banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

TYPE LIDMAATSCHAP
  VOLLEDIG LID = Trainingen in teamverband en competitie TRIMLID = Trainingen voor (niet)hockeyers en geen competitie TRIMLID PLUS = Trainingen voor (niet)hockeyers en het spelen van maximaal 8 competitiewedstrijden per seizoen VRIJWILLIGER = (Ouders van) leden

 
   
PERSOONLIJK
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
CONTACT INFORMATIE
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
FINANCIEEL / CONTRIBUTIE
  De automatische incasso zal in 2 termijnen plaatsvinden, in de maanden oktober en november. Wordt u lid na 1 oktober, dan zal de contributie in 1 keer van uw rekening worden afgeschreven. Indien u onderstaande vraag met ja beantwoordt machtigt u daarmee MHC Hoevelaken om tot wederopzegging de contributie van het MHCH-lidmaatschap automatisch ten laste van de hierna opgegeven bankrekening te incasseren. De hoogte van de contributie kunt u vinden op www.MHCH.nl

 
   
   
 
   
 
ARBITRAGE
   
   
 
   
 
HOCKEY ACHTERGROND - aspirant lid
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
   
   
HOCKEY ACHTERGROND - ouders
   
   
   
   
   
VRIJWILLIGERS - Coachen
   
   
VRIJWILLIGERS - Trainen
   
   
   
VRIJWILLIGERS - Commissies
   
   
   
   
   
   
VRIJWILLIGERS - Overige
   
   
VRIJWILLIGERS - Beroep / Studie / Hobby
  Soms heeft MHCH de kennis of hulp van leden nodig bij korte of eenmalige projecten. Daarom zouden wij graag de beroepsmatige achtergrond van de (ouders van) nieuwe leden willen weten. Ook hobby's kunnen daarbij heel relevant zijn. Wij zijn zo vrij onze (ouders van) nieuwe leden hierover enkele vragen te stellen. Uiteraard bent u geheel vrij hier antwoord op te geven.

 
   
   
   
   
AANVULLENDE INFORMATIE
  Als u nog aanvullende informatie heeft voor MHCH, vragen wij u dat hieronder aan te geven.

 
   
   
   
VRIJWILLIGERS - Beschikbare tijd
  Wij willen graag weten hoeveel tijd u ongeveer beschikbaar heeft voor het verrichten van vrijwilligerswerk voor de club. Wilt u dit hier aangeven door een keuze uit de lijst te maken?

 
   
   
VRIJWILLGERS - Rollen
  Wij willen graag van u weten welke rollen u voor onze club zou willen vervullen.

 
   
   
   
   
   
VRIJWILLIGERS - Diploma's en certificaten
  Ik ben in het bezit van

 
   
   
   
   
   
VRIJWILLIGERS - Overige ondersteuning
  Ten slotte zouden we graag van u willen weten of u bereid bent de vereniging middels één of meer onderstaande mogelijkheden te steunen.

 
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.


Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter