banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Win - Win voor jongenshockey: MHC Leusden en MHC Hoevelaken slaan de handen ineen

Nieuws afbeelding 16-4-2022
Zowel Leusden als Hoevelaken gaan hockey aantrekkelijker maken en houden voor jongens van 12 jaar en ouder. We zien bij jongenshockey de nodige uitdagingen. Zo zitten in sommige teams bijvoorbeeld veel meer spelers dan we willen en in andere juist te weinig. Daarom slaan we de handen ineen.

Combinatie jongensteams
Komend seizoen starten we met een pilot voor onze jongensteams van D tot en met A. We gaan proberen een aantal combinatieteams samen te stellen. Jongens van Hoevelaken en Leusden vormen dan samen een team voor een heel hockeyseizoen. Het kan zijn dat ze 1 keer per week gaan trainen op de andere club. En spelen afwisselend thuiswedstrijden op MHC Leusden en MHC Hoevelaken.

De uitwerking
We gaan de komende weken samen met Leusden aan de slag met het uitwerken van deze samenwerking. Hoe dan, wie dan, waar dan etc.? We zullen jullie op de hoogte houden van de stappen die we zetten. Wat we al wel zeker weten is dat iedere jongen gewoon lid kan blijven van de club waar hij nu ook lid van is.

Hockeyplezier staat voorop
Het zal even wennen zijn natuurlijk. Maar we hebben er hoe dan ook het volste vertrouwen in dat dit leidt tot meer hockeyplezier en een leukere uitdaging voor de spelers en de teams. Dit wordt extra versterkt doordat beide clubs een vergelijkbare beleving en gezelligheid kennen.


Voor verdere vragen: neem contact op met de Technische Commissie, e-mailen kan naar [email protected]

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hein stopt als voorzitter

Twitter