banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Winterkamp in Hoevelaken

Nieuws afbeelding 7-12-2020
UPDATE:
Helaas kunnen de winterkampen vanwege de nieuwe maatregelen niet doorgaan tijdens de kerstvakantie. Maar niet getreurd, we gaan de kampen verzetten naar de krokusvakantie zodat we alsnog van de leuke en leerzame kampen kunnen genieten. De nieuwe data zijn 22-23-24 februari.


Vinden jullie het ook zo jammer dat er in de kerstvakantie niet getraind wordt? Dan hebben wij een prima invulling voor jullie vakantie gevonden want het winterkamp van Hockeywerkt komt naar MHCH!

Op 21-22-23 december en op 28-29-30 december voor alle jeugdleden van 6 tot 16 jaar oud. Het is een dagprogramma van 9.30 tot 16.00 inclusief lunch en je kunt je inschrijven voor 1, 2 of 3 dagen. Mocht je de tweede week ook willen gaan, meld je dan twee keer aan!

Iedere dag zullen er andere trainingen/oefeningen/spellen zijn, waarbij een combinatie van plezier, spel en je hockeyontwikkeling voorop staat. Kinderen die meerdere dagen komen, krijgen dus elke dag nieuwe afwisseling.

Ben je enthousiast geworden, klik op de link voor meer informatie en schrijf je in!

Natuurlijk vindt dit alles plaats met in achtneming van de richtlijnen van de KNHB en het RIVM.


 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter