banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Aanleg waterveld is begonnen

Nieuws afbeelding 23-1-2024

 

Goed nieuws, de vervanging van veld 2 is nu echt in volle gang. Er komt een mooi nieuw waterveld. Vorige week is er al nieuwe LED verlichting aangelegd en gisteren is er dan daadwerkelijk gestart met de aanleg van een nieuw hockeyveld!

En dat is maar goed ook, want hoe mooi het eerste veld ook is: we redden het niet meer met één veld. Door de instroom van nieuwe leden wordt de noodzaak van een tweede veld alleen maar groter; zeker als we rekening houden met de verwachte groei van het ledenaantal aan het eind van het seizoen. Daarom zijn we blij dat het waterveld er nu echt komt en willen we de voortgang vol trots met jullie delen.

Onze club heeft verduurzaming hoog in het vaandel staan dit hebben we ook steeds aangehaald in gesprekken met de gemeente. Dit heeft ervoor gezorgd dat we groen licht hebben gekregen voor de aanleg van LED verlichting.
De monteurs van JLE hebben vorige week in de ijzige kou de oude lampen vervangen door darklight LED lampen.

 

 

Dit levert ons als club een forse energiebesparing op! Ook de omliggende buren zullen hier blij mee zijn omdat er door gebruik van darklight minder lichtvervuiling zal optreden. Een echte win-win situatie dus!

 

 

Het nieuwe veld wordt een volledig waterveld. Gelukkig kunnen we dit met de huidige sproei-installatie realiseren. De voordelen van een waterveld ten opzichte van een zandveld zijn enorm! Zo speelt een waterveld een stuk fijner, gaat het langer mee en is de kans op blessures lager door de uitstekende demping.

Omdat we in januari al begonnen zijn met de aanleg van het nieuwe veld, verwachten we dat het veld eind van het seizoen al kan worden opgeleverd. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws! We rekenen er daarom op dat we in september, bij de start van seizoen 2024/2025, weer met twee volwaardige hockeyvelden kunnen starten.

We zullen jullie op de hoogte houden van de voortgang, maar vinden het hartstikke leuk als jullie dat andersom ook bij ons doen. Dus mocht je binnenkort langs de club komen en zie je de werkzaamheden in volle gang? Aarzel niet om een foto te maken en die te delen via je socials met #mhch.

Met sportieve groet,

Het MHCH bestuur