banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Update WK Kaarten Sportiviteit en Respect Deel 5

Nieuws afbeelding 9-5-2014

UPDATE WK KAARTEN SPORTIVITEIT EN RESPECT DEEL 5

Na een lange en welverdiende vakantie gaan alle teams er dit weekend weer volop tegenaan. Nog drie weekenden lekker hockeyen en dan zit de competitie er alweer op!
Dat betekent dat jullie ook nog maar drie weken de tijd hebben om je met je hele team in te zetten voor die gratis kaarten voor het WK Hockey in Den Haag op zondag 8 juni!

Ook voor de vakantie zijn er weer prachtige initiatieven geweest in het kader van Sportiviteit en Respect. Hieronder een korte update.

De mannen van JD1 zijn wederom heel actief geweest. Zij hebben het prachtige doel geformuleerd om een bedrag van maar liefst 250 euro bij elkaar krijgen om één kind te kunnen laten sporten via het Jeugd Sportfonds. Dankzij dit fonds kunnen kinderen van wie de ouders het niet kunnen betalen, toch sporten bij een sportvereniging. De KNHB helpt het Jeugdsportfonds hierbij door dit goede doel te ondersteunen tot en met de Olympische Spelen van 2016.
Door de verkoop van cakejes en andere lekkernijen, het verzamelen van statiegeld flessen én een zeer geslaagde sponsorloop zijn JD1 heel druk bezig om dit bedrag de komende weken bij elkaar te krijgen.

Ook heeft JD1 toepasselijke vriendschapsarmbandjes gemaakt in de kleuren van MHCH. Deze zijn uitgedeeld aan het hele team én zelfs ook aan de tegenstander.
Dat dit gewaardeerd werd bleek wel. Het publiek van de tegenstander kwam in de pauze met vers gezette koffie  omdat ze het zo’n leuk potje vonden en zagen hoe goed iedereen met elkaar om ging. Mooi dat deze initiatieven ook op anderen zo positief afstraalt!

Op zondag heeft JD1 zijn betrokkenheid bij Heren1 getoond. Ze mochten meelopen met de warming up, waagden een poging op doel en kregen kort uitleg over techniek van Ber. Hugo, de keeper van H1 deed een leuke 1-op-1 warming up met onze eigen keeper Thijmen. De heren riepen in hun yell een hoeraatje voor JD1. Over sportiviteit gesproken…..!
In de pauze werden beide teams én de scheidsrechters getrakteerd op cake, gevulde koeken en andere lekkernijen zodat ze vol energie aan de 2e helft konden beginnen. En na afloop van de wedstrijd kwam JD1 nog het veld op voor een afsluitende "high Five” met de Heren van 1. Wat een mooi initiatief!

Ook de dames van MD1 heeft zich weer van hun sportiefste en creatiefste kant laten zien. De dames besloten om dit keer de scheidsrechters van de uitwedstrijd eens flink in het zonnetje te zetten. In het filmpje "Toffe Scheids” is te zien hoe MD1 een prachtig versierde scheidsrechtsfluit maakt en overhandigt aan de scheidsrechters van Kampong. Een verrassend idee!. http://www.youtube.com/watch?v=SVstoDWMnkQ&feature=youtu.be

Ook heeft MD1 laten zien dat ze respect hebben voor al die drukke ouders die hun kind naar hockey brengen en komen aanmoedigen, door middel van hun actie ´u kijkt naar uw spruit, wij wassen uw ruit´. Wederom een enorm leuk en creatief idee van deze dames! http://www.youtube.com/watch?v=OeriN4qbMOk&feature=youtu.be

Bovendien werden de deelnemers aan de beginnersclinic door de dames van MD1 verrast met heerlijke paaseieren. http://www.youtube.com/watch?v=5d6rd7lBA_k&feature=youtu.be

Daarnaast hebben deze ondernemende en betrokken dames zich heel actief ingezet voor de toekomst van de club. Om meer deelnemers te werven voor de beginnersclinic hebben zij met groot enthousiasme flyers uitgedeeld in winkelcentrum Vathorst en de winkelstraat in Hoevelaken. Maar liefst 100 stuks! Door hun enthousiaste verhaal erbij een mooie manier om onze club te profileren!

De mannen van J8E2 hebben zich van hun beste kant laten zien tijdens de beginnersclinic. Speciaal voor deze dag hebben de mannen welkomstcakejes gebakken! En, samen met JD1, werden alle deelnemers ontvangen met een cakeje, een welkomstbrief en een erehaag! Wie wil er nu niet bij zo´n gezellige en sportieve club lid worden……?

Ook komend weekend zullen er weer ‘spionnen’ rondlopen op het veld. Zij zullen ook nu weer heel goed opletten hoe de spelers én hun toeschouwers zich gedragen op en rond het veld.

Omdat wij natuurlijk niet alles kunnen zien, kun je ook een verslag van je activiteiten opsturen naar arbitrage@mhch.nl en naar facebook@mhch.nl. Je kunt ook zelf een berichtje op de Facebook pagina van MHCH zetten. Het is zeker ook de moeite waard om daar eens te gaan kijken naar alle leuke berichten en filmpjes die daarop staan! Je kunt ook twitteren door @MHCHoevelaken in je tweet te vermelden, dan retweeten wij het zodat iedereen mee kan genieten van jullie inzet op sportiviteit & respect.

De uitslag van deze actie wordt in de laatste week van de competitie bekend gemaakt……

Allemaal weer een hele sportieve week toegewenst!
 
Namens het bestuur van MHCH,

 
Robbert Eberhard
Voorzitter Technische Commissie

 

 

 
Bijlage

Twitter