banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Zaalhockey informatie avond en -markt

Nieuws afbeelding 16-10-2019
Het zaalhockey seizoen komt er al bijna weer aan! Dit jaar zijn we vertegenwoordigd met 16 teams; de eerste wedstrijden beginnen op zondag 2 december. De zaaltrainingen gaan al iets eerder van start: het schema van zaaltrainingen en zaalwedstrijden wordt in eerste helft van november bekend gemaakt.

Zaalhockey verkoopmarkt 14 november vanaf 19.00 uur
De zaalhockey verkoopmarkt vindt dit jaar plaats bij Van Duinkerken: op donderdagavond 14 november vanaf 19:00 uur zijn zij speciaal geopend voor ons! Een uitgelezen kans om zaalhockey benodigdheden aan te schaffen tegen aantrekkelijke prijzen. Ook wordt er die avond extra voorlichting gegeven over de diverse zaalhockey merken en het materiaal, zodat je zo goed mogelijk geholpen wordt.

Zaalhockey informatie-avond 14 november 19.30 uur
Voor coaches, teammanagers en andere belangstellenden wordt er ook op deze avond vanaf 19:30 uur bij Van Duinkerken de jaarlijkse zaalhockey informatie-avond georganiseerd. Coaches en teammanagers krijgen hier belangrijke informatie over het komende zaalhockeyseizoen. We hopen velen te verwelkomen zodat we goed voorbereid aan het zaalhockeyseizoen kunnen beginnen.
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter