banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Hoe worden de teams samengesteld?

Nieuws afbeelding 22-5-2019 Het huidige hockeyseizoen loopt alweer bijna ten einde. De Technische commissie is inmiddels gestart met het voorbereiden van de teamindelingen voor volgend seizoen (2019-2020). De definitieve teamindelingen worden medio juni bekend gemaakt. De TC geeft hieronder een toelichting op de samenstelling van de teams: 

Lees meer

Info laatste trainingen

Nieuws afbeelding 15-5-2019 Het einde van het hockeyseizoen nadert...bijna tijd om de hockeysticks op te bergen!  Hieronder kun je lezen wanneer de laatste trainingen zijn:    Jongste Jeugd : de laatste training is op maandag 3 juni. Zij hebben hun laatste competitiewedstrijd op zaterdag 8 juni. En dan vindt op zaterdag 15 juni de mini-slotdag plaats. De Funckey's en Benjamins trainen ook op

Lees meer

Boys only: Urban hockey event 26 mei

Nieuws afbeelding 14-5-2019 Komen jullie ook naar het Boys Only event? We gaan allemaal coole dingen doen zoals kijken hoe hard je kunt slaan op de snelheidsmeter, trucjes leren van Heren 1 en wedstrijdjes 1 tegen 1 en 2 tegen 2 spelen. DJ Jelle komt voor een ondersteuning met vette beats.

Lees meer

Funkey leden betalen aankomend seizoen geen contributie

Nieuws afbeelding 7-5-2019 MHCH wil graag iedereen de mogelijkheid geven om kennis te maken met hockey. Ook de kleinsten! Daarom betalen alle Funkey leden geen contributie aankomend seizoen. Zowel de bestaande als de nieuwe leden!

Lees meer

Familietoernooi: inschrijving geopend!

Nieuws afbeelding 3-5-2019 Het voorjaar is begonnen en dat betekent dat ook het jaarlijkse Volvo Familietoernooi er alweer snel aan komt. Traditiegetrouw vindt dit toernooi plaats op 2e Pinksterdag en dat valt dit jaar op maandag 10 juni. Er is plaats voor 12 familie- en vriendenteams (minimaal 8, maximaal 15 personen). Alle families zijn welkom: vaders, moeders, broertjes, zusjes, ooms, tantes, neven, nichten, opa’s en

Lees meer

MHCH volgt het advies van KNHB inzake selecties jeugd

Nieuws afbeelding

16-4-2019 MHC Hoevelaken onderschrijft het advies van de KNHB met betrekking tot het selectiebeleid. Het Jeugdjournaal heeft een reportage gemaakt over dit onderwerp met een duidelijke uitleg daarin: https://youtu.be/nBVJ-6oBJSw  Bekijk deze eens voor meer achtergrond over dit onderwerp.

Lees meer

Meivakantie

Nieuws afbeelding

27-3-2019 Graag informeren we jullie over de trainingen rondom de meivakantie: 
Vanaf vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) tot en met vrijdag 3 mei zijn er geen trainingen in verband met de meivakantie.   In de week van maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei gaan de trainingen wel door omdat er zaterdag 11 mei wedstrijden gepland staan.   Donderdag 30 mei en

Lees meer

Koop je een Volvo bij Serva? Dan help je onze club

Nieuws afbeelding

16-2-2019 Al vele jaren is Volvo Serva een zeer gewaardeerde sponsor van onze club. Zij steunen ons met diverse leuke acties op de club, zoals het Familietoernooi.

Lees meer

Bovelander Hockeykampen 2019

Nieuws afbeelding

15-2-2019 Ook dit jaar organiseert MHCH in samenwerking met Bovelander Hockeykampen weer 2 zomerkampen: van 26 t/m 28 augustus 2019 is het hockey en fun in Hoevelaken.

Lees meer

Twitter