banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Oproep: de rijke historie van MHCH

3-9-2014
Een aantal senior leden is druk bezig al het opgeslagen papierwerk van de afgelopen 39 jaar na tekijken en vast te leggen wat beslist bewaard moet worden voor het "NAGESLACHT”.

Hierbij zijn wij ook gestuit op een aantal foto`s uit het recente en verre verleden van diverse hockey activiteiten op onze club.

Wij veronderstellen dat bij (oud) leden eveneens foto`s in het bezit zijn die leuk en/of van belang zijn voor de vereniging. Daarom willen wij de (oud) leden vragen hun foto archief/boeken na te spitten. Misschien zitten daar nog foto’s in die weer wat meer over de rijke historie van onze hockey club vertellen.

Graag ontvangen wij deze foto’s of krijgen wij deze foto’s voor een bepaalde tijd in bruikleen. Ook zou het fijn zijn als u bijvoorbeeld kan aangeven wie op de betreffende foto’s staan, welke elftal het betreft, ter gelegenheid waarvan de foto is gemaakt, de datum waarop de is gemaakt etc.etc.

De foto’s kunnen gemaild worden naar archief@mhch.nl. Als de bestanden in de email te groot worden kan het zijn dat de email provider de mail niet kan versturen. Dan zou u gebruik kunnen maken van www.wetransfer.com. Daarmee kan u grotere bestanden versturen naar hetzelfde email adres.

Wij hopen op een flink aantal foto’s uit het rijke verleden van MHCH.

Bij voorbaat dank voor de medewerking.

Met vriendelijke groeten,
Guus Martini
 

Twitter