banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Twintig jaar vrijwilliger – groot applaus voor Ron

Nieuws afbeelding 16-6-2018

Met veel enthousiasme en in verschillende functies heeft Ron Heeres de afgelopen 20 jaar de club geholpen en op gebied van trainingen en techniek veel verbeterd. Onder luid gejuich van de jongste jeugd hebben we afscheid genomen van een topvrijwilliger met een groot hart voor de club. 


Daniëlle van Ommen, verantwoordelijk voor de trainingen in de Technische Commissie, sprak Ron toe in het bijzijn van de jongste jeugd. De jeugd waarvoor Ron veel verbeterd heeft: er kwam een trainerscoördinator door toedoen van Ron. Het train-de-trainersconcept is verder uitgewerkt en de trainers kregen onder Ron terecht een vergoeding voor het vele werk. 


Samen met zijn zoon Glenn en Enrico van Delden heeft hij de keeperstrainingen naar een hoger niveau gebracht. Ook was hij coach van de teams van zijn kinderen. Iedereen kon altijd een beroep doen op Ron. 


Terecht werd hij in 2012 al door de ledenvergadering benoemd tot ‘Lid van Verdienste’. We hopen Ron nog vaak te zien als toeschouwer op onze club. Terecht kreeg Ron bij zijn laatste training een groot applaus van de jongste jeugd.  

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter