banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Extra ALV over nieuwe bestuursleden en VOG: 27 juni a.s.

Nieuws afbeelding 6-6-2024
Het bestuur nodigt alle leden van MHC Hoevelaken uit voor een extra Algemene LedenVergadering (ALV) op 27 juni 2024 om 20:00 uur in ons clubhuis.

Tijdens deze extra ALV zal het bestuur een nieuwe voorzitter en een nieuw bestuurslid voor beheer/accomodatie voordragen. Na een langdurige zoektocht en gesprekken met velen van jullie, zal het bestuur hiermee eindelijk weer volledig bemand zijn en kunnen we het nieuwe seizoen op volle kracht beginnen! Tijdens de ALV zullen de kandidaten zich voorstellen:

  • Kandidaat voorzitter: Hans-Christian van Leeuwen. Vader van drie hockeyende kinderen, getrouwd met actief betrokken (hockeyende) vrouw, veel hockey ervaring, bestuurlijke ervaring, actief als fluiter binnen de club. 
  • Kandidaat bestuurslid beheer/accomodatie: Jan Willem Groefsema. Vader van twee hockeyende kinderen, getrouwd met actief betrokken (hockeyende) vrouw, veel hockey ervaring, bestuurlijke ervaring.

Een ander punt op deze extra ALV is een voorstel om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verplicht te stellen voor alle vrijwilligers binnen de vereniging die met (informatie over) minderjarigen werken. Daarmee volgen we het ingezette beleid van de KNHB ten aanzien van VOG voor vrijwilligers. De reden is dat we het als bestuur belangrijk vinden dat iedereen, en met name minderjarigen en kwetsbare groepen, in een veilige omgeving kunnen sporten. Als hockeyvereniging is het onze taak om voor die veilige omgeving te zorgen. We zullen daarom goedkeuring vragen voor het bij de stukken aangeleverde nieuwe VOG protocol.

Verder zal het bestuur een update geven over de laatste inzichten en plannen ten aanzien van renovatie en vernieuwing van ons clubhuis. Er wordt nog steeds druk gesleuteld aan de plannen en op deze avond zullen we daar extra toelichting op geven en kunnen we eventuele vragen erover beantwoorden.

Vragen
De agenda en aanvullende stukken staan in LISA Team (achter de login van de website onder: Club > Documenten > Bestuur-ALV). Als je vragen hebt naar aanleiding van deze stukken of dit nieuwsbericht, dan kun je die vooraf al stellen door uiterlijk 24 juni een e-mail te sturen naar [email protected].

We heten jullie allemaal van harte welkom op deze extra ALV en hopen jullie daar te zien,

Met sportieve groet,
Het MHCH bestuur