banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Wijzigingen Corona protocol

Nieuws afbeelding 2-6-2020

We zijn alweer 3 weken bezig met de trainingen en het is heerlijk om te zien dat er weer lekker getraind kan worden. Het weer werkt ook mee en dat lijkt ook zo te blijven.

Nu iedereen 2 of 3 keer heeft kunnen trainen is het een mooi moment om te kijken hoe het gaat en of er nog aanpassingen nodig zijn op de protocollen. Afgelopen week is het bericht gekomen dat alle jeugdspelers (t/m 18), zonder afstand van elkaar op het veld mogen gaan trainen. Dit betekent NIET dat de regels BUITEN het veld veranderd zijn!

Spelers moeten nog wel afstand blijven houden van de trainer die ouder is dan 18 jaar.

Om het de komende 4 weken goed te laten verlopen zijn er een paar zaken die we graag willen verbeteren om het voor iedereen nog prettiger en veiliger te maken.

Voor en na de trainingen blijft afstand houden van belang. De meeste onwenselijke situaties die ontstaan zijn bij het verzamelen bij het veld en het vertrek na de training. Het blijkt ook dat het voor de coronabegeleiders niet altijd duidelijk is wat hun rol is. In de basis komt het erop neer dat zij als een afvaardiging van de ouders de kinderen begeleiden op het terrein van de vereniging.

Om dit duidelijker te maken gelden vanaf maandag 1 juni de volgende afspraken:

  • Voor de training verzamelt het team zich op de parkeerplaats bij de coronabegeleider. Als het team compleet is gaan zij onder begeleiding van de coronabegeleider naar het veld. Houden zich aan de 1,5 meter
  • De coronabegeleider houdt er toezicht op dat de tassen e.d. op afstand van elkaar weggezet worden en dat de teamleden afstand blijven houden. Ook houdt de coronabegeleider toezicht dat de spelers afstand houden van de trainer tijdens de training en helpt hij of zij de trainer dit te handhaven.
  • Na de training verzamelt het team zich op het veld bij de coronabegeleider en gaan zij gezamenlijk het veld af richting de parkeerplaats. Houden zich aan de 1,5 meter.
  • De corona begeleider ziet erop toe dat iedereen gelijk na de training naar huis vertrekt.
Aan de ouders willen wij vragen om de protocollen nog een keer goed met hun kind(eren te bespreken). Het is in een ieders belang dat we de trainingen de komende maand goed kunnen voortzetten zonder dat daarbij incidenten gaanontstaan. Als iedereen de regels kent en deze opvolgt maken we het voor elkaar makkelijker
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter