banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Enrico maakte keepen leuk en belangrijk!

Nieuws afbeelding 15-6-2018

Na 15 jaar meer dan 100% inzet voor de keepers, stopt Enrico van Delden met de keeperstrainingen. Op de laatste training hebben we tijdens heel mooi weer afscheid genomen van een vrijwilliger met tomeloze inzet. 


Vanaf 2007 heeft Enrico de trainingen samen met Ron en Glenn Heeres naar een hoger niveau getrokken. Het Italiaanse recept van Enrico: goede kleding (herkenbare blauwe shirts met het cijfer 1), gemixed met goede trainingen, en overgoten door teamsfeer (door het starten van een keepersclub via WhatsApp), krijg je betere resultaten en dat is inmiddels bewezen!


Naast de ontwikkeling van de keepers, was Enrico in al die 15 jaar altijd inzetbaar voor bijvoorbeeld het zaalhockey, voor trainingen aan teams zoals Dames1, MA1 en MA2, voor het verzorgen van coachavonden, bijscholingsavonden, noem maar op!


De club gaat Enrico zeker missen maar hij heeft gezorgd voor een zeer goede opvolging. Zijn motto: ‘Keeperstrainingen zijn een feestje’, wordt zeker voortgezet. 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter