banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Erelid en mede-oprichter van MHCH Charles van de Rest overleden

Nieuws afbeelding 28-2-2021

Afgelopen week bereikte ons het droevige nieuws dat Charles van de Rest is overleden. Charles was medeoprichter van de club in 1975 en werd daarna ons eerste erelid.

Charles was ook onze eerste voorzitter. Hij heeft veel van de huidige veteranen zien opgroeien en de mooie verhalen over de ritjes  van jongens C1 van toen in de Range Rover naar de uitwedstrijden staan veel van hen nog vers in het geheugen.

Charles is altijd een positieve en enthousiaste man geweest. Tot een paar jaar geleden kwam hij nog regelmatig kijken naar onze wedstrijden en rookte graag een sigaartje op de goede afloop met ons.

Ik herinner me Charles als een flamboyante Bourgondiƫr met gevoel voor humor en het hart op de juiste plaats. Juist om wie hij was, maakte de afgelopen jaren zwaar voor hem. Jeroen, zijn zoon, heeft deze periode stad en land afgereden om er voor zijn vader te zijn. Ik heb respect voor de wijze waarop hij tot het laatst voor hem heeft gezorgd.

We gaan Charles missen in de wetenschap dat hij 45 jaar geleden, samen met anderen, iets heeft opgestart waar we allemaal nog steeds heel veel plezier aan beleven. We wensen Jeroen, Angela, kleinkinderen en ook de verdere familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens het bestuur,
Hein Brans

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter