banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Zaalhockey - algemeen


Zaalhockey is de tegenhanger van Veldhockey en wordt binnen in een sportzaal gespeeld, met een lichtere bal en stick en kortere wedstrijden. Zaalhockey vindt plaats in de periode dat Veldhockey winterstop heeft.
 
Inschrijven
Coaches van de teams worden aan het begin van het veldseizoen benaderd en kunnen aangeven of ze met hun team deel willen nemen aan de zaalcompetitie. Inschrijving geschiedt per team en de kosten bedragen 50 Euro per lid.

Informatie
De belangrijkste informatie over zaalhockey en de organisatie ervan kun je vinden in het zaalhockey informatieboek en de presentatie zaalhockey toelichting bij documenten op deze website (eerst even inloggen). Tijdens de informatieavond voor spelers, coaches, trainers en scheidsrechters zullen de belangrijkste punten worden toegelicht. De info avond vindt ieder jaar voor aanvang van het zaalseizoen plaats.


Trainingsschema
Het trainingsschema voor de zaal is na inloggen terug te vinden onder "Documenten", voor meer uitleg zie het Zaalhockey nieuwsbericht.

Ook op de KNHB site kun je deze en aanvullende informatie vinden: Informatie zaalhockey KNHB.


Belangrijk data zaalhockey
 
  • half november: bekendmaking zaaltrainingen november
  • half november: info avond en zaalhockey markt
  • half november: zaalhockey trainers clinic (verplicht voor trainers)
  • 2e helft november: bekendmaking definitieve wedstrijdprogramma
  • 2e helft november: bekendmaking resterende zaaltrainingen
  • begin december: start zaalhockey competitie
  • midden februari: einde zaalhockey competitie
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter