banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Heren 1 kampioen in de zaal

15-2-2016
Afgelopen zondag was het zover: de laatste dag van de zaalhockey competitie voor MHCH Heren 1. Het eerste herenteam uit Hoevelaken moest aantreden in Galgenwaard tegen Zwaluwen H1 en Maarssen H1. De eerste wedstrijd tegen de Zwaluwen wonnen de heren overtuigend met 7-2. 

In de wedstrijd tegen Maarssen stond het kampioenschap op het spel: MHCH had genoeg aan gelijkspel; wanneer Maarssen zou winnen was de beker voor hen. De wedstrijd was ontzettend spannend: MHCH kwam eerst op voorsprong, waarna Maarssen weer gelijk kon maken. Bijna aan het eind van de wedstrijd maakte Olivier Callenbach een vrijwel onmogelijk doelpunt: de bal werd vanaf de achterlijn in de verre hoek werd gedeponeerd. Eindstand 2-1 en dus kampioen!! En daarmee is keeper Hugo Peeters de minst gepasseerde keeper van deze competitie.

Coach Ber Berkhout kon er helaas niet bij zijn bij deze laatste wedstrijden (zijn rol werd zondag overgenomen door Niels Roos). Maar zijn begeleiding was onmisbaar in deze competitie: hij bracht op de cruciale momenten rust in het team. En door dit kampioenschap kan MHCH Heren 1 met een goed gevoel weer het veld op. 

 

Twitter