banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

MHCH 3-zaterdagentoernooi groot succes!

Nieuws afbeelding 22-12-2020

Ondanks alle Corona beperkingen, kunnen en mogen we als hockeyvereniging (voor alle spelers tot 18 jaar) nog steeds trainen en ook onderling vriendschappelijke wedstrijden spelen. De afgelopen weken organiseerden we daarom ook het 3-zaterdagen toernooi.

De spelers werden ingedeeld in gemixte hockeyteams van 9 a 10 spelers, en per leeftijdscategorie is er op 3 zaterdagen een toernooi gespeeld met deze teams. Dit bleek een succes! De opkomst was groot, en het was prachtig om op de zaterdagen weer volop activiteit te zien op onze hockeyvelden.

Op de laatste speeldag is per leeftijdscategorie de winnaar bekend gemaakt die werd bepaald op basis van de wedstrijden, sportiviteitspunten, leukste teamnaam en de leukste teamfoto. De voorzitter reikte de prijzen uit, waarbij alle spelers een chocolademedaille kregen uitgereikt. De winnaars kregen als hoofdprijs een bon voor een gratis pannenkoek bij restaurant de Gillende Keukenmeid!

Hierbij willen we als club alle vrijwilligers bedanken die zich hebben ingezet voor de organisatie, prijzen, arbitrage, en begeleiding.

In het nieuwe jaar zullen we weer opnieuw activiteiten gaan organiseren, MHCH hockeyt door!

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter