banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Succesvolle hockeyclinic

Nieuws afbeelding 2-4-2017
Vandaag hebben 46 kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar deelgenomen aan de Beginnersclinic van onze club. Deze eerste kennismaking met stick, bal en hockeyveld werd vakkundig begeleid door negen heren van Heren 1en zeven dames van Dames 1.
 
Onder een stralende zon werkten de 31 meisjes en 15 jongens diverse oefeningen af. Jazz en Noor, beiden vijf jaar oud, zigzagden met veel plezier over het veld: "Wij kunnen al heel goed overspelen.” Het enthousiasme van de trainers zorgde voor veel blije gezichten. Favoriet bij vele kinderen zijn ‘het mijnenveldje’ en het partijtje.
 
Om half twaalf is het fluitsignaal. De kinderen lopen vrolijk naar hun ouders: "Mam, ik wil op hockey.” Ouders zijn blij met de formule van clinic en drie keer meetrainen: "dan kunnen ze echt gericht een keuze maken, maar ik denk dat mijn zoon wel op hockey gaat, hij is zo enthousiast over vandaag.”
 
De organisatoren, Caroline Vaarkamp, Els van Bennekom, Roos Brans en Marloes Assink, kunnen tevreden terugkijken. Na afloop geven veel ouders de organisatoren complimenten en terecht! Er is waardering voor de speciale prijs die Van Duinkerken Sport en Kamperen onze club biedt met de aankoop van stick, bal en bitje. En één van de ouders gaf aan: "ik hoor helemaal geen geschreeuw, gescheld of wat dan ook, alle kinderen zijn gewoon lekker bezig, dit is zo mooi om te zien. Ik ben blij dat mijn dochter voor hockey gaat kiezen. Wat een leuke club!”


 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter