banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Nieuwe Privacyverklaring voor MHCH

Nieuws afbeelding 25-5-2018

Afgelopen weken is iedereen overspoeld met berichten over de nieuwe Privacywetgeving die vandaag ingaat. Deze nieuwe wet - ook bekend als de Algemene Verordening Persoonsgegevens (kortweg AVG) – geldt ook voor onze club. 


Als hockeyclub hebben wij natuurlijk ook persoonsgegevens van je (zoals je naam, e-mail en woonadres). Hoe wij met deze persoonsgegevens omgaan, staat in de nieuwe Privacyverklaring. In deze verklaring kun je dus lezen hoe wij met jouw gegevens omgaan, maar ook hoe je kunt aangeven als je geen nieuwsbrief wil ontvangen. Lees de nieuwe Privacyverklaring: http://mhch.lisa-is.nl/files/library/privacyverklaring%20mhch.pdf . We raden je aan deze verklaring te lezen.


Elke gebruiker van ons ledenadministratiesysteem zal verder een geheimhoudingsverklaring ondertekenen. Ook krijgen we van alle bedrijven die persoonsgegevens van onze leden ontvangen een verwerkersovereenkomst, waarin ze aangeven hoe ze daarmee omgaan. Denk hierbij bv. aan LISA of MailChimp. 


Mocht je nu al weten dat er inbreuk plaats vindt op persoonsgegevens of privacygevoelige informatie mogelijk bij derden terecht is gekomen, dan vragen we je dit te melden via [email protected]. Ook voor vragen kun je dit e-mail adres gebruiken. 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

De competitie gaat weer beginnen

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter