banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Vrijwilligers in het zonnetje

Nieuws afbeelding 18-12-2019
Op 31 oktober jl zijn tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering weer een aantal bijzondere leden in het zonnetje gezet. Hierbij een korte samenvatting van de onderbouwing van de eretitel "Pul van Verdienste". De volledige beschrijvingen zijn terug te lezen in het verslag van de ALV.

Sophie Bouw 
De uitspraak ‘Mensen die het druk hebben, hebben altijd nog een gaatje om iets extra’s te doen’ gaat zeker voor haar op. Want Sophie is een zeer actieve en energieke vrouw. Op de club 
al jaren teammanager voor het team van dochter Zoë. Maar ook samen met Saskia Faber al meer dan 5 jaar een heel betekenisvolle rol binnen de communicatiecommissie. Een ware duizendpoot die niet alleen een creatieve pen (of toetsenbord) heeft, maar ook nog eens teksten voor de social media, de website etc. Sophie vormt een perfect team samen met Saskia. Waar de een de woorden schrijft, schrapt de ander. En waar de een nog wel eens veel werk naar zich toetrekt, neem jij het weer uit handen.  Kortom een waardevol commissielid! Dankjewel voor je inzet van de afgelopen jaren. 


Floor Wijngaard 

Floor is een prachtig voorbeeld van de stille kracht waar verenigingen zoals de onze op draaien.  Hij is niet alleen een bijzonder verdienstelijke keeper die bij de VetL en zo mogelijk ook bij de Trimmers en bij VetA zijn kunsten vertoont.  Maar hij doet meer voor de club. Zo heeft hij vorig jaar niet onverdienstelijk onze keepers getraind, met een eigen benadering en mooie resultaat. Maar daarnaast ook nog materiaalman: hij zorgt ervoor dat de spullen op orde zijn: de keepersuitrustingen liggen er klaar aan het begin van het seizoen, er zijn voldoende ballen, de zaalriempjes zijn er weer en noem maar op! Het is er gewoon, in stilte, maar oh zo belangrijk. Floor, dank je wel! 


Jeroen Lammertse 

Nog zo’n voorbeeld van ‘Mensen die het druk hebben, hebben altijd nog wel een gaatje om iets extra’s te doen’. Met een druk gezinsleven en baan, houdt hij nog tijd over om  hals over kop naar de club te snellen wanneer er een scheidsrechter niet is komen opdagen. Ook de handen uit de mouwen wanneer het vet in de frituur de kleur van asfalt begint te krijgen en er zorgen zijn over de gezondheid van de Veteranen. Dat heeft Jeroen de geuzennaam opgeleverd van Koning vetput verschonen. Geen luxe klusjes, maar er ook staan wanneer anderen het af laten weten.  Voor ons is Jeroen een clubheld.

Hein Brans 
Vooral vanwege zijn niet aflatende inzet achter de bestuurstafel en voor de club. Zo heeft Hein weer de voorzittershamer overgenomen. Maar daarnaast heeft Hein het afgelopen jaar  bijzonder verdienstelijk de financiën op zich hebt genomen. Een man van mooie woorden en maar vooral van daden. Zeggen we dat we iets meer moeten doen om jonge jongens naar de club te halen, staat Hein al in je tuin pannagoaltjes in elkaar te schroeven. En zit je tot laat de clubadministratie te doen. En dat kenmerkt Hein. Doelen stellen en waarmaken. We zijn dan ook heel blij jou een pul uit te reiken, bedankt Hein! 
 

Twitter