

Nieuws afbeelding zondag 29-11 Morgen komt Sinterklaas op de club! Vanwege het slechte weer is het gedeelte van de pietentraining met Sint en Piet in ieder geval binnen. We weten nog niet hoe de rest van de training gaat verlopen. Binnen is in ieder geval genoeg gezelligheid en lekkers om ons te vermaken.
De bar is open en er is soep en broodjes knakworst te koop. Dus kom gezellig en vier het feest met ons mee.

Lees meer

Hapje eten tijdens Pietentraining?

Nieuws afbeelding maandag 23-11 Aanstaande maandag 30 november is het tijd voor de jaarlijkse Pietentraining.  Omdat het bezoek van de Sint op de club rond etenstijd is, is er in het clubhuis voor iets lekkers gezorgd. Een broodje Unox worst of een kop tomatensoep voor maar 1,50 euro. Dat wordt smullen! Tot maandag. 

Lees meer

Dolle Zondag op 22 november !!

vrijdag 20-11 Als opwarmertje voor het komende seniorenfeest en ter gelegenheid van het thuis spelen van 5 veteranenteams is het a.s. zondag 22 november DOLLE ZONDAG. Dit betekent dus: SOEP en BROODJES ! Kortom: laat je lunchpakketje thuis en kom op je club gezellig genieten van een aantal goede wedstrijden, elkaars gezelschap en een hapje en drankje.

Lees meer

Training datums winterstop

Nieuws afbeelding vrijdag 20-11 Lees hieronder alle info over de wanneer de trainingen buiten op het veld stoppen. 
JONGSTE JEUGD De laatste veldtrainingen voor de winterstop zijn in de week van 30 november t/m 4 december. De veldtrainingen starten, afhankelijk van het weer, op maandag 4 januari 2016.   KEEPERSTRAINING Vrijdag 4 december is er geen keeperstraining.   JUNIOREN De laatste

Lees meer

Spelregelexamen: 34 geslaagd!

dinsdag 10-11 7 oktober hebben een kleine 50 jeugdspelers en ouders het spelregelexamen afgelegd. Met 34 geslaagden was de "oogst” redelijk. Voor A- en B- jeugd is de cursus verplicht, aan ouders wordt de cursus vrijblijvend aangeboden, omdat veel ouders -zonder eigen hockeyachtergrond- de behoefte hebben om de spelregels beter te begrijpen. 

Lees meer

We zijn er bijna...

Nieuws afbeelding donderdag 29-10 We hebben bijna alle teamfoto's binnen voor het jubileummagazine ter ere van het 40-jarige bestaan van onze club. Daar wil je als team toch niet in ontbreken? Graag ontvangen we nog een foto van: 
Benjamins Funkey M3F2 JB1 MA2 MD1 Heren 1 Heren 2 Trimhockey

Lees meer

GLITTERGALA: zorg dat je erbij bent!

Nieuws afbeelding woensdag 28-10 Een rode loper, bubbels en hapjes. En natuurlijk lekker muziek!  Op 28 november a.s. vindt in het kader van het jubileum van MHCH het GLITTERGALA "Over de top" plaats. Het belooft een groot feest te worden in het clubhuis van MHCH.

Lees meer

Fietssleutel gevonden

dinsdag 27-10 Op dinsdagavond 27 oktober is op veld 1 een fietssleutel gevonden met daaraan een label met de tekst RC64483. De rechtmatige eigenaar kan zich melden bij Bart Hulst (06 - 13589223).

Lees meer

De bitjes zijn klaar!!

maandag 26-10 Heel fijn nieuws voor de bitje-happers: de bitjes zijn klaar!! Deze zijn a.s. zaterdag 31 oktober af te halen tussen 10.00 en 12.00 uur bij de bar in het clubhuis van MHCH

Lees meer

Wijziging indeling bardienst

Nieuws afbeelding zondag 25-10 Vanaf zaterdag 31 oktober wordt de indeling van de bardiensten gewijzigd. Het wedstrijdsecretariaat gaat vanaf deze competitieronde alleen nog per team indelen. In LISA staat welk team dienst heeft. De teammanagers wijzen dan een ouder aan die de bardienst invult die dag. Bij elke thuiswedstrijd heeft een ouder 1,5 uur bardienst gedurende de speeltijd volgens het wedstrijdschema. 

Lees meer

Nog een bitje nodig?

Nieuws afbeelding woensdag 14-10 De Bite my Bitje dag op de club gemist? En je hebt nog wel een bitje nodig? Dan kun je ook terecht bij onze sponsor Tandarts van der Lubbe te Hoevelaken. Maak een afspraak via telefoonnummer 033 253 4229. Vermeld dat je lid bent van MHCH. De tandarts neemt dan alles met je door. De kosten voor het op maat gemaakte bitje zijn € 40,-.  En je kunt maar liefst kiezen uit 18

Lees meer

Info Zaalhockey

Nieuws afbeelding woensdag 14-10 Alle 16 junioren 11-tallen en senioren H1 en D1 zijn inmiddels opgegeven voor de zaalhockey competitie. Hieronder nog wat belangrijke informatie en data:    Woensdag 11 november: informatieavond en verkoopmarkt zaalhockey in Sportcafé de Slag  Deze informatieavond is bedoeld voor spelers, coaches, trainers én scheidsrechters. Op deze avond worden, naast alle

Lees meer

Houd MHCH schoon!

donderdag 8-10 De laatste tijd blijven na de trainingen én na de wedstrijden veel materiaal (pionnetjes, hesjes, ballen et cetera) en rotzooi achter op de velden. Daarom een verzoek aan alle trainers, spelers en supporters: help MHCH netjes houden! Ruim al het (trainings)materiaal op, gooi afval in de afvalbakken en peuken in de asbak

Lees meer

Teamfoto's gezocht!

Nieuws afbeelding donderdag 8-10 We hebben al van veel teams leuke foto's gekregen voor het speciale Jubileummagazine ter ere van ons 40-jarige bestaan. Maar we missen nog foto's van de volgende teams: 

Lees meer

Belangrijke info over trainingen komende 2 weken

dinsdag 6-10 - Vrijdag 9 oktober is er geen keeperstraining voor de jongste jeugd.
- In verband met de herfstvakantie zijn er geen trainingen in de week van 19 t/m 23 oktober.  

Lees meer

Vriendjes- en vriendinnetjesdag 12 oktober

Nieuws afbeelding maandag 5-10 Vandaag krijgen alle kinderen op de training een paar uitnodigingen mee voor de Vriendjes- en vriendinnetjesdag bij MHCH op maandag 12 oktober. Deze uitnodiging is bedoeld voor vriendjes en vriendinnetjes van jullie kinderen die eens kennis willen maken met hockey. Ze mogen dan volgende week maandag 12 oktober mee naar de reguliere training om mee te doen. 

Lees meer

Grote Clubactie 2015 bij MHCH

Nieuws afbeelding vrijdag 25-9 MHC Hoevelaken doet ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie!
Hockeyclub Hoevelaken is een echte familieclub waar, naast sportieve hockeyprestaties, gezelligheid heel belangrijk is. Lekker napraten na de wedstrijd en gezellig met z’n allen de andere teams aanmoedigen. Om hier nog meer van te kunnen genieten, gaan we binnenkort het terras van onze club flink uitbreiden. En als

Lees meer

Reanimatie en AED training: 1 oktober a.s.

Nieuws afbeelding maandag 21-9 Het is al weer (tenminste) 4 jaar terug dat we op de club een training reanimatie/AED hebben gehad. De hoogste tijd om te herhalen. Een van onze ouders/leden (Monique Hofwegen)  werkt in het UMC en wil samen met een collega voor ons een stukje training geven 'basale reanimatie en gebruik AED'. Het is dus geen officiële cursus, in de zin dat je een certificaat

Lees meer

Reminder: maak een teamfoto!

Nieuws afbeelding zaterdag 19-9 Voor het Jubileummagazine in het kader van MHCH 40 jaar willen we van alle teams een leuke foto hebben. Liefst met een zo origineel mogelijke achtergrond. En in MHCH tenue. Mail deze foto uiterlijk zondag 27 september naar [email protected]. En hoe hoger de beeldresolutie, hoe beter de beeldkwaliteit. Dank voor jullie medewerking. 

Lees meer

Wegwerkzaamheden rondom Hoevelaken

zaterdag 12-9 Dit weekend en ook het weekend van 18 t/m 21 september vinden er rondom Hoevelaken wegwerkzaamheden plaats. Op de A1 is de afslag Hoevelaken dicht. En ook de verbindingsweg van de A28 richting Hoevelaken is niet toegankelijk. Als bezoeker van onze club kunt hier dus last van ondervinden.

Lees meer

Bite my bitje: info en aanbiedingen bitjes

Nieuws afbeelding donderdag 10-9 De KNHB verplicht met ingang van het seizoen 2015-2016 het dragen van een mondbeschermer in georganiseerde wedstrijden. Die maatregel geldt voor alle spelers, van de hoofdklasse tot de allerjongste jeugdteams. Dus ook voor alle leden van MHCH! Wij als club onderschrijven het belang van een bitje en willen jullie wijzen op de verschillende vormen van gebitsbeschermers zodat je een

Lees meer

EHBO-doos voor alle teams

Nieuws afbeelding woensdag 2-9 Vanavond is er tijdens de coachavond per team een EHBO-doos uitgedeeld aan de aanwezige coaches en teammanagers. Kon er niemand van je team aanwezig zijn? Je kunt de EHBO-doos vanaf nu ophalen in het clubhuis. Ze liggen klaar achter de bar.  Altijd handig om deze doos paraat te hebben bij wedstrijden. En succes zaterdag tijdens de eerste competitiewedstrijden! 

Lees meer

Cursus hardlopen, beginners en gevorderden

dinsdag 1-9 Hockeyclub Hoevelaken biedt -na het grote succes voorgaande cursussen- wederom een cursus ''Leren Hardlopen" aan! Je kunt je nu opgeven om te leren hardlopen onder de bezielende leiding van gediplomeerde looptrainers. Net als vorig jaar worden er twee aparte trainingen gegeven, bedoeld voor beginnende lopers en voor gevorderde lopers. Gedurende een periode van 10 weken ga je

Lees meer

Teamfoto's gezocht voor jubileummagazine

vrijdag 28-8  Voor het komende jubileummagazine van MHCH zijn we op zoek naar teamfoto's van ALLE teams!! Aanleveren voor 27 september a.s. maak een leuke/scherpe foto van het complete team, bij voorkeur natuurlijk in MHCH-tenue probeer een zo originele mogelijke achtergrond te zoeken, want een hockeydoel hebben we nu al zo vaak gezien :) probeer als team "compact" mogelijk te staan,

Lees meer

Denk aan je gebit en Bite je Bitje!

donderdag 27-8 Je gebit is een groot goed en heel belangrijk. Van melkgebit tot volwassen tanden. Beschermen doe je niet alleen door goed poetsen. Hockey is een sport waarin mond-blessures vaak voorkomen en daar is bescherming voor nodig. En deze bescherming is vanaf dit seizoen van jong tot oud verplicht. 

Lees meer

Trimhockey: kennismakingsclinic 30 augustus

maandag 24-8 Tijdens de ‘Let’s Stick Together Dag (LST-dag)” op 20 juni van dit jaar hebben zich meer dan 35 (!!) enthousiaste ouders opgegeven voor een kennismakingsclinic hockey. Voor de een zal dit een hernieuwde kennismaking zijn met een sport die ze een tijd geleden hebben beoefend. Voor een ander is het een eerste kennismaking met een sport die hun kinderen (of partner) enthousiast beoefenen. 

Lees meer

Reminder Coachavond 2 september

Nieuws afbeelding maandag 24-8 Het nieuwe hockeyseizoen staat voor de deur! Alle coaches en teammanagers zijn welkom op de speciale bijeenkomst op woensdag 2 september. Tijdens deze coachavond vertellen wij jullie een aantal zaken die goed zijn om  te weten tijdens het seizoen. Denk aan praktische zaken en tips.   Het programma is als volgt: 

Lees meer

Geslaagd hockeykamp bij MHCH

donderdag 20-8 Wat was het weer gezellig tijdens het Bovelander & Bovelander hockeykamp op MHCH. 3 Dagen lol, hockeyen, spelletjes, nog meer lol en nog meer hockeyen. Maandag begon wat nat maar de laatste 2 dagen was het heerlijk hockey weer. Iedereen weer klaar voor het komende seizoen?

Wat vond jij van het hockeykamp? Ben je er volgend jaar weer bij?Alle fotos staan in het fotoablum: 

Lees meer

Reminder: opening Lustrum op 29 augustus a.s.

zaterdag 15-8 UPDATE: lijst van de aanmeldingen t/m 17 augustus jl. Staan jouw (oud) teamleden er al bij? En vergeet niet om jezelf ook aan te melden.

Lees meer

Voorlopige Trainingsschema 2015-2016

donderdag 9-7 Binnenkort komt het voorlopige trainingsschema op de site. Er wordt nog hard gewerkt om voor alle teams een trainer te vinden. Zoals ieder jaar weten pas veel trainers in de eerste week van school of training geven en hun rooster van school samen gaan. 
Zet alvast in je agenda: start trainingen maandag 24 augustus

Lees meer

Aanbieding Millenium Sports voor leden MHCH

dinsdag 7-7 Millennium Sports en Health club biedt leden van MHCH een extra korting aan: in juli en augustus sporten voor € 40.

Lees meer

Lustrum opening 29 augustus: (oud) leden gezocht

maandag 6-7
Oproep voor alle (oud) leden!!!  Uitnodiging voor OLDSTORKS
UPDATE: lijst van de aanmeldingen t/m 17 augustus jl. Staan jouw (oud) teamleden er al bij? En vergeet niet om jezelf ook aan te melden.

Lees meer

Weer een top Let's stick together dag!!

vrijdag 26-6 MHCH: Eén team op het veld en ernaast. Dat was het thema van de Let’s Stick Together dag en als club hebben we dat tijdens de LST dag zeker laten zien met een geweldige opkomst, groot aantal aanmeldingen voor vacatures, teamspirit bij het invullen van de team taken en de gezelligheid! Waar een kleine club al niet groot in kan zijn.

Lees meer

Voor 10e keer Sportminded Hoevelaken!

vrijdag 26-6 De sponsorcommissie hockey en voetbal hebben gezamenlijk, voor de tiende keer, een avond georganiseerd voor alle sponsoren. Slager Steltenpool verzorgde een heerlijke BBQ en de sponsoren konden genieten van een biertje op het terras. Twee gastsprekers vulden een interessante avond over hun manier van ondernemen. 

Lees meer

Wedstrijdverslag Playoffs Heren 1: promotie

dinsdag 23-6 In alle vroegte vertrok Hoevelaken H1 naar de velden van RHV Leonidas in Rotterdam om daar te strijden voor een plek in de 3e klasse. Stipt om 11 uur begon de wedstrijd tegen Catwijck H1. Een derdeklasser die aardig wat punten bij elkaar had gesprokkeld. In de eerste helft was de spanning goed te merken bij Hoevelaken en door twee strafcorners stonden onze mannen met de rust met 2-0 achter.

Lees meer

Heren 1 MHCH gepromoveerd!

maandag 22-6 Heren 1 is afgelopen zondag na een slopende dag dan toch echt gepromoveerd!
Zondagmorgen werd er om 08.15 uur verzameld op de MHCH voor de rit naar Rotterdam om promotie af te dwingen. Om 11.00 uur stond de wedstrijd tegen 3e klasser Catwijk op het programma. Deze werd helaas met 1-2 verloren, maar bood toch genoeg perspectief voor de wedstrijd daarna die nog om 17.00 uur gespeeld

Lees meer

Teamindeling 2015 - 2016

maandag 15-6 Door technische problemen met het leden informatie systeem is het de technische commissie helaas niet gelukt om zoals eerder aangegeven op 13 juni de indelingen bekend te maken. Helaas wat later dan gepland bijgevoegd de nieuwe teamindelingen voor het seizoen 2015-2016.

Lees meer

Teamindeling Jongste Jeugd 2015 - 2016

maandag 15-6 Door technische problemen met het leden informatie systeem is het de technische commissie helaas niet gelukt om zoals eerder aangegeven op 13 juni de indelingen bekend te maken. Helaas wat later dan gepland bijgevoegd de nieuwe teamindelingen voor de jongste jeugd voor het seizoen 2015-2016.

Lees meer

Wedstrijdshirts (ver)kopen tijdens kledingbeurs

woensdag 10-6 Is je kind uit het wedstrijdshirt gegroeid of kun je zelf een nieuw shirt gebruiken? Op de Let’s stick together-dag van 20 juni houdt de club een kleine kledingbeurs om tweedehands wedstrijdshirts van de club te kopen of verkopen.

Lees meer

Meisjes D2 kampioen na doelpunt in de laatste minuut

dinsdag 9-6 Tijdens een zinderende laatste en beslissende wedstrijd vandaag op MHCH heeft MD2 gelijk gespeeld tegen Almere en is daarmee Kampioen geworden! Gelijkspel van genoeg voor de meiden en na de eerste helft stond het nog 0-0 dus lagen ze op schema. Maar in de 2e helft kwam dan toch helaas het tegendoelpunt. Reden genoeg voor de MD2 om er nog een tandje bovenop te doen onder aanmoediging van de vele

Lees meer

Heren 1 door winst naar play-offs

dinsdag 9-6 Afgelopen zondag haalde de H1 van MHC Hoevelaken een mooi resultaat door tweede te worden in de 4e klasse. Nu krijgt men via play-offs nog de kans om naar de 3e klasse te promoveren.

Lees meer

Za. 20 juni Let's stick together-dag: tijden bekend

Nieuws afbeelding maandag 8-6 Beste jeugdleden en ouders,
Om een vliegende start te maken voor het nieuwe hockeyseizoen 2015 - 2016organiseren wij voor alle jeugdleden en hun ouders op Zaterdag 20 juni weer de 'Let's stick together- dag'.
In het schema hieronder zie je op welk tijdstip je verwacht wordt; in totaal duurt het maar een uurtje.
Wat doet het team:

Lees meer

Schreeuw Heren 1 naar de Play-offs

Nieuws afbeelding vrijdag 5-6 Aanstaande zondag 7 juni speelt Heren 1 de laatste wedstrijd van het seizoen. Bij winst is er grote kans dat zij (later deze maand) in de play-offs voor promotie naar de 3e klasse gaan spelen. Dit zou natuurlijk fantastisch zijn! Kom daarom allemaal zondag om 14.30 uur naar MHCH om de heren aan te moedigen. Ben jij erbij? 

Lees meer

Jongens D2 ongeslagen kampioen

donderdag 4-6 Jongens D2 is ongeslagen kampioen en dat hebben ze afgelopen zaterdag nog even laten zien door met 10-0 te winnen van Fletiomare. Met 40 doelpunten voor en slechts 10 tegen hebben ze een mooi seizoen achter de rug. Van harte gefeliciteerd jongens!
Foto's van de laatste wedstrijd: 

Lees meer

MD2 maakt zaterdag kans op kampioenschap

maandag 1-6 Na een zeer spannende en super sportieve wedstrijd tegen Fletiomare afgelopen week en een zeer goed seizoen spelen de meisjes van MD2 zaterdag hun kampioenswedstrijd. 

Lees meer

Meisjes F1 kampioen!!

maandag 1-6 Het meisjesteam F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Ze hebben alle wedstrijden gewonnen! Van harte gefeliciteerd namens MHCH aan alle meiden, coaches en ouders!

Lees meer

Top familietoernooi!

maandag 1-6 Wat een top Volvo familietoernooi was het weer vandaag. Het weer was geweldig, organisatie weer top in orde en we hadden een groep enthousiaste, sportieve en gezellige teams!

Nu nog even lekker nagenieten met een terugblik: http://www.mhchfotoboek.nl/#!album-110

Lees meer

Update Volvo Familiehockeytoernooi 24 mei

Nieuws afbeelding vrijdag 15-5 De inschrijving voor het Volvo Familiehockeytoernooi van zondag 24 mei aanstaande is gesloten. Er hebben zich twaalf enthousiaste teams ingeschreven! 

Lees meer

Jeugdraad

zondag 3-5 Langzaam maar zeker begint de Jeugdraad steeds meer vorm te krijgen. De bedoeling van de Jeugdraad is het kweken van meer betrokkenheid bij de oudere jeugd. Wij merken dat voor de jongste jeugd best veel georganiseerd wordt, maar dat het in de hogere elftallen lastig is aansprekende activiteiten te bedenken. En wij denken: wie weet er nu beter wat jongeren leuk vinden dan jongeren zelf? Aan

Lees meer

Nieuwe sponsor: Tiggelaven Groenbeheer

Nieuws afbeelding vrijdag 1-5 We hebben er nog een geweldige nieuwe bordsponsor bij voor onze club, Tiggelaven Groenbeheer! Zij willen voor de club het groenonderhoud gaan verzorgen! Tiggelaven verzorgt in allerlei diverse tuinen het onderhoud en de renovaties van de tuinen. Neem eens een kijkje op hun Facebook pagina: https://www.facebook.com/pages/Tiggelaven-Groenbeheer/166775290101931?fref=ts. Er zijn regelmatig leuke

Lees meer

Reminder: opzeggen lidmaatschap voor 1 mei

donderdag 23-4 Even een reminder: mocht je jezelf of je kind willen afmelden voor het nieuwe hockeyseizoen 2015-2016 dan kan dat nog tot vrijdag 1 mei. Opzeggen kan vanaf nu alleen via een mailtje naar de ledenadministratie: [email protected]

Lees meer

Geen trainingen feestdagen/vakantie

Nieuws afbeelding woensdag 22-4 Even een reminder: de komende periode hebben we te maken met de meivakantie en enkele feestdagen. De trainingen vervallen daarom op:  Maandag 27 april t/m vrijdag 8 mei (Meivakantie) Donderdag 14 mei & vrijdag 15 mei (Hemelvaart)  Maandag 25 mei (2e Pinksterdag)

Lees meer

Save the date: 20 juni Let's Stick Together-dag!

Nieuws afbeelding dinsdag 21-4 Save the date! Op zaterdag 20 juni wordt weer de jaarlijkse Let’s Stick Together-dag bij MHCH georganiseerd. Samen met de kampioenshuldiging en de vrijwilligersbarbeque.    Bij deze het verzoek deze belangrijke dag nu al in jullie agenda te reserveren! Het exacte tijdstip volgt nog, deze is afhankelijk van het team waarin jouw kind volgend seizoen gaat spelen.   Algemene

Lees meer

Vul evaluatie zaalhockeyseizoen in voor 19 april

woensdag 15-4 Voor de evaluatie van de zaalhockey periode 2014-2015 willen we spelers, coaches en begeleiders vragen om een korte enquête in te vullen om ons een goed beeld te geven over de ervaringen van dit zaalhockey seizoen en om inzicht te krijgen in eventuele verbeterpunten voor volgend seizoen.

Lees meer

Grote groep bij beginnersclinic

Nieuws afbeelding zondag 12-4 Vanmorgen was een grote groep nieuwe kinderen bij de beginnersclinic van MHCH. Het was heerlijk weer om kennis te maken met de hockey sport, de kinderen op het veld en ouders langs de lijn onder het genot van een koffie en cake.
MHCH toppers in de dop: http://www.mhchfotoboek.nl/#!album-102

Lees meer

Publiek gezocht: Heren 1 kan koploper worden

dinsdag 7-4 Aanstaande zondag 12 april om 14.30 uur, speelt HEREN 1 in Veenendaal (20 min rijden van Hoevelaken) tegen Spitsbergen Heren 1. Wellicht tot nu toe hun belangrijkste wedstrijd!

Lees meer

Beginnersclinic: nog enkele plaatsen vrij

Nieuws afbeelding vrijdag 3-4 Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de hockeyclinics voor beginners. Heb je zin om kennis te maken met hockey en onze club? Dan ben je van harte welkom! 

Lees meer

Overlijdensbericht Monique Lutz

woensdag 1-4 Dinsdagavond 31 maart is na heel kort ziek geweest te zijn Monique Lutz overleden. 
Het nieuws van haar ziekte kwam als een grote schok. Dat ze zo snel weg is uit ons midden is ongelofelijk. Monique, moeder van Pascal (MA1), Sam (MB1) en vrouw van Gunnar (Manager MB1) was heel veel aanwezig op onze club. Altijd enthousiast en druk aan het aanmoedigen bij de teams van haar

Lees meer

Familietoernooi: inschrijving is geopend!

woensdag 1-4 Vanaf vandaag is de inschrijving voor ons jaarlijkse familietoernooi op zondag 24 mei geopend. Het thema is dit jaar is:
Dieren. Dus kom met je team verkleed en win de creativiteitsprijs!

Lees meer

Opzegdatum contributie: voor 1 mei

dinsdag 31-3 De Technische Commissie gaat binnenkort weer aan de slag met de teamindelingen voor het volgende seizoen. Eventuele afmeldingen moeten daarom voor 1 mei 2015 in het bezit zijn van de ledenadministratie. 
Na 1 mei zijn alle leden hun contributie verschuldigd voor het nieuwe seizoen van 2015-2016. Het afmeldingsformulier is te vinden op: 

Lees meer

Peuk zoekt asbak!

Nieuws afbeelding donderdag 12-3 Wat was het afgelopen weekend fijn om na een lange winterstop weer buiten in het zonnetje te kunnen hockeyen. Totdat ik maandagochtend deze oogst aantrof op het terras. Dit is het resultaat van 3 herenteams en 1 veteranenteam die op zondag 8 maart hebben gehockeyed (zaterdag heb ik zelf afgesloten en lag dit er nog niet). Niet zo'n fijn gezicht voor alle 100-200 kinderen die op maandag komen

Lees meer

Basiscursus Coachen: iedereen geslaagd!

Nieuws afbeelding woensdag 11-3 Met een flitsende start is, in de tweede helft van het hockeyseizoen, de basiscursus coachen begonnen. De cursus was bestemd voor de minder ervaren coaches van de F- t/m C-teams. In twee leuke sessies is inzicht gegeven in de inhoudelijke aspecten van het coachen, door een leercoach van de Hockeybond.  Onderwerpen die aan bod kwamen, waren informatieverstrekking, spelsystemen en taken die

Lees meer

Interieurverbouwing in het clubhuis

woensdag 25-2 Bertus Muller heeft onze club ook fantastisch geholpen! 
Voor een schappelijke prijs heeft hij 16 keeperskluizen op maat gemaakt! Het oude wandje in het materiaalhok is verwijderd om ruimte te creëren. Helaas is dit niet voldoende voor het plaatsen van de keeperskluizen voor alle teams maar het begin is er! 

Lees meer

Nieuwe terrasbanken!

woensdag 25-2 Vorig jaar hadden we de derde inbraak in het clubhuis, in twee jaar tijd. We bewaren nooit geld in het clubhuis en er is niets ontvreemd maar we hadden wel de nodige schade! Er was een raam ontzet, het keukenkastje was kapot, de snoepkastjes onder de bar waren vernield en een deur met een kozijn. 

Lees meer

vrijdag 20 februari geen keeperstrainingen

donderdag 19-2 ivm de vakanties zijn er vrijdag 20 februari geen keeperstrainingen voor de jongste jeugd

Lees meer

Gastvrouwen of -mannen gezocht

dinsdag 17-2 De vereniging zoekt vier gastvrouwen of mannen die op verschillende maandagen verspreid over het seizoen om vijf uur nieuwe leden en ouders wil verwelkomen met een leuk hockeytasje met info.  Die hen dan tevens even rondleiden en voorstellen aan de trainers Lucas en Danielle van Omme. 

Lees meer

Volvo familiehockeytoernooi op 24 mei

dinsdag 17-2 De voorbereidingen voor het eerstvolgende Volvo familiehockeytoernooi zijn alweer gestart: de datum is geprikt! Reserveer 24 mei (eerste Pinksterdag) alvast in je agenda! Inschrijving start vanaf 1 april (dan maken we het thema ook bekend)
Heb jij er ook al zo'n zin in?

Lees meer

Jongens D1 zoeken supporters voor 15 februari a.s.

woensdag 11-2 A.s. zondagmiddag 15 februari kunnen de jongens D1 kampioen worden. Het wordt een enorm spannende dag want niets is nog zeker. Ze moeten 1 wedstrijd winnen en een gelijkspelen om bovenaan te eindigen. Verliezen ze een van beide wedstrijden komt het aan op doelsaldo. 

Lees meer

Jeugdleden gezocht voor het jeugdbestuur!

dinsdag 10-2 Het is de bedoeling dat alle jeugdleden van MHCH met heel veel plezier naar de hockeyclub komen. Voor hockey natuurlijk maar ook voor de gezelligheid!

Het jeugdbestuur

Lees meer

Ideeën en hulp gezocht voor 8e lustrum

dinsdag 10-2 Ja, jullie lezen het goed.... op 8 december bestaat MHCH maar liefst 40 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden! Na de zomervakantie starten we, in het nieuwe seizoen, met een onvergetelijk lustrumjaar. 

Lees meer

Bijeenkomst voor nieuwe leden

dinsdag 10-2 Als je als nieuw lid de hockeyvereniging binnen stapt, roept dat meestal vragen op. Je wilt de vereniging wat beter leren kennen maar wie doet wat? Welke commissies zijn er allemaal?

Lees meer

Schoolhockeytoernooi in september 2015

dinsdag 10-2 MHCH is blij met nieuwe leden; vooral jonge jongens zijn hard nodig! Om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de hockeysport, willen wij in september een schoolhockeytoernooi organiseren! Het is de bedoeling dat de basisscholen (groep 3 t/m 8) dan een gezellige sportieve middag hebben, op de hockeyclub.

Voorbereiding gestart

Lees meer

Ook in 2015 sponsort Serva Volvo

dinsdag 10-2 Onze sponsor, Serva Volvo, met vestigingen in Amersfoort, Nijkerk en Soest stelt ook voor 2015 weer de club bonus van € 1.000,- ter beschikking. Op het moment dat u bij Serva Volvo een nieuwe Volvo bestelt en aangeeft dat u, uw partner of uw kind lid is van Mixed Hockeyclub, ontvangt MHCH een bonus van € 1.000 van Serva Volvo.
> Meer informatie

Lees meer

Lekkere koffie van dichtbij

dinsdag 10-2 Dat je voor lekkere koffie niet ver hoeft blijkt wel uit de nieuwe koffieleverancier van MHCH; Zarazzo uit Hoevelaken
Vanaf de tweede helft van het seizoen gaat Zarazzo de koffie en koffiemachines leveren.

Lees meer

Vriendjestraining 9 februari

zaterdag 7-2 A.s. maandag 9 februari is het weer vriendjestraining. Dus neem gezellig iemand mee die interesse heeft in hockey. Vraag bijvoorbeeld een klasgenootje, iemand uit de buurt of je neefje/nichtje. Iedereen is welkom!

Lees meer

7 februari: alle wedstrijden afgelast

vrijdag 6-2 Geen wedstrijden morgen! 
De KNHB heeft alle wedstrijden voor de midwintercompetitie (veld) voor morgen zaterdag 7 februari centraal afgelast.

Lees meer

vrijdag 6 februari geen keeperstraining

donderdag 5-2 Voor morgenavond is de keeperstraining afgelast, ivm de huidige en verwachte weersomstandigheden. En houd ook morgen je mail en de site goed in de gaten voor eventuele afgelastingen van de wedstrijden voor zaterdag 7 februari. 

Lees meer

Vandaag geen trainingen (04-02-2015)

woensdag 4-2 Alle veldtrainingen voor vandaag zijn afgelast wegens de weersomstandigheden.  Het veld is te glad en te bevroren. 

Lees meer

Geen keeperstraining vrijdag 30 januari

donderdag 29-1 Morgen is er geen keeperstraining in verband met de verwachte weersomstandigheden.  

Lees meer

Update LISA app

woensdag 28-1 De app van LISA Hockey is vernieuwd voor Apple en Android. Nu te downloaden via de App Store en Google Play. 

Na het downloaden/updaten

Lees meer

Oliebollenactie levert € 225 op

zondag 4-1 Afgelopen maandag 29 december en dinsdag 30 december heeft een aantal MHCH leden, in samenwerking met onze sponsor Rabobank, oliebollen en appelbeignets verkocht. De opbrengst van de verkoop, ruim € 225, komt ten goede aan het Jeugdsportfonds. Met dit geld kan een kind dat het thuis financieel wat minder heeft toch lekker sporten. 

Lees meer

JD1 winnaars actie "Scoren voor Kapoentje

vrijdag 19-12 De winnaar van Scoren van Kapoentje is bekend! Met 11 gemaakte doelpunten hebben de Jongens D1 zich voor bijna € 400 laten sponsoren.

De verdiende fotoshoot is bij jullie vast in goede handen. Jongens, top gedaan, Deze waanzinnig mooie prijs werd jullie aangeboden door Paul Voorthuis van Highzone.

Lees meer

Ring verloren

donderdag 18-12 Op 12 oktober heeft een speelster een gouden ringetje met 5 steentjes verloren bij ons. Voor de eigenaar betekende deze ring veel. Mocht iemand deze ring hebben gevonden, graag contact opnemen met Rob de Vries, 0683169970 / [email protected].

Lees meer

Update: nog steeds oliebollenverkopers gezocht!!

donderdag 18-12 Alle oliebollenverkopers verzamelen!!

Het einde van het jaar is nu echt in zicht. En dan maken wij ons op voor de traditionele MHCH Oliebollenverkoop. Dit jaar op maandag 29 en dinsdag 30 december van 9 tot 17 uur. We organiseren de verkoop in samenwerking met Albert Heijn Hoevelaken.

Lees meer

Uitslag Nuon Club Competitie

maandag 15-12 Helaas...MHCH behoort niet tot een van de 9 winnaars in de NUON Club Competitie. Iedereen heel erg bedankt voor het stemmen! Wil je weten welke sportclubs wel hebben gewonnen? Kijk dan op http://clubcompetitie.nuon.nl/ 

Lees meer

Sinterklaas Kapoentje 2014

woensdag 10-12 Op 22 / 23 november jl. hebben we de actie ‘Scoren voor Kapoentje’ gedaan bij MHCH. Dit betrof een actie in samenwerking met de Rabobank in het kader van het Maatschappelijk Ondernemen. 

Lees meer

Grote Club Actie succesvol verlopen

woensdag 10-12 Ook dit jaar hebben vele leden zich weer actief ingezet om loten te verkopen voor De Grote Club Actie. Het resultaat mag er zijn. De verkoop heeft bijna € 2.000 opgebracht. 

Lees meer

Grote Club Actie: groot succes met topverkopers

zondag 30-11 Ook dit jaar hebben vele leden zich weer actief ingezet om loten te verkopen voor De Grote Club Actie. Het resultaat mag er zijn. De verkoop heeft bijna € 2.000 opgebracht. Een mooie bijdrage voor de aanschaf van de kluisjes voor de keepersspullen. Hulde aan alle verkopers!

Lees meer

Help met jouw stem MHCH Euro 10.000 verdienen

Nieuws afbeelding vrijdag 28-11 Onze hockeyclub behoort tot een van de 50 genomineerden in de Nuon Club Competitie. Met ons idee om energie te besparen door hele bijzondere windmolens te plaatsen op onze lichtmasten maken wij kans op een van de 9 (!!) geldprijzen van Euro 10.000. Door nu op http://clubcompetitie.nuon.nl/stemmen

Lees meer

Scoren voor Kapoentje groot succes

Nieuws afbeelding maandag 24-11 Het zit erop, scoren voor Kapoentje! Het zonnetje scheen heerlijk, Sint en zijn Pieten hebben zich erg welkom gevoeld. En natuurlijk erg belangrijk: er is enorm veel gescoord! Even een snelle telling leverde al meer dan 50 doelpunten op!

En hoe nu verder?

Lees meer

Op 22 en 23 november zijn doelpunten geld waard!!

zondag 16-11 Op 22 en 23 november kunnen alle teams van MHCH, dus zowel jeugd, senioren en veteranen, "Scoren voor Kapoentje". Zo helpen we mee aan een onvergetelijke pakjesavond voor kinderen die de Sint anders aan zich voorbij zien gaan.

Lees meer

Scoren voor Kapoentje

Nieuws afbeelding dinsdag 4-11 Op 22/23 november a.s. gaan wij scoren voor Kapoentje. In het kader van Maatschappelijk Ondernemen heeft MHCH besloten om een ‘goede doelen actie’ te organiseren voor de Stichting Sinterklaas Kapoentje.

Lees meer

Knappe prestaties van MHCH loopgroep

Nieuws afbeelding dinsdag 4-11 Zes deelnemers van de afgelopen hardlooptraining bij MHC Hoevelaken, hebben op zondag 28 september meegedaan aan de Utrechtse Heuvelrug Estafette. 

Lees meer

BTW vrij winkelen bij Van Duinkerken op 24 oktober

donderdag 23-10 UITNODIGING BTW VRIJE AVOND
21% korting tijdens relatiekoopavond

Aan alle leden van MHCH

Lees meer

25 oktober: Veeg- & Poets moment

maandag 6-10 Zaterdag 25 oktober gaan we tussen 09:00 en 13:00 het hele clubhuis vegen, de wanden poetsen, de keuken schoonmaken, de kleedruimtes opfrissen, de douches soppen en de toiletten schrobben.

Lees meer

Kun je klussen, klus dan mee!

maandag 6-10 Zaterdagochtend 18 en 25 oktober worden er weer diverse grote en kleine klusjes gedaan in en rond ons clubhuis. Van het vastzetten van loszittende kastdeuren, vervangen van kapotte lampen en vegen & schrobben van de ruimte tot aan het snoeien van het groen en schilderen van de buitenwanden.

Lees meer

Gevonden?

maandag 22-9 Op zondag 14 september is een speelster een gouden ring verloren, die haar erg dierbaar is. Heeft iemand een ring gevonden?  Graag even contact opnemen met Rob de Vries ([email protected])

Lees meer

De Grote Clubactie

dinsdag 9-9 Beste leden,
Zoals jullie ongetwijfeld al ergens in de wandelgangen hebben vernomen staat de Grote Club Actie weer voor de deur! Voor degenen die (nog) niet weten wat dat inhoudt even een korte uitleg:

Lees meer

Oproep: de rijke historie van MHCH

woensdag 3-9 Een aantal senior leden is druk bezig al het opgeslagen papierwerk van de afgelopen 39 jaar na tekijken en vast te leggen wat beslist bewaard moet worden voor het "NAGESLACHT”.
Hierbij zijn wij ook gestuit op een aantal foto`s uit het recente en verre verleden van diverse hockey activiteiten op onze club.

Lees meer

Het nieuwe MHCH shirt is beschikbaar

Nieuws afbeelding donderdag 21-8 Beste leden en ouders,
Het komende seizoen gaan we in het nieuwe MHCH shirt hockeyen. De nieuwe shirts zijn binnen bij Van Duinkerken en zien er geweldig uit.

Lees meer

Geslaagde klusochtend, meld je aan voor 30 augustus!

zondag 6-7   Afgelopen zaterdagochtend, 5 juli, heeft een aantal leden een zeer constructieve ochtend gehad op MHCH. Ze hebben zich een paar uurtjes even 'kwaad gemaakt' en veel verschillende klussen in en rondom het clubhuis aangepakt: heel veel gesnoeid, kleine schilderklusjes, onder de openslaande deuren een schopschot gemaakt, de voordeur opnieuw geschilderd en een dranger gemaakt,

Lees meer

Een nieuw seizoen, een nieuw shirt

zondag 29-6 Beste leden en ouders,
Zoals jullie hebben kunnen lezen in de eerdere mails en gemerkt hebben tijdens de "let’s stick together” dag wordt er hard gewerkt aan het vernieuwen van de shirts. Aan iedereen die inmiddels gepast heeft; hartelijk dank voor de medewerking! Het is erg soepel verlopen.

Lees meer

Sportminded Hoevelaken: ´een avond met een goed gevoel´

Nieuws afbeelding dinsdag 10-6 Afgelopen donderdag hebben voetbalvereniging SC Hoevelaken en Hockeyclub MHCH, in samenwerking met Rabobank Amersfoort en omstreken, onder de naam Sportminded Hoevelaken wederom een zeer geslaagde netwerkavond georganiseerd voor hun belangrijkste – en potentiële sponsoren. 

Lees meer

MHCH genomineerd als schoonste hockeyclub van Nederland!

zondag 1-6 MHCH GENOMINEERD ALS SCHOONSTE HOCKEYCLUB VAN NEDERLAND! Afgelopen week heeft MHCH te horen gekregen dat wij tot één van de drie hockeyclubs behoren die genomineerd zijn voor de verkiezing ‘Schoonste Hockeyclub van Nederland’.   Deze nominatie hebben wij te danken aan de sublieme actie van meisjes C1, die in het kader van sportiviteit en respect, onze vereniging

Lees meer

Hartelijke hulp van gemeente en Tiggelaven Groenbeheer in het kader van NL Doet

Nieuws afbeelding zaterdag 22-3 NL Doet is een initiatief van het Oranjefonds om vrijwilligerswerk te stimuleren. De gemeente Nijkerk bood aan om dit jaar bij ons te klussen. Vorige week kregen we hulp van burgemeester Renkema en wethouder de Graaf . Afgelopen vrijdag kwamen 9 jonge Nijkerkse ambtenaren en de gemeentesecretaris Mathilde Haalstra ons helpen.

Lees meer

Sportminded Hoevelaken

Nieuws afbeelding vrijdag 20-12 Afgelopen donderdag waren we, op uitnodiging van Kees Kooijmans te gast bij Eiffel in Arnhem voor de 2e SportMinded bijeenkomst van het jaar. Eiffel is een modern en dynamisch bedrijf dat diensten en oplossingen biedt voor overheid en grote bedrijven. Topsport is in het hart van de organisatie verankerd. De focus ligt op basketbal en hockey. Het bedrijf heeft een topsport community, welke zich

Lees meer

Oliebollen voor Jeugdtheater 4KIDS

Nieuws afbeelding dinsdag 10-12 Als hockeyclub willen we graag iets terug doen voor onze jeugd uit Hoevelaken. Samen met onze hoofdsponsor Rabobank Amersfoort en omstreken hebben we een leuke actie bedacht. Eind december verkoopt MHCH de lekkerste oliebollen uit het dorp en de opbrengst van deze verkoop gaat naar jeugdtheater 4Kids in Hoevelaken!

Lees meer

De Grote Club Actie groot succes

woensdag 27-11 De Grote Club Actie is een groot succes. We zijn super blij met het eindresultaat ....want er zijn bijna 900 loten verkocht voor de club.!

De prijsuitreiking is tijdens de pietentraining op 2 december!

Lees meer

Voorstelling: Wel Winnen, he!

Nieuws afbeelding dinsdag 5-11 Vorig jaar hebben meer dan 23.000 mensen de voorstelling "Wel Winnen, hè!" bezocht. Een succes welke we dit seizoen wederom willen behalen. Vanaf september 2013 zijn er ook voorstellingen speciaal voor ouders gepland. Ouders spelen namelijk een grote rol in de sportbeleving van kinderen. Om die reden willen we voor deze groep ook een aanbod doen vanuit het programma 'Naar een Veiliger

Lees meer

De Grote Club Actie - Uiterste inleverdatum

maandag 28-10 Alle boekjes van De Grote Club Actie moeten voor 3 november worden ingeleverd in de GCA doos in het clubhuis..bij de piano!
Deze week inleveren dus..!

Lees meer

Samen Stockey Krassen voor het Jeugdsportfonds!

maandag 21-10 Wil je kans maken op kaartjes voor het WK Hockey voor jouw hele team en een bijdrage leveren aan het goede doel? Doe dan mee aan de actie Stockey krassen voor het Jeugdsportfonds!

De actie

Lees meer

MHCH Primeur: Jongens B1 naar de Topklasse??

Nieuws afbeelding woensdag 2-10 Komende zaterdag vinden de laatste wedstrijden in de voorcompetitie plaats. Sommige teams staan al boven aan en zullen in een hogere poule gaan spelen. Gefeliciteerd, goed gedaan! Sommige teams staan lager in de poule en zullen wat lager gaan spelen. Ook goed, je zult zien dat het hockeyen veel leuker wordt.

Lees meer

Cursus hardlopen in Hoevelaken

donderdag 5-9 Wegens groot succes herhaald: Cursus hardlopen herhaald in Hoevelaken
Hockeyclub Hoevelaken en Atletiek Vereniging Nijkerk hebben samen besloten om, vanwege het grote succes van de vorige keer, wederom een cursus leren hardlopen aan te bieden.

Lees meer

De Grote Club Actie

Nieuws afbeelding donderdag 5-9 De Grote Club Actie gaat weer van start op 14 september.

Lees meer

MHCH Heren 1 oproep

maandag 12-8 Open trainingen Heren 1 selectie seizoen 2013/2014
Op de volgende momenten organiseert MHC Hoevelaken open trainingen voor het aankomende seizoen. Hier kan iedereen (leden en niet-leden) vanaf 18 jaar aan mee doen en die graag volgend seizoen deel willen uitmaken van MHCH HEREN 1.

Lees meer