banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

MHCH Push & Plons toernooi groot succes!

Nieuws afbeelding 2-1-2015
Het Push & Plons toernooi dat dit jaar voor het eerst werd georganiseerd door MHCH was een groot succes! Maar liefst 15 verschillende D-teams uit de regio, verdeeld over 3 poules, hebben deze dag heerlijk kunnen hockeyen & zwemmen. 
Er werd door alle kinderen goed en fanatiek gehockeyd. Dat maakte het ontzettend leuk voor alle aanwezige toeschouwers om naar te kijken, onder het genot van overheerlijke oliebollen.

De teams van MHCH hebben helaas zelf geen beker mee naar huis kunnen nemen, die eer was voor twee meisjesteams van MHC Nijkerk en voor het deelnemende jongensteam van Fletiomare. Maar gelukkig was er voor iedereen een medaille. Na de prijsuitreiking konden alle kinderen zich tot in de late uurtjes vermaken in zwembad De Slag.

Bekijk de foto's van de dag: http://www.mhchfotoboek.nl/#!album-96

Vooral door de combinatie van hockey & zwemmen is dit toernooi uniek in zijn soort. De dag was een en al gezelligheid en sportiviteit, lachende kinderen, enthousiaste ouders, wat een feest!  Volgend jaar komt er zeker een vervolg!

Nogmaals dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben.  En dank aan onze sponsors: AH Hoevelaken, bakkerij Toebast en DA drogisterij.
 

Twitter