banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Eervolle vermeldingen MHCH

Nieuws afbeelding 5-11-2023
Tijdens de ALV van 2 november jl. is een aantal eervolle vermeldingen gedaan. Hieronder een opsomming van deze leden, met groot hart voor onze mooie hockeyvereniging:

Bijzondere dank uitgesproken voor: Enrico van Delden

Hij stopt nu als keeperstrainer, na vele jaren trouwe dienst. Daarvoor was hij onder andere ook nog coach, maar als keepers trainer kennen we Enrico toch het best. Jij was in je element als er een ietwat angstige aankomende keeper het veld op stapte en deze na de training met een grote glimlach het veld verliet. 

In weer en wind stond jij er, en de omringende clubs spraken hun complimenten uit over hoe de kwaliteit van de keepers van MHCH werd opgekrikt door de professionaliteit van jouw trainingen. 

Enrico, dank je wel!  

Lid van verdienste: Margo van Dijk

Na vele jaren van zeer divers vrijwilligerswerk voor onze club verdien je deze titel. Je was team manager, zat een tijd lang in de Activiteiten commissie, was Secretaris van het bestuur van 2017 tot 2022.  

Je was in het bestuur ook een belangrijke sociale factor. Je bent een verbinder en zorgde voor alle  attenties en bedankjes. Je was altijd aanwezig met je kenmerkende gulle lach. 

Dank voor je jarenlange inzet!

Lid van verdienste: Els van Bennekom

Jij bent zo iemand die er "gewoon altijd is”. 

Je was vele jaren TC lijn coördinator senioren, maar hebt op allerlei manieren ook algemene hulp in de TC geboden.  

Daarvoor deed jij de activiteiten commissie, en organiseerde onder andere een aantal jaren de Minislot dag. 

Jij houd overzicht en verzet – vaak op de achtergrond – bergen werk. Je bent er altijd en zegt nooit nee. 

Iedereen gaat er bij minder zichtbaar werk maar van uit dat het gewoon gebeurt, maar zonder mensen als Els is dat zeker niet vanzelfsprekend. 

Erelid: Hein Brans

Als je op een zaterdag in de middag deze club op loopt is de kans groot dat Hein staat te fluiten of coachen.

Op de voor- en achtergrond ben je heel serieus bezig met de club. Nog steeds. Een voorbeeld hiervan zijn de gesprekken die worden gevoerd met de gemeente over veld twee, waarbij jij altijd het maximale voor de club eruit probeert te halen. 

Je bent altijd een constante factor, een regelbaasje met een groot hart voor de club. 

Op zondag lukt het je net niet altijd om je voorbeeld functie tot in alle vezels voor te leven ;), maar wat een energie geef jij aan deze club.

Bij zo’n staat van dienst hoort volgens dit bestuur maar titel, en dat is die van Erelid