banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Aankondiging ALV donderdag 12 november 2020

Nieuws afbeelding 24-10-2020

De ALV is op donderdag 12 november (let op, in eerdere berichtgeving stond 29 oktober, maar hij is verplaatst).  Vanwege de voortdurende stijgende coronabesmettingen heeft het bestuur ervoor gekozen geen fysieke ALV in ons clubhuis te organiseren.

Als bestuur spreken wij de hoop uit dat dit bericht jou en je naasten in gezondheid bereikt. Het zijn voor velen verdrietige tijden, ons medeleven gaat uit naar een ieder die door deze crisis wordt geraakt. Het bestuur probeert zoveel als mogelijk is de continuĂŻteit van onze vereniging te borgen.

Je begrijpt dat wij in deze tijden van de coronacrisis en de daarmee gepaard gaande gezondheidsrisico’s voor onze leden, de algemene ledenvergadering die we normaal gesproken in ons clubhuis houden, nu op een andere manier organiseren.

Op grond van de tijdelijke wet digitale ALV hebben we besloten om de ALV volledig digitaal te laten plaatsvinden. Wij nodigen jou daarom van harte uit om deel te nemen aan deze online vergadering. Ouders van onze jeugdleden zijn ook uitgenodigd.

Om deel te kunnen nemen aan de ALV ontvangen wij je aanmelding graag vooraf per e-mail. Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link om aan de digitale ALV 2020 deel te nemen. De agenda, het jaarverslag 2019-2020, het rooster van aan- en aftreden en het MHCH beleidsplan 2020-2025 zijn via onze website gepubliceerd. Je kunt met je lidnummer inloggen via MHCH.nl/club/documenten. Eén van de agendapunten is het nieuwe Beleidsplan 2020-2025.

Wanneer: donderdag 12 november 2020
Tijd: 20.00 uur
Via: je kunt je via onderstaand e-mailadres aanmelden, je ontvangt een link om tijdens de avond in te loggen en de vergadering digitaal bij te wonen.
Tot slot: de ALV is dé plek waar je als lid invloed uit kunt oefenen op de koers die we als vereniging varen. Met jouw stemrecht als lid kan je mee bepalen welke besluiten de ALV wel en niet neemt. Maak gebruik van dat recht.

Aanmelden en/of vragen
Je kunt je tot uiterlijk woensdag 11 november a.s. voor de ALV aanmelden via [email protected] Dit in verband met de mogelijkheid om eventuele vragen naar aanleiding van de gedeelde agenda en stukken in te sturen. Ook voor vragen kun je hier terecht.

Namens het bestuur van MHCH

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter