banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Prijswinnaars Grote Clubactie verrast

Nieuws afbeelding 9-3-2019
Onze club heeft afgelopen jaar weer meegedaan met de Grote Clubactie. Van de opbrengst van deze actie wil MHCH graag een overkapping op het terras realiseren. Onze jeugd is druk bezig geweest met de verkoop van de loten. 

En wat een mooi resultaat: € 1.993,80 Echt geweldig!Ter motivatie van onze jeugd stellen een aantal sponsoren elk jaar weer een aantal prijzen ter beschikking. Vandaag werden de prijswinnaars verrast door onze voorzitter Wim Tjaberinga. Hij moest hiervoor al vroeg op pad. Om 7.45 uur dook Wim op naast de auto’s van J6E1. Xem van 't Veer heeft dit jaar de meeste verkocht (46 loten) en is daarmee de winnaar. Xem krijgt een  jaarabonnement voor Madurodam. Geweldig gedaan Xem! En geniet van je prijs.


Maar daarmee was de klus voor onze voorzitter nog niet gedaan: om 10 uur verscheen hij op het veld bij JD1. Abel Brans heeft maar liefst 42 loten verkocht! Het scheelde weinig met de eerste en tweede prijs winnaars. Abel kreeg een Happy Food waardebon van €25.Om 11 uur was Wim alweer op de club: dit keer om de MD1 toe te spreken. Nina Denier Van Der Gon heeft 1 lot meer verkocht dan Abel en haalde daarmee de 2e prijs binnen: een cadeaubon voor het afdrukken van haar favoriete foto op canvas. En … de MD1 is ook nog eens het best verkopende team: daarom mag dit team gezamenlijk pannenkoeken eten bij de Gillende Keukenmeid in Hoevelaken.


Aan iedereen die zijn of haar best heeft gedaan voor MHCH: ontzettend bedankt voor jullie inzet!    #uitliefdevoorjeclub 

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter