banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Geslaagden spelregelcursus 23 oktober

Nieuws afbeelding 29-10-2017
Afgelopen maandag was er op de club de mogelijkheid om het Spelregelexamen van de KNHB te doen. Alle 41 personen zijn geslaagd! Van harte gefeliciteerd. In de bijlage het complete namen overzicht met alle geslaagden. 

Er zijn ook wat enthousiaste ouders geslaagd die de arbitrage commissie zonder verplichting gaat opleiden. Daar zijn we blij mee, fluitende en betrokken ouders zijn hard nodig. Bovendien is het leuk om je kind in het veld te zien spelen in plaats van langs de lijn. De jongste deelnemer aan het examen is geslaagd met 0 fouten: Mats Dietvorst uit de JC1. Super gemotiveerd was hij om het examen met goed resultaat af te sluiten. Knap hoor! 

Iedereen heeft een fluitje gekregen en wordt spoedig ingedeeld om een wedstrijd te fluiten. En zodra de kaarten van de bond binnen zijn, worden deze uitgedeeld. Veel fluitplezier allemaal! 

Graag bedanken wij ook nog Majelle Boogaard die altijd het examen regelde. Zij stopt ermee en nu zijn we op zoek naar een vervanger om samen met Diana van Leuveren dit volgend jaar te organiseren. Interesse? Mail naar [email protected]. Wij danken Majelle voor al haar werk en inzet. 
 
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

De competitie gaat weer beginnen

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter