banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Verslag NK Shoot-out

Nieuws afbeelding 30-6-2019
23 juni 2019
Zowel Brechje (keeper) als Hannah zijn naar de landelijke finaledag van het NK Shootout in Amsterdam geweest. Wat een ervaring om je met de beste keepers en shout-out nemers van Nederland te mogen meten.


Brechje (keeper)
In eerste instantie heeft Brechje de halve finale niet gehaald. Maar ze mag door naar de herkansingsronde. Daar ontmoet ze clubgenoot Hannah.  Helaas is het Brechje niet gelukt om alsnog de halve finale te bereiken. Maar wat cool: Brechje heeft toch wel even tussen de beste 12 keepers gestaan!
Brechje - NK Shootout

Hannah (speelster)
in de poulefase zat Hannah in een sterke poule, Hannah was dan ook best nerveus: het is tenslotte een NK. Helaas ging ze niet rechtstreeks door naar de halve finale, maar wel naar de herkansingsronde en hier trof ze dus ook clubgenoot Brechje. Dat ging een stuk beter, met 3 uit 4 mocht ze alsnog naar de halve finale. I

In de halve finale scoorde ze 2 uit 4 (met een gemiste strafbal). Een ander meisje scoorde 3 uit 4: zij ging dus automatisch door naar de finale. Er was nog een meisje die  ook 2 uit 4 scoorde, net als Hannah. De scheidsrechter gaf aan dat er 3 meisjes doorgingen naar de finale ipv de eerder gecommuniceerde 2 meisjes. Dus Hannah helemaal blij. Finale! Maar 5 minuten later werd alsnog omgeroepen dat de 2 meiden zich moesten melden: er gingen toch maar 2 naar finale. Dus: een sudden death shootout voor allebei. Helaas miste Hannah die en het andere meisje niet. Toch geen finale dus.  Hannah was enorm teleurgesteld, maar achteraf vooral erg trots: toch maar mooi de halve finale gehaald in een heel sterk deelnemersveld.


16 juni 2019
Op 2 juni werden de clubkampioenschappen Shootout gehouden bij MHCH. Zondag 16 juni was de districtsfinale van het NK Shoot-out. 5 van onze jeugdleden zijn afgereisd naar Zeist: Hannah van Dooren, Babette Plasschaert en Pepijn Lammertse . En de keepers Brechje ten Raa en Senn Koiter. Met een geweldig resultaat: Hannah (MC1) en Brechje (MD1)  zijn door naar de finale op 23 juni a.s. in Amsterdam! 

Senn - districtsfinale Shootout 2019  


 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter