banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Teamindelingen 2022-2023

Nieuws afbeelding 2-6-2022

De teamindelingen voor het seizoen 2022-2023 zijn bekend. Deze zijn zichtbaar door met je MHCH lidnummer in te loggen:

1. Log in via de mhch.nl site (niet via de app).
2. Gebruik je lidnummer om in te loggen.
3. Ga naar 'club' > klik op 'documenten'.
4. Daar zie je 'teamindeling' staan.

Weet je je login niet meer? Neem dan contact op met [email protected]

Let's Stick Together - zaterdag 25 juni

Nu je team bekend is, weet je ook wanneer je op de "Let's Stick Together" dag bent ingepland. Op deze dag zul je je team ontmoeten in de nieuwe samenstelling en is er een spectaculaire stormbaan aanwezig.

Zie voor meer informatie: Agenda 25-6: Let's Stick Together dag.

Aanmelden voor volgend seizoen blijft mogelijk!
Ook al is de teamindeling nu bekend, nieuwe aanmeldingen blijven mogelijk voor volgend seizoen: in eigenlijk alle teams is nog wel plaats voor extra spelers.
Ook gaan we de komende periode op zoek naar coaches en teammanagers voor de teams. Als je als ouder interesse hebt in één van deze rollen, laat het ons dan weten via [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Hoe zijn de teams ingedeeld?
Als MHCH geloven we dat we een duidelijker beeld krijgen van iemands ontwikkeling door het gehele jaar de kinderen te volgen dan wanneer we op 1 vast moment zouden beoordelen en selecteren. Dat is afgelopen seizoen weer intensief gebeurd tijdens trainingen en wedstrijden, waardoor we een duidelijk beeld konden krijgen van spelers in afstemming met coaches en trainers. Daarnaast zijn de teamvoorkeuren vanuit ouders en kinderen verzameld die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de afwegingen.

Met deze informatie is voor het indelen van de teams naar het volgende gekeken:

  • D-E-F teams: in deze leeftijdsgroep kijken we als eerste naar vriendschappen en postcode. Pas daarna wordt gekeken naar zaken als motivatie, inzet en overige hockeyvaardigheden waarbij we proberen de verschillen niet te groot te laten worden binnen teams.
  • A-B-C teams: hier wordt als eerste geprobeerd dezelfde leeftijdsgroepen bij elkaar te zetten (bijvoorbeeld 2e-jaars C spelers zoveel mogelijk bij elkaar in een team), daarna wordt gekeken naar hockeyvaardigheden en inzet met daarnaast vriendschappen als belangrijke bindende factor.

Ondanks dat het niet in alle gevallen mogelijk bleek om aan alle wensen te voldoen, hebben we hier wel zoveel mogelijk rekening mee gehouden en ons best gedaan iedereen een zo passend mogelijke plek te geven.

Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan zeker even contact op met [email protected].

Vriendelijke groeten,
de Technische Commissie

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe trainer bij MHCH: John Nijhuis

Twitter