banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Trimhockey: kennismakingsclinic 30 augustus

24-8-2015
Tijdens de ‘Let’s Stick Together Dag (LST-dag)” op 20 juni van dit jaar hebben zich meer dan 35 (!!) enthousiaste ouders opgegeven voor een kennismakingsclinic hockey. Voor de een zal dit een hernieuwde kennismaking zijn met een sport die ze een tijd geleden hebben beoefend. Voor een ander is het een eerste kennismaking met een sport die hun kinderen (of partner) enthousiast beoefenen. 

Kennismakingsclinic
De kennismakingsclinic zal worden gegeven op zondag 30 augustus van 11:00 tot 12:30 uur op hockeyclub MHCH aan de Weidelaan 31. De clinic is geheel vrijblijvend. Een stick is niet nodig, sportieve kleding en schoenen met een goed profiel wel! 

Niet opgegeven tijdens de LST-dag?
Ook wie zich niet heeft opgegeven tijdens de LST-dag, maar graag eens wil kennismaken met de hockeysport, is aanstaande zondag van harte welkom. Stuur dan even een mailtje naar wimhockey@tjaberinga.com. Laat ook even weten of je een stick nodig hebt, dan zorgen wij daarvoor.

 

Twitter