banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Onderhoud van het terrein in volle gang

Nieuws afbeelding 9-8-2017
Update 19 augustus
Zaterdag 19 augustus is het GreenTeam (John, Melle, Pieter, Harmen) druk geweest met het onkruid verwijderen rondom Veld 1. Door het prachtige weer afgelopen weken was dit een enorme klus. Maar het resultaat mag er zijn!  De fietsstalling, Veld 1, voor het clubhuis en erachter... onkruid vrij!

En..... ook super belangrijk het CleanTeam (Anja, Ingrid, Hariet, Ellen en Mariƫlle) hebben de keuken, de bar, de koelkasten, de kozijnen binnen, de douches en de toiletten een goede schoonmaakbeurt gegeven! Alles ruikt weer super fris. Onze kids kunnen weer van schone ruimtes gebruikt maken!
Top dames!!

Wil jij volgende keer ook je steentje bijdragen? Stuur even een berichtje naar [email protected]. We kunnen je hulp goed gebruiken.

Update 9 augustus
Een deel van het KlusTeam, t.w. Edgar, Marc en Joep hebben het speeltuintje afgerond. Betreden op eigen risico, dames en heren Ouders!  Ook Rob en Harmen zijn druk geweest met het windvast maken van de blokhut en het aanbrengen van een stopcontact buiten.

GreenTeam
Tevens is het GreenTeam begonnen met het verwijderen van onkruid op het terrein. Over twee weken gaan ze verder om het terrein onder handen te nemen en de overdadige takgroei in te dammen.

Cleanteam
Tevens gaat het CleanTeam binnen aan de slag: de keuken, bar en voorraadruimte moeten weer lekker worden opgefrist voor een nieuw seizoen!

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter