banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

De Grote Clubactie

9-9-2014
Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld al ergens in de wandelgangen hebben vernomen staat de Grote Club Actie weer voor de deur! Voor degenen die (nog) niet weten wat dat inhoudt even een korte uitleg:

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Verenigingen zijn namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom wordt er jaarlijks een landelijke loterij georganiseerd waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen werven. Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd. Of het nu om sport, muziek of cultuur gaat, alle verenigingen zijn welkom. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.
De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. Daarom is de NSGC ook trots op een jaarlijkse opbrengst van maar liefst €9.000.000,- voor deelnemende verenigingen! Wil je meer info? Kijk dan even op www.clubactie.nl

Evenals voorgaande jaren gaat MHCH ook dit jaar weer deelnemen aan de GCA. Start van de verkoop is officieel op 13 september en loopt door tot medio november. Afgelopen jaren is de GCA met name een evenement geweest voor onze jeugdleden. Dit jaar zouden we het een topprestatie vinden als ook onze seniorenleden hun steentje willen bijdragen aan een zo groot mogelijke opbrengst voor HUN club! Vorig jaar is er een prachtig bedrag van bijna € 3000 bij elkaar verkocht... dit jaar willen we het streven leggen op € 4000. Dit MOET lukken als elk lid van de club 4 loten verkoopt! Het geld wat we met z'n allen bij elkaar weten te krijgen wordt besteedt aan uiteraard een club-breed doel: KLUISJES VOOR DE KEEPERSSPULLEN.

Wij hopen dat we mogen rekenen op jullie medewerking en enthousiasme. Laten we met z'n allen van de GCA 2014 een fantástische actie voor ONZE club maken!

Met sportieve groet,

Namens de activiteitencommissie, 

Chiel de Leeuw, Mariska Boezewinkel & Ellen van de Ven
 

Twitter