banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Superlot: speciaal voor bedrijven of ouders met clubliefde

Nieuws afbeelding 24-9-2019
De Grote Clubactie is weer van start gegaan. Ook onze club doet hieraan mee. De juniorteams gaan enthousiast met verkoopboekjes langs de deur bij familie, vrienden en buren om loten te verkopen. Van alle verkochte loten gaat 80% van de opbrengst naar onze club en ook een deel naar goede doelen. Met deze opbrengst kunnen wij als club weer extra activiteiten en projecten realiseren. 

Mini-sponsoring met een SUPERLOT van € 150,-
Speciaal voor bedrijven, of ouders met clubliefde, is er nu ook een Superlot. Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten á € 3,00. Ook met het kopen van dit superlot gaat 80% van de opbrengst naar de club. Met elk lot maakt u kans op vele prijzen én onze club maakt ook kans op het Grote Club-feest t.w.v. euro 5.000,-.

U krijgt na het invullen van het aankoopformulier de 50 loten opgestuurd vanuit de ‘Grote Clubactie’. Als bedrijf kunt u deze loten uiteraard zelf houden, maar u kunt deze loten ook weggeven aan uw personeel of klanten.

Wilt u ons steunen met deze mini-sponsoring?
Wij komen graag bij u langs.

Met sportieve groet,
De sponsorcommissie van Mixed Hockey Club Hoevelaken 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter