banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Teamindelingen 2024-2025

Nieuws afbeelding 31-5-2024

De nieuwe teamindelingen voor volgend seizoen zijn bekend. Bekijk ze door in te loggen:

1. Log in op de mhch.nl site (niet in de app).
2. Gebruik je lidnummer om in te loggen.
3. Ga naar 'club' > klik op 'documenten'.
4. Daar zie je 'teamindeling' staan.

Weet je je login niet meer? Neem dan contact op met [email protected]

Let's Stick Together - zaterdag 22 juni
Nu je team bekend is, weet je ook wanneer je op de "Let's Stick Together" dag bent ingepland. Op deze dag zul je je team ontmoeten in de nieuwe samenstelling en samen een uurtje hockeyen terwijl de ouders in het clubhuis kennismaken en taken verdelen. Zie voor meer informatie: Agenda 22-6: Let's Stick Together dag.

Nieuw: jongenshockey samenwerking met HC Nijkerk
Dit jaar zijn HC Nijkerk en MHCH een intensievere samenwerking gestart, met als doel om een gezamenlijk jongensteam te vormen. Ouders en spelers van beide clubs zijn hier intensief bij betrokken en dankzij deze samenwerking is er nu een nieuw JO12-1 team met spelers van beide clubs! De trainingen en thuiswedstrijden zullen over beide clubs verdeeld worden, de betrokken ouders en spelers worden hier de komende tijd verder over geïnformeerd. We zijn enorm blij met deze nieuwe impuls voor het jongenshockey dat hiermee weer extra perspectief krijgt.

Aanmelden voor komend seizoen blijft mogelijk!
Ook al is de teamindeling nu bekend, nieuwe aanmeldingen blijven mogelijk voor volgend seizoen: in eigenlijk alle teams is nog wel plaats voor extra spelers. Kijk voor meer informatie op: Gratis proefles en meetrainen.

Hoe zijn de teams ingedeeld?
Als MHCH geloven we dat we een duidelijker beeld krijgen van iemands ontwikkeling door het gehele jaar de kinderen te volgen dan wanneer we op 1 vast moment zouden beoordelen en selecteren. Afgelopen seizoen is dit weer gedaan tijdens trainingen en wedstrijden, waardoor we een duidelijk beeld konden krijgen van spelers in afstemming met coaches en trainers. Met deze informatie is voor het indelen van de teams naar het volgende gekeken:
  • O8-O9-O10-O12 teams: in deze leeftijdsgroep kijken we vooral naar vriendschappen en postcode. Pas daarna wordt gekeken naar zaken als motivatie, inzet en overige hockeyvaardigheden waarbij we proberen de verschillen niet te groot te laten worden binnen teams.
  • O14-O16-O18 teams: hier wordt nadrukkelijker naar hockeyvaardigheden en inzet gekeken bij het indelen van de teams met daarnaast vriendschappen als belangrijke bindende factor.

Ondanks dat het niet in alle gevallen mogelijk bleek om aan alle wensen te voldoen, hebben we hier wel zoveel mogelijk rekening mee gehouden en ons best gedaan iedereen een zo passend mogelijke plek te geven.

Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan zeker even contact op met [email protected].

Met sportieve groet,
de Technische Commissie