banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Extra zaaltrainingen kerstvakantie - geannuleerd

Nieuws afbeelding 15-12-2021
Update n.a.v. Corona persconferentie 18 december 2021:
Per direct komen helaas alle zaalwedstrijden en zaaltrainingen te vervallen. Zodra hier verandering in komt, zullen we daarover informeren.
De rest van dit bericht is dus helaas achterhaald.Mede naar aanleiding van de laatste Corona maatregelen hebben we besloten het trainingsschema voor zaalhockey aan te passen en uit te breiden.
Helaas kunnen we t/m 14 januari a.s. nog niet in de avonden trainen, maar dat betekent niet dat er geen mogelijkheden zijn!

In de kerstvakantie zijn 40 extra uren in de zaal beschikbaar en daarvoor is al een indeling gemaakt voor extra zaaltrainingen. Mocht een team niet kunnen trainen op een bepaalde dag / tijdstip, dan kan de teammanager of coach overleggen met de TC. Als dat ruim op tijd gebeurt, geeft dat ruimte om tijden te ruilen of naar een alternatief te zoeken.

Er is een bijgewerkt zaaltraining schema te vinden in het "Zaalhockey seizoen is weer begonnen" nieuwsbericht.

Verder zijn we voor de teams met spelers in de basisschool leeftijd nog aan het onderzoeken of we in de week van 20 december vóór de kerstvakantie nog een extra training kunnen organiseren. Extra informatie hierover volgt z.s.m..

Extra leuk: voor de jeugdteams is een zaalhockey clinic georganiseerd op 5 januari in De Baggelaar! Dat zijn dus meer dan gewone zaaltrainingen, want deze clinic wordt gegeven door twee zeer ervaren trainers van Hockey Werkt (let op: dit geldt alleen voor jeugdteams, dus seniorenteams hebben een gewone zaaltraining die dag).

Tot slot:
  • Lege plekken in het schema zijn nog vrij (en dus ook aan te vragen door de teams)
  • Uiteraard is met de indeling van de trainingen in de kerstvakantie rekening gehouden met de activiteit die georganiseerd is voor de teams t/m de B- leeftijd op 28 december.
We hopen hiermee het zaalseizoen wat extra glans te geven.
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe trainer bij MHCH: John Nijhuis

Twitter