banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

"Communicatie is alles"

Nieuws afbeelding 8-10-2019
Wanneer je dat ook vindt, meld je dan aan als vrijwilliger voor de communicatiecommissie! 

Het huidige team van de communicatiecommissie heeft de afgelopen jaren fantastisch werk geleverd en wil nu graag – en terecht – het stokje aan een nieuw team overdragen. Nu kan ik mij voorstellen dat ‘lid zijn van de communicatiecommissie’ best wel een beetje afschrikt. ‘Dat zal wel heel veel werk zijn …’, ‘Maar ik heb geen achtergrond in communicatie…’, hoor ik iedereen al denken. Daarom hebben we de commissie in wat kleinere en behapbare rollen ingedeeld. En zoeken we voor elke rol een vrijwilliger. Dus wanneer je het leuk vindt om af en toe wat foto’s te maken en een stukje te schrijven, gek bent van social media of het leuk vindt om dingen te coördineren, meld je dan aan voor 1 van de 4 onderstaande rollen in de commissie:

  • Razende reporter Evenementen. Heb je een vlotte pen, vinden anderen jouw foto’s altijd leuk en hou je ervan om af en toe bij evenementen van de hockeyclub te zijn?  Dan is deze rol iets voor jou! Je houdt goed contact met de activiteitencommissie en gaat zelf naar de diverse evenementen toe om hiervan verslag te doen of zorgt ervoor dat anderen hiervoor het materiaal aanleveren. Je zorgt ervoor dat de tekst wordt klaargemaakt voor de nieuwsbrief, de website en social media zodat het snel kan worden geplaatst.
  • Razende reporter Hockey. Deze rol lijkt op die van de razende reporter evenementen, maar concentreert zich op alles rondom hockey. Je houdt goed contact met de technische commissie en doet verslag – of laat verslag doen – van spannende wedstrijden, workshops, scheidsrechterscursusen, etc.
  • Social media held. Sociale media hebben voor jou geen geheimen en post je regelmatig op Instagram, Facebook, Youtube en Twitter? Dan ben jij geknipt voor deze rol. Maar niet alleen om relevante berichten te posten over MHCH, maar ook een beetje in de gaten te houden wat anderen op sociale media posten over hockey. Like en share er lustig op los!
  • Chef Redactie. Vind je het leuk om de boel gaande te houden maar ook om na te denken hoe wij als MHCH overkomen op de ‘buitenwereld’? Dan is deze rol iets voor jou! Ook de contacten met de pers, de inhoud va de website – de techniek is een andere rol – het overzicht bewaken en het team gemotiveerd houden, hoort bij deze rol. Je houdt daarbij goed contact met het bestuur zodat er geen belangrijk nieuws verloren gaat.

Spreekt een van deze rollen jou aan? Of wil je meer weten over deze rollen? Neem dan contact op met Saskia Faber via [email protected]. Aarzel niet, want communicatie is alles! Wij, alle leden en betrokkenen bij MHCH, kunnen niet zonder. 

namens het bestuur MHC Hoevelaken
Wim Tjaberinga

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter