banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Familietoernooi 2018: "Heel Holland .."

Nieuws afbeelding 25-4-2018
Het voorjaar is begonnen en dat betekent dat ook het jaarlijkse Volvo Familietoernooi er alweer snel aan komt. Traditiegetrouw vindt dit toernooi plaats op 2e Pinksterdag en dat valt dit jaar op maandag 21 mei. Er is plaats voor 12 familie- en vriendenteams (minimaal 8, maximaal 15 personen). Alle families zijn welkom: vaders, moeders, broertjes, zusjes, ooms, tantes, neven, nichten, opa’s en oma’s. Hockeyervaring is geen vereiste, een zonnig en goed humeur wel! Het wordt een toernooi wat in het teken staat van sportiviteit en het samengaan van klein en groot in een speels potje hockey!

De inloop is om 12.00 uur. De wedstrijden beginnen om 13.00 uur.

Thema
Dit jaar met een thema: "Heel Holland…. " . Wees creatief in jullie uitdossing: we zijn weer erg benieuwd naar jullie fantastische creaties! We verwachten wel eenheid in kleding per team.

Heel Holland bakt!
Om in te haken op het thema van dit jaar, mag iedereen een eigen taart bakken en meenemen. Dat wordt een smakelijke aftrap van het toernooi.

Prijzen
Behalve een prijs voor de winnaars van het toernooi valt er dit jaar weer een prijs te verdienen voor het team met het hoogste Fair Play gehalte. En natuurlijk wordt het mooist uitgedoste team in het zonnetje gezet. 

Eten en drinken
De deelnemers worden tijdens het toernooi voorzien in voldoende "versnaperingen”. 
Let op: het is tijdens dit toernooi niet toegestaan om alcoholische dranken van thuis mee te nemen! Deze worden dan ook onherroepelijk in beslag genomen.

Inschrijven
De inschrijving is inmiddels gesloten.

De kosten bedragen € 50 per team (eten achteraf is inbegrepen).
  • de kosten moeten worden voldaan bij aanvang van het toernooi met de pin.
  • de kosten zijn hetzelfde voor een team van 8 personen en een team van 15 personen. 
  • wil je meer toch met dan 15 personen inschrijven, dan bedragen de kosten € 5 per extra persoon 
Vragen? Mail dan naar [email protected]

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter