banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Geef de wensen voor je team voor seizoen '21-'22 door

Nieuws afbeelding 17-4-2021

Het is april en het einde van dit hockeyseizoen nadert. De Technische Commissie (TC) is dan ook begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. 

Gelukkig hebben de jeugdteams in ieder geval het hele seizoen kunnen trainen en ook veel oefenwedstrijden kunnen spelen onderling.De nieuwe teamindelingen zullen dit jaar dan ook worden gebaseerd op wat we daar hebben kunnen observeren. De Technische Commissie (TC) verzamelt informatie bij de trainers, coaches en teammanagers; daarmee proberen we een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. Maar wat we niet uit deze informatie kunnen halen, is JOUW voorkeur voor een nieuwe team.  

Invullen voor 5 mei 

Daarom vraagt de TC het aan IEDEREEN: heb je een voorkeur m.b.t. de teamindeling voor seizoen ‘21-’22, geef dit dan aan ons door. 

De komende 2 weken (tot uiterlijk 5 mei a.s.) kan dat via dit online formulier. Je hebt de mogelijkheid om 1 of 2 namen door te geven van leden waarmee je het komende seizoen het liefst in een team wilt spelen. Ook eventuele aanvullende informatie over je wensen voor volgend seizoen kun je hier aangeven. 

LET OP: we kunnen helaas geen garanties geven dat alle voorkeuren ingewilligd kunnen worden, maar we gaan zeker ons best doen. 

Met sportieve groet,
MHCH Technische Commissie
 

Mocht je vragen hebben dan kun je die e-mailen naar [email protected]

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter