banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Koop je een Volvo bij Serva? Dan help je onze club

Nieuws afbeelding 16-2-2019
Al vele jaren is Volvo Serva een zeer gewaardeerde sponsor van onze club. Zij steunen ons met diverse leuke acties op de club, zoals het Familietoernooi.

Volvo heeft nu een waanzinnige clubactie: de Volvo Clubbonus! Volvo keert een clubbonus uit van € 1.000 aan die hockeyclubs waarvan een lid (of de ouders van een jeugdlid) een nieuwe Volvo koopt of least bij de lokale Volvo dealer. In ons geval dus Volvo Serva, met vestigingen in Amersfoort, Soest en Nijkerk. Bij een aankoop van een nieuwe Volvo help je dus meteen onze club! 

Mocht je als lid de koop/lease van een Volvo in overweging nemen en heb je behoefte aan meer informatie over de Volvo clubbonus, dan kun je dit direct doorgeven aan Volvo Serva.
 
Doordat deze clubbonus ter beschikking wordt gesteld door de importeur, heeft de bonus geen enkele invloed op de prijs die je als lid onderhandelt bij Volvo Serva. Het is puur een EXTRA bonus van Volvo Car Nederland te Beesd aan MHC Hoevelaken Je onderhandelt zelf verder met Volvo Serva over de koop/lease, inruil en eventuele korting van de Volvo en na de ondertekening van de order en de aflevering van de Volvo betaalt Volvo Car Nederland via Volvo Serva het bedrag/bonus aan de hockeyclub. 

Het hoeft geen uitleg dat wij als club al deze leden bijzonder erkentelijk en dankbaar hiervoor zijn. Deze bijdrage van Volvo komt in zijn geheel ten goede aan onze jeugdopleiding en-activiteiten.

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter