banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Reminder: Let's Stick Together dag - 1 juli 2017

Nieuws afbeelding 30-6-2017
Om een vliegende start te maken voor het nieuwe hockeyseizoen 2017-2018 organiseren wij voor alle jeugdleden (Funkeys tot en met C jeugd, dus met uitzondering van de A en B jeugd) en hun ouders op zaterdag 1 juli weer de 'Let's stick together-dag'. In het schema onderaan deze mail zie je op welk tijdstip je verwacht wordt; in totaal duurt het maar een uurtje. 

Voor de Jongste Jeugd verzorgen we een leuke en leerzame clinic om met je nieuwe team lekker een uur te hockeyen. Aangezien de C en D jeugd al in de nieuwe samenstelling traint voor de Let's Stick Together-dag plannen we voor deze teams onderlinge oefenwedstrijden.

Agenda voor 1 juli:
09:00 - 10:00 Funkey / Benjamin / F-jeugd
10:15 - 11:15 E-6 en E8 tallen
11:30 - 12:30 D en C-11 tallen *

* C en D teams trainen al in de nieuwe samenstelling, daarom onderlinge oefenwedstrijdjes. Willen alle kinderen daarom in hun MHCH hockeytenue verschijnen? Een andere kleur shirt mag ook per team, maar dan wel iedereen in dezelfde kleur. Voor hesjes wordt gezorgd door de club. 

Kun je niet komen?
  • Heb je nog kleine(re) kinderen in de familie en geen oppas? Neem ze mee want we verzorgen ook een oppas op het oefenveldje voor kleine broertjes en zusjes.
  • Ben je verhinderd en lukt het jou écht niet om op deze dag aanwezig te zijn, dan kun je je afmelden bij [email protected]mhch.nl.
Vrijwilligerstaken
Terwijl de kinderen hockeyen, verdelen de ouders de teamtaken:  hoe worden de taken binnen het team verdeeld. Maar daarnaast zijn er ook verschillende verenigingstaken. Gelukkig zijn er al veel vrijwilligers, maar ook nu is er weer een aantal vacatures die echt ingevuld moet worden. Ook dit jaar rekenen we weer op het enthousiasme van onze leden om de open vacatures in te vullen. 

Bekijk het overzicht van de openstaande vacatures: misschien zit er iets bij waar jij jouw talent/kwaliteit voor in kan zetten en de club kan helpen.

Meer informatie over Let's Stick Together-dag?
Is dit je eerste Let's Stick Together-dag van MHCH? Bekijk de video over de Let's Stick Together-dag van vorig jaar: https://vimeo.com/171217579 
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter