banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Sportiviteit en respect: J8E2 en JD1 naar het WK-Hockey!

Nieuws afbeelding 1-6-2014
 
Sportiviteit & Respect: J8E2 en JD1 naar het WK-Hockey!
Na een spannende tweede seizoenshelft vol geweldige acties om de Sportiviteit & Respect prijs te winnen zijn zaterdag 24 mei de winnaars bekend gemaakt!
 
Bij de Jongste Jeugd kwam J8E2 als winnaar uit de bus, bij de Jeugd werd een spannende strijd tussen JD1 en MD1 in het voordeel van JD1 beslecht.
 
De toegangskaarten voor het WK -voor het hele team met begeleiding- werden door Stockey (de mascotte van het WK) uitgereikt. Om de enorme inspanningen van MD1 en M8E1 te belonen heeft de TC een tweede prijs geïntroduceerd: met het hele team naar het pannenkoekenhuis!

Alle teams die veel energie hebben gestoken in het gastvrije onthaal van de tegenstanders, ludiek bedanken van de ouders ("u kijkt naar uw spruit, wij wassen uw ruit”), aanmoedigen van seniorenteams,  in het zonnetje zetten van de scheidsrechters en het geld inzamelen voor het Jeugd Sportfonds, fantastisch gedaan!

Apart moet toch nog vermeld worden dat door een initiatief van MD1 onze club tot de 3 schoonste clubs van Nederland uitgeroepen is en MD1 hiervoor kaarten voor het WK heeft gekregen van de KNHB. Aan ieder de taak om ook het volgend seizoen zonder de hulp van MD1 de club zo schoon te houden

Goed om te weten: het thema "Sportiviteit & Respect” zal ook in het seizoen 2014-2015 nadrukkelijk op de agenda staan.

 

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter