banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

10 september openings-BBQ MHC Hoevelaken

Nieuws afbeelding 26-7-2022

Lekker eten, buiten, gezellig en elkaar weer ontmoeten. Wij hebben nu al zin in de grote openings-BBQ op 10 september!

Vorig seizoen was een groot succes, dat smaakt naar meer. Daarom beginnen we ook dit seizoen met een BBQ bij ons op de hockeyclub om de start van het nieuwe seizoen samen te vieren. Als BBQ-commissie zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.

Kaartjes kopen

Reserveer alvast je plekje en koop je kaartjes voor 3 september via onze online ticketpagina. We vragen van iedereen een kleine bijdrage van € 7,50 p.p. voor deelname aan de BBQ. Hierbij is er geen onderscheid tussen een lid, oud-lid, ouder/verzorger, vrijwilliger of introducé (ja, je mag voor introducés ook een kaartje kopen). Bij het aanmelden kun je ook direct aangeven of we mals vlees voor je moeten grillen of liever een vegetarische lekkernij.

Help je een handje mee?

Als BBQ-commissie doen we alle voorbereidingen om er een topdag van te maken. Maar op de dag zelf hebben we wat extra handjes nodig. Want een geslaagd evenement valt of staat met de hulp van vrijwilligers. Wil je helpen met op- of afbouwen, grillen of opruimen? Laat het dan weten via dit ik-help-wel-even-mee-formulier.

In het kort

Wat: Openings-BBQ MHC Hoevelaken

Wanneer: 10 september, 17:00- 22:00

Voor wie: Leden, oud-leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers en introducés

Kosten: € 7,50 p.p. voor de BBQ (drankjes betaal je aan de bar)

 

Wij hebben er zin in, maar het wordt pas echt een feestje als jij ook komt. Meld je direct aan!

Namens het bestuur en de activiteitencommissie:

Belle, Margriet, Loes en Remco

 

Twitter