banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Zet 21 juni vast in jullie agenda: Let´s Stick Together-dag!

Nieuws afbeelding 22-4-2014
Beste leden en ouders van leden,

21 juni: Let’s Stick Together-dag samen met kampioenshuldiging én de vrijwilligersbarbecue 

 

Op zaterdag 21 juni wordt weer de jaarlijkse Let’s Stick Together-dag bij MHCH georganiseerd.

Bij deze het verzoek deze belangrijke dag nú al in jullie agenda te reserveren! Het exacte tijdstip volgt nog, deze is afhankelijk van het team waarin jij / jouw kind volgend seizoen gaat spelen.

Tijdens de Let’s Stick Together-dag gaan de kinderen kennismaken met hun nieuwe team van volgend seizoen.

Tegelijkertijd gaan alle ouders per team bij elkaar zitten om kennis te maken met elkaar én om de verschillende taken ‘rondom het team’ onderling te verdelen.

Vorig jaar is deze dag voor het eerst georganiseerd en het is een groot succes gebleken vanwege de impuls die het heeft gegeven aan de nog grotere betrokkenheid van leden bij onze club.

Bovendien heeft het de druk op de reeds actieve vrijwilligers duidelijk verminderd. Immers: vele handen maken licht werk!

Want wie of wat is onze vereniging eigenlijk? Dat zijn wij met z’n allen!  In dit filmpje wordt dit héél mooi weergegeven: http://www.youtube.com/watch?v=Umomu_aDQ4w.

Om ervoor te zorgen dat deze dag voor iedereen goed verloopt hebben wij hieronder een aantal zaken kort op een rij gezet: 

Wat is precies de bedoeling op 21 juni?

1. ALLE jeugdleden komen naar de hockeyclub op een nader te bepalen tijdstip. Deze informatie volgt later.

2. Ten minste 1 ouder komt mee met zijn/haar kind. Net als vorig jaar is dit niet bedoeld als een vrijblijvende uitnodiging. Wij verwachten écht van ouders én kinderen hun aanwezigheid. Laat jullie mede teamgenoten hierbij niet in de steek!

3. Gedurende één uur wordt het jeugdlid op het veld door Heren 1 vermaakt met verschillende leuke hockey- en teambuildingactiviteiten. Ook wordt er alvast een teamfoto gemaakt.

4. In dit uur verdelen de ouders de taken (veel kleine taakjes) onder het genot van een kop koffie/thee met wat lekkers.

Meer informatie over deze dag volgt op korte termij op de website en/of via de coaches en de mail. Maar..... HOUD ER REKENING MEE DAT JE IN IEDER GEVAL ÉÉN UUR OP DE CLUB MOET ZIJN OP ZATERDAG 21 JUNI!!

Op deze dag is bovendien ook de kampioenshuldiging én de vrijwilligersbarbecue. Volop activiteit op de club dus!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur MHC Hoevelaken

 

Twitter