banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Bijzondere ALV maandag 2 juni 20.00 uur

19-5-2014
Beste leden,

Het bestuur heeft een bijzondere ALV ingelast in verband met het volgende.

Ber Berkhout is al een aantal jaren actief betrokken bij MHCH, waar hij tot volle tevredenheid optreedt als trainer en coach van Heren1.
Tegen die achtergrond is zijn tijdelijke contract gedurende een aantal jaren op rij verlengd. Ook voor het komend seizoen wil het bestuur (en Heren 1) graag verder met Ber als trainer en coach van Heren1.

Daarom wil het bestuur het contract van Ber wederom graag met 1 jaar verlengen. Maar omdat de wet het aantal verlengingen beperkt, betekent dit dat Ber hierdoor een contract voor onbepaalde tijd krijgt bij onze club.

Zowel het bestuur als Ber hebben in principe voorkeur voor een tijdelijk contract. Het bestuur heeft de mogelijkheden hiervoor derhalve uitgebreid onderzocht. Tevens hebben we uitvoerig juridisch advies ingewonnen. Gebleken is echter dat hiervoor geen mogelijkheden zijn.
Wel kunnen we de extra risico’s van een contract voor onbepaalde tijd door het toevoegen van een aantal aanvullende maatregelen in principe goed afdekken.

Het bestuur heeft in de bestuursvergadering alle verschillende argumenten tegen elkaar afgewogen en besloten dat het van toegevoegde waarde is voor onze vereniging om het contract met Ber te verlengen; wat dus betekent dat Ber een dienstverband voor onbepaalde tijd zou krijgen bij MHCH.
Het bestuur wil echter ook alle leden van MHCH betrekken bij deze beslissing. Niet alleen omdat de statuten dit vereisen, maar ook omdat het een belangrijke beslissing is die zowel voordelen als risico’s met zich meebrengt, waarover het bestuur graag met haar leden van gedachten wil wisselen.
Tijdens een bijzondere ALV zal het bestuur daarom het genoemde voorstel voorleggen en toelichten aan haar leden om uiteindelijk tot besluitvorming te komen.

Het bestuur nodigt derhalve alle leden van MHCH van harte uit om op maandag 2 juni 20.00 uur aanwezig te zijn in het clubhuis van MHCH voor deze bijzondere ALV.

Wij rekenen op jullie komst!

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van MHCH

Margreet van Breemen
Secretaris Bestuur
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter