banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Afsluitende seizoens BBQ 18 juni

Nieuws afbeelding 10-6-2017
Beste allemaal,

We kunnen weer terugkijken op een prachtig seizoen bij MHC Hoevelaken, zowel in sportief als in sociaal opzicht! Daarom nodigen we iedereen graag uit voor een gezellige en hopelijk zonnige BBQ op ZONDAG 18 JUNI -de laatste speeldag van het jaar- van 16:00 tot 19:00 uur.

De BBQ wordt verzorgd door onze eigen keurslager Steltenpool. Iedereen van de club én onze sponsoren zijn van harte welkom. Daarbij bedanken wij tevens al onze vrijwiligers voor hun inzet: de BBQ is voor hen gratis. 

We beginnen die middag feestelijk, met de huldiging van onze KAMPIOENSTEAMS.

Inschrijven
In verband met de inkoop, willen wij graag vooraf weten wie er komt. Wil iedereen (dus ook de vrijwilligers) dit UITERLIJK OP 15 JUNI A.S. via dit online formulier laten weten? Vermeldt er bij met hoeveel volwassen en kinderen je komt. Ook als je niet komt, stuur dan even een mailtje naar meedoen.mhch@gmail.com!

Kosten
  • Vrijwilligers eten dus gratis mee als bedankje voor de inzet van het afgelopen jaar; en meerdere vrijwilligers binnen 1 gezin (dus ook separate uitnodiging ontvangen): graag even apart aanmelden.
  • Kinderen tot 3 jaar eten gratis mee
  • Kinderen tussen 4 en 12 eten mee voor € 5 per persoon
  • Iedereen ouder dan 12 jaar betaald € 10 per persoon
De kosten moeten ter plekke worden voldaan aan de bar. Drinken is niet inbegrepen. 

Tenslotte
We realiseren ons dat het wat kort dag is en dat het Vaderdag is 18 juni, maar het leek ons een prima manier om het jaar feestelijk af te sluiten. Dames 1 speelt die dag bovendien thuis en ook Heren 1 komt in zijn geheel terug van hun uitwedstrijd. We hopen dan ook van harte dat jullie er bij kunnen zijn.


We hopen jullie allemaal te zien op de 18e!

Sportieve groet,
namens het bestuur

Hein Brans
voorzitter MHC Hoevelaken
 

Twitter