banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Teamindelingen 2020-2021

Nieuws afbeelding 15-6-2020

De teamindelingen voor het seizoen 2020-2021 zijn bekend. Deze zijn zichtbaar door met je MHCH lidnummer in te loggen: 

  • Log in via de website mhch.nl (niet via de app)
  • Gebruik je lidnummer om in te loggen
  • Dan naar 'club'
  • Klik op 'documenten'
  • En dan zie je 'teamindeling'

Geen Let’s Stick Together dag

Vanwege de Corona maatregelen zal er dit jaar geen Let’s Stick Together dag worden georganiseerd. Daarom zullen coaches en teammanagers dit jaar bepaald worden uit aanmeldingen van geïnteresseerde ouders. De komende tijd zullen deze ouders benaderd worden.

Hoe zijn de teams ingedeeld?

Als MHCH geloven we dat we een duidelijker beeld krijgen van iemands ontwikkeling door het gehele jaar de kinderen te volgen dan wanneer we op 1 vast moment zouden beoordelen en selecteren. Dankzij dit beleid is het vroegtijdig afbreken van het hockeyseizoen geen groot probleem geweest voor de teamindelingen en konden we een duidelijk beeld krijgen van spelers in afstemming met coaches en trainers. Daarnaast zijn de teamvoorkeuren vanuit ouders en kinderen verzameld die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de afwegingen.

Met deze informatie is voor het indelen van de teams naar het volgende gekeken:

  • D-E-F teams: in deze leeftijdsgroep kijken we als eerste naar vriendschappen en postcode. Pas daarna wordt gekeken naar zaken als motivatie, inzet en overige hockeyvaardigheden waarbij we proberen de verschillen niet te groot te laten worden binnen teams.
  • A-B-C teams: hier wordt wel nadrukkelijker naar hockeyvaardigheden en inzet gekeken bij het indelen van de teams met daarnaast vriendschappen als belangrijke bindende factor.

Ondanks dat het niet in alle gevallen mogelijk bleek, hebben we zo goed mogelijk rekening gehouden met de wensen en is het gelukt iedereen een zo passend mogelijke plek gegeven.

Vriendelijke groeten,

De Technische Commissie

 

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter