banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Samenstelling nieuwe teams volgend seizoen

Nieuws afbeelding 12-5-2018

Het huidige hockeyseizoen loopt alweer bijna ten einde. De Technische commissie is inmiddels gestart met de voorbereidingen voor de samenstelling van de teams voor volgend seizoen (2018-2019).


Deze teamsamenstelling wordt gebaseerd op de beoordelingen van coaches en trainers. Er worden ook wedstrijden bekeken door de commissie Jongste Jeugd en commissie Junioren. Daarnaast is er, zoals elk jaar, een selectietraining per categorie. Daarover volgt binnenkort meer informatie. 


Voor de D-jeugd (meisjes) ziet de samenstelling er dit iets anders uit dan voorgaande jaren. Voor de selectietraining D-jeugd worden alleen meisjes uitgenodigd die volgend seizoen in aanmerking komen om in de selectieteams (MD1 en MD2) gaan hockeyen. Ook deze keuze is gebaseerd op de beoordelingen van coaches, trainers en de bekeken wedstrijden.


Naast het selecteren proberen we natuurlijk ook rekening te houden met vriendjes en vriendinnetjes. Mocht je heel graag samen met een vriendje of vriendinnetje in een team willen hockeyen, dan kun je dat aan je coach doorgeven. Deze kan dan het verzoek dan bij de Technische Commissie indienen. Het team waarin bieden dan gaan spelen, wordt in zo'n geval bepaald door het niveau van de minst sterke hockeyer/hockeyster. 


Voor vragen hierover kun je bij de coaches of een van de leden van de Technische Commissie terecht.

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter