banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

PUSH&PLONS toernooi 29 december 2018

Nieuws afbeelding 12-11-2018 Wegens groot succes van de vorige 5 toernooien organiseert MHC Hoevelaken ook dit jaar weer het "Push & Plons Zaaltoernooi” in de kerstvakantie. Dit jaar houden wij dit gezellige toernooi op 29 december 2018 . Een leuke combinatie van hockeywedstrijdjes en zwemmen in de Veluwehal in Barneveld, een knus recreatiebad met veel spelmateriaal en een stormbaan.

Lees meer

Info Zaalhockey: eerste trainingen

Nieuws afbeelding 10-11-2018 Het zaalhockey seizoen gaat binnenkort van start: de eerste wedstrijden zijn al in het weekend van 2 december. De zaaltrainingen beginnen volgend weekend al. Zie de bijlage voor een overzicht van deze trainingen. Zodra de wedstrijden bekend zijn, worden de overige trainingen ingedeeld. 

Lees meer

Laatste veldtraining voor de winterstop/zaalhockey

Nieuws afbeelding 8-11-2018 De laatste veldtrainingen vinden plaats in de week van maandag 26 november t/m vrijdag 30 november 2018.

Lees meer

"Alles wat je moet weten over Zaalhockey" - avond: 15 november

Nieuws afbeelding 6-11-2018 Avond voor iedereen die meer wil weten over Zaalhockey. Maar speciaal voor coaches, trainers, teammanagers en scheidsrechters. En natuurlijk is Van Duinkerken ook weer aanwezig met leuke aanbiedingen voor de zaal (19-20 uur)
Locatie: clubhuis MHCH 
Datum: 15 november a.s.
Informatiemarkt  vanaf 20.00 uur

Lees meer

Pepernoten-training 26 november

Nieuws afbeelding 5-11-2018 Op maandag 26 november van 17-18 uur is er voor de jongste jeugd een belangrijke hockeytraining: er zijn dan wat extra vriendjes op de training die dag! Zorg dus dat jullie er allemaal zijn....... en dat je hééél zoet bent geweest!  En we sluiten af in het clubhuis want…. wie zoet is krijgt lekkers!

Lees meer

Update: MHCH PubQuiz

Nieuws afbeelding 23-10-2018 De PubQuiz wordt verplaatst naar 23 november a.s. 
Zet alvast in je agenda: op vrijdagavond 23 november PubQuiz in het clubhuis. Je kunt meedoen met een team van maximaal 4 personen. Geef je op via meedoen.mhch@gmail.com (mail dan je teamnaam en de namen van je teamgenoten)! Nog geen teammaat maar je wilt wel mee doen? Dat kan ook. Meld je dan gewoon aan.

Lees meer

Iedereen hoort erbij!

Nieuws afbeelding 6-10-2018 Wij vinden het als club belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd en welkom voelt. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen dan het beste uit jezelf kunt halen. Het maakt dus niet uit welke religie, achtergrond, huidskleur of seksuele voorkeur je hebt. Bij MHCH is iedereen gelijk!

Lees meer

Coachavonden: 29 oktober & 5 november

Nieuws afbeelding

12-10-2018 MHCH organiseert weer twee coachavonden op de club speciaal voor alle coaches van zowel de Jongste Jeugd als voor de coaches van A t/m D-teams. 

Lees meer

Grote Clubactie 2018 vanaf 15 september

Nieuws afbeelding

21-9-2018 Ook dit jaar doet MHCH weer mee met de Grote Clubactie. Vorig jaar hebben we met deze actie een mooi bedrag verdiend: 80% van de opbrengst gaat direct naar onze club. Afgelopen jaren heeft MHCH mooie dingen kunnen kopen: zoals de picknicktafels op het terras en de doeltjes voor het inspeelveldje. Allemaal dankzij jullie!

Lees meer

Enthousiaste speelsters gezocht!

Nieuws afbeelding

5-9-2018 'Dames door de week': ooit van gehoord? De kans is groot van niet en juist dat is een probleem voor de doordeweekse competitie voor 30+ dames. Ook MHCH heeft een Veterinnen team dat op dinsdagochtend meedoet aan deze competitie. Zij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste speelsters. Het is een hele leuke competitie, zo lunchen de teams na afloop van de wedstrijd altijd nog met elkaar. Wil je meer

Lees meer

Maak kennis met Hoevelaken TX1

Nieuws afbeelding

3-10-2018 MHCH is vorige maand voor het eerst gestart met de Trimcompetitie Midden Nederland. Sinds die tijd heten de trimmers van Hoevelaken: Hoevelaken TX1 en zijn we terug te vinden in de standenmotor! Wat een eer voor een groepje dat precies 10 jaar geleden is begonnen met enkele enthousiaste trimmers. Wat betreft de competitie hebben we het best zwaar; we zijn namelijk ingedeeld in klasse 1B. Dat

Lees meer

Herkenbare scheidsrechters bij MHCH

Nieuws afbeelding

8-9-2018 Vanaf 15 september zijn onze scheidsrechters goed herkenbaar door het gele poloshirtje met clublogo. En voor de koudere dagen zijn er ook bijpassende jasjes beschikbaar. 

Lees meer

Dames 1 zoekt versterking, iets voor jou?

Nieuws afbeelding

3-9-2018 Het Dames 1 team van Hoevelaken komt ook dit jaar weer uit in de 4e klasse en is van plan er een goed seizoen van te maken! Het team heeft een aantal nieuwe goede speelsters erbij gekregen en is al gestart met de voorbereiding. Zo is er afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd gespeeld. We hebben echter nog plaats om het team helemaal compleet te maken . Wil je meer weten of een keertje

Lees meer

Twitter