banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Terugblik ALV donderdag 2 november

Nieuws afbeelding 5-11-2023
Tijdens de ALV waren er zo'n 20 (ouders van) leden aanwezig. Hieronder volgt een korte samenvatting van deze bijeenkomst.

We kijken terug op een mooi seizoen waarin we weer voor het eerst volle competities hebben kunnen spelen. Zowel op het veld als in de zaal. We hadden maar liefst 3 kampioensteams, waarvan 1 team zelfs op het veld, als in de zaal, kampioen is geworden. 

Vorig seizoen hebben we positief weten af te sluiten. We zijn een financieel gezonde vereniging met ruimte reserves die, waar nodig, worden ingezet.

De werving van leden en vrijwilligers blijft prioriteit. Landelijk staan ledenaantallen bij hockeyclubs onder druk. Vanuit de KNHB is een campagne gestart waaraan wij als MHCH ook aan meedoen. 

Als bestuur zetten we in op een mooi hockeyseizoen, met veel speelplezier en leuke activiteiten. Uiteraard zal de vernieuwing van veld 2 ook prioriteit hebben.

Ter kennigeving melden wij aan jullie dat Lonneke van Lierop is afgetreden als bestuurssecretaris. Zij zal haar pijlen richten op het werven van nieuwe leden en het organiseren van leuke (wervings)activiteiten in samenwerking met de communicatiecommissie.

Klaas Waslander zal haar rol als bestuurssecretaris overnemen. Hiermee treedt hij af als TC voorzitter.

Henrik van Bennekom is toegetreden als voorzitter van de TC. 

Ook is er een aantal eervolle vermeldingen uitgesproken. Hierover zal een apart nieuwsbericht worden geplaats.