banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Jullie worden verwacht! Check je starttijd van de Let's Stick Together dag zaterdag 21 juni!

Nieuws afbeelding 19-6-2014

Beste jeugdleden en ouders,

Hierbij nog één laatste herinnering, dat alle jeugdleden en hun ouders verwacht worden op Zaterdag 21 juni voor de 'Let's stick together- dag'.

In het schema hieronder zien jullie op welk tijdstip jullie verwacht worden; in totaal duurt het dus ongeveer een uur. Belangrijk om te weten is dat het hierbij gaat om de NIEUWE teamindeling, voor het komende hockeyseizoen.

Weet je niet in welk team je zit? Kijk dan op onze website bij teamindeling jongste jeugd en teamindeling junioren.

09.00 - 10.00 uur

Funkeys, Benjamins en F-tallen met hun ouders

10.15 - 11.15 uur

E-6-tallen met hun ouders

11.30 - 12.30 uur

E-8-tallen met hun ouders

12.45 - 13.45 uur

D-11-tallen met hun ouders

14.00 - 15.00 uur

C-11-tallen met hun ouders

15.15 - 16.15 uur

A- en B-11-tallen met hun ouders

De teams gaan in dat uur op het veld allemaal leuke hockey- en teambuilding-activiteiten doen. Ze worden daarbij begeleid door niemand minder dan onze eigen mannen van Heren 1!

Ondertussen gaan de ouders per team bij elkaar zitten om met elkaar kennis te maken. En onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers gaan zij de verschillende taken rondom het team en de eventuele andere vrijwilligerstaken verdelen. Een overzicht van alle te vervullen taken is op de site van MHCH te vinden bij het onderdeel ‘vrijwilligers’.

Verder is het belangrijk dat écht iedereen zijn hockeyshirt heeft ingeleverd bij de coach! Want tijdens de Let’s Stick Together-dag wordt van alle leden de maat gemeten in verband met het bestellen van prachtige nieuwe shirts voor het komende seizoen.

Kijk voor uitgebreidere informatie over de vacatures en andere informatie over deze super gezellige clubdag op de site van MHCH: nieuws over de let's stick together-dag.

Bent u echt verhinderd?
Mocht het u écht niet lukken om op deze dag aanwezig te zijn, dan kunt u zich afmelden bij Ellen Imhof via [email protected] o.v.v. de rol waarvoor u zich wilt inzetten het komende seizoen.

Wij rekenen erop u allen te ontmoeten in ons clubhuis op 21 juni. We maken er een leuke en actieve dag van!

Met sportieve groet,

Frank Verhulst
Voorzitter MHCH

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Save de date

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter