banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Onze allerkleinste winnen hun eerste wedstrijd

Nieuws afbeelding 16-9-2019
**M3F1 boekt haar eerste overwinning!**
Afgelopen zaterdag boekte het jongste team van MHCH haar eerste overwinning! Het team bestaat uit meiden van 6 en 7 jaar jong. Ze zijn vorig jaar begonnen met hockey: helaas met vele grote nederlagen werden afgewisseld met slecht 1 gelijkspel.

Dit seizoen is de start dus even anders: de wedstrijdjes op de velden van UNO eindigden in 5-1, 3-3, 5-1 en 6-5. Punten worden er in deze competitie niet gegeven en de stand is alleen bij de bond bekend. Overwinningen zijn niet relevant.

Waarom dan dit stukje van een trotse coach? 
Omdat de mooiste overwinning ‘m zit in het spelplezier en het doorzettingsvermogen van de meiden. Vorig seizoen was iedereen met een glimlach present en werd er elke zaterdag geknokt om iedere bal. Deze meiden hebben zich niet uit het veld laten slaan. En deze zaterdag zijn ze beloond met hun eerste overwinning. De oogjes sprankelden zaterdag net iets meer en de glimlach was breder dan ooit bij de meiden. Goed gedaan Cattoo, Carline, Fem, Zoë, Julia, Isa-Linda, Joy, Joanne en Phiene!Voetnoot van de redactie: we plaatsen niet zo heel vaak teamverslagen op onze website. Maar deze vonden wij zo bijzonder dat we hiervoor een uitzondering maken. Uit dit stukje spreek zoveel liefde voor het spelletje, plezier en teamspirit. En complimenten voor deze coach!
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter