banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Wederom kampioenstitel voor heren Sevens 1

Nieuws afbeelding 13-11-2023
Het begint bijna eentonig te worden met de resultaten van heren Sevens 1. Afgelopen vrijdag zijn zij wederom kampioen geworden! Chapeau voor dit mooie vriendenteam wat zorgt voor een enorme impuls, op zowel hockeykwaliteit als gezelligheid (zie foto), voor onze mooie vereniging!

Sinds het oprichten van het team, in deze, voor Hoevelaken, nieuwe competitie, is er veel gebeurd. Het team waarmee gestart werd (vorig seizoen in de 2e klasse!) bestaande uit allemaal oud-leden van Heren 1 elftallen van MHCH van afgelopen jaren, trekt steeds meer "nieuwe” leden aan. Zo zijn onlangs Tjerk Blaas en Riko Westbroek het team komen versterken (beide jaren gespeeld voor MHCH) en zijn er momenteel gesprekken met Dennnis Pothoven die aangegeven heeft zijn stick weer te willen oppakken. 

Dat is nodig. Door het behalen van de afgelopen titels (1e in de 2e klasse en de afgelopen 2x in de 1e klasse) is een kwaliteitsimpuls zeer welkom. Door een gelijk spel op Houten (3-3) en winst op Voordaan (2-0), van afgelopen vrijdag thuis, met een super opkomst van supporters, is het hoogste doel behaald. Kampioen 1e klasse. Promoveren is niet meer mogelijk en dus een zeer knappe prestatie. 

Ook aankomend kwartaal zullen Heren Sevens 1 hun wedstrijden weer spelen en hun titel verdedigen. Hou het schema en/of de socials van MHCH in de gaten voor de eerste thuis wedstrijd inclusief "The Dansant” wil je het team ook rechtstreeks volgen, volg ze dan op Instagram @mhch.hs1 

Bedankt voor de opkomst op thuis speeldagen en met name dank aan MHCH voor het organiseren van deze avonden. En natuurlijk ook onze sponsoren LifeCity, Van Duinkerken en Rabobank voor het ondersteunen van het team!